Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Psychedelicka zkusenost (CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Psychedelicka zkusenost (CZ) Názov:Psychedelicka zkusenost (CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:742.7 KB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-07-28 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Psychedelická skušenost ( orig. Psychedelic experience )
    Psychedelic experience

    Manuál k tibetskej knihe mŕtvych



    Kniha pojednáva o psychedelickej skúsenosti, významu jednotlivých jej vízii a to predovšetkým s pomocou tibetskej knihy mŕtvych v spolupráci z lámami, psychoanalýzy, analytickej psychológie a pod.

    Je určená každému, kto má skutočný záujem o realitu, jej precítenie priamo zo svojho vnútra. Je taktiež určená ľuďom, ktorý si dokážu priznať, že sú často ovládaný tou najhoršiou stránkou vlastného ega a chcú s tým niečo robiť, pre ľudí, ktorý cítia, že v sebe musia nájsť energiu, aby sa venovali nielen svojím potrebám, prípadne potrebám najbližších, pre ľudí s patričnou dávkou sebareflexie, ktorý sa neboja pozrieť pravde do očí a nebudú sa brániť zisteniu, že väčšina ich myšlienok, názorov, postojov môže byť dokonca úplne k hovnu, že sú egoistické, demagogické, sráčske. Pre ľudí, ktorý chcú milovať život taký, aký je a nie ilúzie, ktoré v sebe budujú.
    Pre ľudí, ktorý sa neboja vystaviť svoju vieru neúprosnému testu, pre buddhistov, mystikov, heretikov, pre ľudí cítiacich potrebu mentálnej evolúcie ľudstva a pre mnoho ďalších

    Kniha je napísaná v celku jednoduchým jazykom, nepamätám si na nejaké akademické výrazy, ktorým by som nerozumel
     Počet strán :  86
           Formát :  PDF
             Žáner : Kniha je moc komplexná, aby sa mohol  určiť
             Jazyk : Česky 


    Po prečítaní privítam príspevok v komente, prípadne PM, som Patlex



    Niečo o autoroch  : Timothy Francis Leary (22. října 1920SpringfieldMassachusetts – 31. května 1996Beverly Hills) byl americký psycholog zHarvardovy univerzity, spisovatel, filosof, popularizátor psychedelické drogy LSD, představitel tehdejší kontrakultury. Jeho heslo „zapnout, naladit, vypadnout“ (anglicky Turn on, tune in, drop out) se stalo mottem hippies. Byl napadán konzervativními osobnostmi a americký prezident Richard Nixon ho nazval „nejnebezpečnějším mužem v Americe“.[1] V roce 1970 byl odsouzen na 20 let za držení dvou jointových nedopalků, které - jak tvrdil - mu byly podstrčeny vládními agenty. Posléze za pomoci krajně levicové organizace Weatherman (na objednávku psychedelického uskupení The Brotherhood of Eternal Love) uprchl z vězení a přes Mexiko se dostal do Alžírska.Timothy Leary se ve svých dílech zabýval mj. mezilidskou komunikací.

    (zdroj wikipedia)

    Ralph Metzner, Ph.D. (1936), je známý jako jeden z trojice amerických experimentálních vědců, kteří pracovali začátkem 60. let 20. století na Harvardově univerzitě na výzkumu psychedelických drog. Tento výzkum pro Metznera nebyl cílem, ale jen počátkem dlouhodobého zájmu o využití psychoaktivních látek v psychoterapii, šamanismu a meditačních technikách. Především se však zabývá holistickým přístupem k lidské psychice, kterou chápe v propojení s rostlinnou a živočišnou říší a celkově se Zemí.

    (zdroj Martinus)










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    29/09/2016 19.52.49
    Zabudol som jednu podstatnú vec dodať a totiž že túto knihu treba šíriť. Takže veselo do toho, prajem váḿ , aby vás neodradil ani konvenčný mainstreamový odpor a podobné prekážky.
    Uploader
    03/08/2016 18.11.49
    za krátky čas 78 stiahnutí, to som netušil že bude až taký záujem

    -2
    Shamanics
    Ratio 0.06

    Clen

    30/07/2016 22.22.30

    1
    yoz78
    Ratio 1.77

    Neschvaleny

    29/07/2016 17.31.04
    http://www.imdb.com/title/tt0249208/


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.294 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:19
    sql

    TOPlist