Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Sam doma 1-4 / Home alone 1-4 (1990-2002)(CZ) = CSFD 86% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Sam doma 1-4 / Home alone 1-4 (1990-2002)(CZ) = CSFD 86% Názov:Sam doma 1-4 / Home alone 1-4 (1990-2002)(CZ) = CSFD 86% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:4.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-05-28 Peerov:5 (Seed: 4, Leech: 1)
    Zaner:Komedie,Rodinny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Sám doma 1,2,3,4/ Home alone 1,2,3,4

    Zdroj: DvdRip

    Jazyk: Cz

    Titulky: Ne

    Odkaz na CSFD:
    http://www.csfd.cz/film/1628-sam-doma/
    http://www.csfd.cz/film/1629-sam-doma-2-ztracen-v-new-yorku/
    http://www.csfd.cz/film/37122-sam-doma-3/
    http://www.csfd.cz/film/166751-sam-doma-4/

    Rok vydání: 1990, 1992, 1997, 2002

    Délka: 4x104 min

    Obaly:

                   

    Žánr: Rodinný / Komedie

    Screeny:

               

    Popis:

    Sám doma 1

    Režie: Chris Columbus

    Hrají: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Roberts Blossom, Catherine O'Hara, Devin Ratray, Larry Hankin, Kristin Minter, Kieran Culkin, John Candy, Hope Davis, Ken Hudson Campbell, Ray Toler

    Obsah:

    "Mám pocit, že jsme doma nechali něco důležitého," sdělí paní McCallisterová manželovi na palubě letadla směřujícího přes Atlantik do Paříže. To ještě netuší, že to co doma zapomněli je nejmladší člen jejich početné rodiny, Kevin. Tak začíná nejúspěšnější film roku 1990, vánoční komedie o zapomenutém synkovi a dvou nešikovných lupičích. Kevin vůbec nepropadne panice, právě naopak. Konečně může dělat všechno to, co jinak nemůže. Jezdit po koberci na kolečkových bruslích, přejídat se zmrzlinou, dívat se na nepřístupné filmy. Jeho štěstí však netrvá dlouho. Objeví se totiž dva zlodějíčkové, kteří si na dům McCallisterových dělají zálusk. Ani tentokrát však Kevin neztratí rozvahu a pořádně s lupiči zacvičí. Promění totiž dům v hotovou smrtonosnou past. Přes veškerou volnost a zábavu s lupiči se mu však pomalu začíná stýskat.

    Sám doma 2

    Režie: Chris Columbus

    Hrají: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O'Hara, John Heard, Devin Ratray, Kieran Culkin, Tim Curry, Brenda Fricker, Eddie Bracken, Dana Ivey, Rob Schneider, Rip Taylor, Ally Sheedy, Ron Canada, Donald Trump, Eden Riegel

    Obsah:

    Malého Kevina tentokrát nezapomenou doma, ale ztratí se na letišti. Zatímco jeho rodina letí na vysněnou dovolenou do Miami, malý chlapec omylem odlétá do New Yorku. Zpočátku je vylekaný, ale když má u sebe všechny otcovy peníze, ubytuje se v nejdražším hotelu a začne si užívat vánoční pohodu. Ještě netuší, jaké nepříjemné setkání ho čeká.

    Sám doma 3

    Režie: Raja Gosnell

    Hrají: Alex D. Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt, Lenny von Dohlen, Kevin Kilner, (Scarlett Johansson - ), Neil Flynn

    Obsah:

    Osud celého lidstva právě visí na velmi tenkounkém vlásku, ale naštěstí se temné síly zla ještě nesetkali se svým nejhorším protivníkem - osmiletým Alexem! Ten má, aniž to ovšem tuší, ve svém autíčku krytý počítačový čip, který je nutný k aktivaci zločineckých zbraní. Zatímco teroristické špičky s chystají k loupežnému útoku, opuštěný Alex si hoví v pohodlném bytě na okrají Chicaga a je pevně odhodlán i připraven svůj klid ubránit za každou cenu!

    Sám doma 4

    Režie: Rod Daniel

    Hrají: Mike Weinberg, French Stewart, Jason Beghe, Joanna Going, Erick Avari, Missi Pyle

    Obsah:

    Pro Kevina McCallistera vyhlídky na tyto Vánoce nevypadají právě růžově. Jeho rodiče Peter a Kate už žijí osm měsíců odděleně a doma čelí těžké konkurenci starších sorozenců.
    I bez toho je však život bez otce pro Kevina obtížný a tak nad pozváním otce a jeho nové zazobané přitelkyně Natalie příliš dlouho neuvažuje. O to víc, že v domě Natalie je všechno plně automatizované a to přece Kevin obzvlášť v čase vánočních svátků miluje. Historie se opakuje. Netrvá dlouho, než Kevin potká své staré známé, kteří mají svého človeka i v blízkém okolí Natalie. Kdo jiný mohl zabezpečit zloděje ovládaním složitého alarmu. Situace je o to nebezpečnejší, že v domě se bude nacházet i vzácná návštěva. Skutečný malý princ, kterého budou
    chtít Marv a Vera unést. Netuší však, že Kevin jim nastražil ty nejhrozivější pasti, jaké si jen umíte představit...





       
       







    ONLINE

    CZ dabing






    SK dabing










    Berry45, karellx, Jarojg, vlastapejsek, radkarpat, mbotta, Aknela77, jakubkojefrajer, Mishel18, petr28, tibotibo,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    5
    Boit
    Ratio 0.41

    Clen

    25/12/2020 22.37.21
    Prosím Seed dekuji


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.133 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:32
    sql

    TOPlist