Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Duch ve stroji: SAC_2045 / Kokaku kidotai: SAC_2045 - 1. serie [WebRip][720p] = CSFD 73% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Duch ve stroji: SAC_2045 / Kokaku kidotai: SAC_2045 - 1. serie [WebRip][720p] = CSFD 73% Názov:Duch ve stroji: SAC_2045 / Kokaku kidotai: SAC_2045 - 1. serie [WebRip][720p] = CSFD 73% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:7.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-05-19 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Animovany,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : JAP  AC-3 Dolby Digital 2.0
    Titulky : CZE (.SRT) ||| Kontejner : ENG | FRA | GER | HUN | ITA | POL | POR | RUS | SPA  ... Multi ... (MediaInfo)  |||  Překlad CZ titulků : Kateřina Cardová
    Rok vydání : Japonsko / USA, 2020 (TV seriál)
    Žánr : Animovaný / Akční / Sci-Fi
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/782644-duch-ve-stroji-sac-2045/prehled/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt9466298/




    Režie : Šindži Aramaki, Kendži Kamijama
    Předloha : Masamune Širó (komiks)
    Hudba : Kazuma Jinnouchi, Nobuko Toda
    Domovská stanice : Netflix


    Hrají (Actors) : Acuko Tanaka, Osamu Saka, Jutaka Nakano, Sakiko Tamagawa, Armen Taylor, Dave Wittenberg, Keith Silverstein, Cherami Leigh, Bob Buchholz, Joe Zieja



    OBSAH : V roce 2045, po zhroucení globálního kapitalismu, začne japonská elitní Sekce 9 provádět utajené kybernetické mise.(Netflix)





    Názvy epizod :


    Rok uvedení: 2020 | Release year: 2020

    Po globální finanční krizi je svět ve stavu „udržitelné války“, kterou vede umělá inteligence. Sekce 9 musí čelit novým kybernetickým hrozbám.

    After a global financial crisis, the world is engulfed in an AI-driven "sustainable war." It's up to Section 9 to counter new forms of cyber threats.







    1. ŽÁDNÝ HLUK, ŽÁDNÝ ŽIVOT – Udržitelná válka | NO NOISE NO LIFE - Sustainable War
    25 min

    Spojené státy v roce 2045. Major a její tým žoldnéřů, mezi kterými nechybí nováček Stan, brání opevněné město před psanci. Togusa přijme něčí pozvání.

    The United States, 2045. Working as mercenaries, the Major and her team, including newbie Stan, defend a gated town from outlaws. Togusa takes a call.





    2. NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ – Rozdělení zdí | AT YOUR OWN RISK - Divided by a Wall
    25 min

    Nomádi, vyzbrojení štědrým mecenášem, útočí na Sekci 9 pomocí dronů s umělou inteligencí. Togusa přijímá nové poslání od japonského premiéra, který usiluje o mír.

    Armed by a generous patron, the Nomads attack Section 9 with AI drones. Togusa accepts a new mission from Japan's peace-seeking Prime Minister.





    3. VOLNOMYŠLENKÁŘ – NEZVĚSTNÝ | MAVERICK - MIA
    25 min

    Togusa se ponoří do kyberprostoru, aby pátral po bývalých členech svého týmu. Skupinu zadrží tajemná americká organizace, která z nich chce udělat svoje zaměstnance.

    As Togusa dives into cyberspace to track his former team members, the group is detained by a mysterious American organization seeking to employ them.





    4. OBĚTNÍ BERÁNEK – Posel zvenčí | SACRIFICIAL PAWN - Emissary from the Divide
    25 min

    Togusa vyšetřuje zmizení týmu a taky Johna Smitha. Dobře přitom zváží možná rizika. Členové skupiny DUCH začínají pochybovat o skutečné povaze svého poslání.

    While researching the team's disappearance and John Smith, Togusa takes a calculated risk. The GHOST members question the true nature of their mission.





    5. PATRICK HUGE – Dar od Boha | PATRICK HUGE - Gift from God
    25 min

    Aramaki svádí závod s časem, aby dostihl Kusanagi. Skupina DUCH začne plnit úkol, ale kybernetická ochranka Patricka Huge je donutí změnit plány.

    Aramaki sets off after Kusanagi in a race against time. GHOST begin their assignment, but Huge's cybernetic security forces them to alter their plans.





    6. ODHALENÍ – Kvantizované evangelium |  DISCLOSURE - Quantized Gospel
    25 min

    Sekce 9 je zase pohromadě. Kusanagi a její kolegové se dozvídají o „post-lidech“, dosud neznámé hrozbě pro lidstvo.

    Following the Section 9 reunion, Kusanagi and her colleagues learn about the "post-humans," a previously unknown threat to humanity.





    7. VZDUŠNÉ ZÁMKY – První bankovní loupež | PIE IN THE SKY - First Bank Robbery
    25 min

    Batou je po šesti letech zpátky v Japonsku a chce si při čekání na opožděný tým trochu oddechnout. Zábavu mu ale zkazí amatérští bankovní lupiči.

    Back in Japan after six years, Batou decides to take a break while waiting for his delayed team. Then some amateur bank robbers interrupt his fun.





    8. SHROMÁŽDĚNÍ – Co bylo po Togusově smrti | ASSEMBLE - What Came About as a Result of Togusa’s Death
    25 min

    Major má konflikt se Smithem kvůli novému poslání Sekce 9, kterým je lov post-lidí, a pověří Togusu vyšetřováním podezřelého špiona, který se pohybuje kolem premiéra.

    The Major and Smith clash over Section 9's new mission hunting post-humans. She orders Togusa to investigate a suspected spy near the Prime Minister.





    9. KRÁDEŽ IDENTITY – Osamělý boj | IDENTITY THEFT - The Lonely Struggle
    25 min

    Sekce 9 se dostává do problémů. Jeden ze tří post-lidí v Japonsku zavraždí několik politiků a potom se zaměří na premiérova tchána.

    Problems arise for Section 9 after one of the three post-humans in Japan murders several politicians, then targets the Prime Minister's father-in-law.





    10. LIDÉ NA SÍTI – Důvody ke vzplanutí | NET PEOPLE - Reasons Leading to Flameout
    25 min

    Sekce 9 vyšetřuje post-lidského hackera, který na internetu vybízí k fyzickým útokům na lidi. Stopa vede ke studentovi střední školy.

    Section 9 investigates a possible post-human hacker who uses the web to incite physical attacks on people. The trail leads to a high school student.





    11. PROVOKATÉR – Revoluce čtrnáctiletých | EDGELORD - The Revolution of the 14-year-olds
    25 min

    Pudding pomáhá analyzovat program Thinkpol. Major s Togusou pátrají po stopách, které by je dovedly k post-lidskému studentovi Takashi Shimamurovi.

    Pudding helps analyze the Thinkpol program while the Major and Togusa search for clues about the post-human middle school student Takashi Shimamura.





    12. NOSTALGIE – Všichni budou N | NOSTALGIA - All Will Become N
    25 min

    Togusa dostane při analýze dat zabavených Shimamurovi podivný záchvat. Když se probere, pustí se s Batouem do vyšetřování.

    Togusa has a strange episode while analyzing the data confiscated from Shimamura. When he wakes up, he and Batou head out to investigate.

                        : ...
       
       








    Mpstealth, valsinats6835, CodyJandojc, ColeCZ, deresdwk, deresdwk, Preearuzickp,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.393 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 21:46
    sql

    TOPlist