Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Henry Denker - 12 knih (1999-2011)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Henry Denker - 12 knih (1999-2011)(CZ) Názov:Henry Denker - 12 knih (1999-2011)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:29.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-04-25 Peerov:3 (Seed: 0, Leech: 3)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: MOBI/EPUB/PDF/DOC



    Adopce

    Žánr:      Literatura světová, Romány,Drama
    Vydáno:      2004

    Mladá talentovaná herečka Lori Adamsová se po dlouhém váhání rozhodla dát k adopci své novorozené dítě. Má sice harmonický vztah s chlapečkovým otcem, ale přesto cítí, že by malému Scottovi ani společnými silami nedokázali dát to, co potřebuje. Christie a Bill Salemovi nedávno přišli o svého prvorozeného syna, a tak se rozhodnou novorozeně adoptovat. V následujících dvou letech mu poskytují veškerou lásku a péči. V průběhu oněch dvou let se ovšem dramaticky změnily životní podmínky Scottových biologických rodičů. Lori a Brett se proto obrátili na právníky, aby jim pomohli získat chlapce zpátky. Rozpoutá se nelítostná soudní bitva, která může zničit život všem zúčastněným. A když se do věci zapojí i média, pro které je spor o dítě vítaným soustem v honbě za vyšší sledovaností, může Scottův osud ovlivnit i to, která rodičovská dvojice působivěji vystoupí ve večerních zprávách…Denkerovo mistrovské vyprávění graduje až do samotného závěru, kdy soudce vyřkne svůj ortel a jen jeden pár bude moci říct: „To dítě patří nám.

    Chybná diagnóza

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      1999

    Běžná lékařská prohlídka skončila neočekávaným verdiktem: dvaadvacetiletá Cynthia Hortonová se musí okamžitě podrobit gynekologické operaci. Jde o neškodný výrůstek, nebo o zhoubný nádor? Rodiče jí vybírají vynikajícího operatéra, protože plně spoléhají na jeho letité zkušenosti. Lékař se rozhodne pro radikální zákrok, který zásadně ovlivní celý Cynthiin život. Bylo to však nutné? O tento případ se začne zajímat mladý specialista gynekologického oddělení, který postupně dojde k závěru, že se jeho nadřízený dopustil chybného úsudku. Najde v sobě dost odvahy a dokáže proti němu prosadit svůj názor, i když tím ohrozí vlastní kariéru? Denker, jak je pro něho charakteristické, i v tomto románu citlivě zvažuje lidské vztahy v každodenních i kritických životních situacích a individuální odpovědnost lékařů v nekončícím zápase se zákeřnými chorobami.

    Dar života

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      2002

    Kardiolog Allen McCandless stojí v čele transplantačního týmu renomované nemocnice a je ve svém oboru považován za absolutní špičku.S využitím nejmodernější techniky dokáže téměř zázraky a pro pacienty se srdeční vadou představuje skutečného dárce života.
    Jednoho dne je však postaven před velmi obtížnou volbu:musí se rozhodnout,který ze dvou pacientů se shodnou diagnózou dostane při transplantaci přednost.Prvním nemocným je vysoce postavený politik Winston Forest,jehož důrazně protěžuje ředitel nemocnice,druhým adeptem komplikované operace je James Campbell,milovaný manžel,otec dvou dětí a majitel malé zahradnické firmy.

    Doktorka

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      2000

    S doktorkou Jean Scofieldovou se život nijak nemazlil: tragická nehoda ji připravila o manžela i díte. Nebýt nezištné pomoci jejího bývalého učitele, zřejmě by se zhroutila. Díky profesoru Benzigerovi vašak v sobě našla sílu poprat se s nepřízní osudu a všechnu energii vrhla do práce v nemocnici. Stala se z ní výtečná neuroložka, ale jako ženě se jí staví do cesty nespočet překážek.

    Domov pro Kathy

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      2004

    Po manželově tragické smrti si Grace Cameronová vybudovala malou prosperující firmu a veškerý volný čas věnovala dvanáctileté dceři Kathy. Rostoucí únavu přičítala na vrub nedostatku spánku a velkému pracovnímu vytížení. Teprve za nějaký čas se zdráhavě vypravila k lékaři - a výsledky prohlídky jsou šokující. Grace trpí nevyléčitelnou chorobou, a pokud se bude řídit radami specialisty, má nadji na rok života.

    Klinika

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      2005

    Kitzi Millsová vede zdánlivě záviděníhodný život. Je krásná, šarmantní a především velmi nadaná herečka a zpěvačka. Režiséři se předbíhají s nabídkami, obsazují Kitzi do hlavních rolí filmů i muzikálů. Idylu završuje zdravá, bystrá a pohledná dcerka. Celý svět zkrátka žije v přesvědčení, že Kitzi se narodila na šťastné hvězdě.
    Pod třpytivou skořápkou se ovšem skrývá zcela jiná Kitzi - utrápená žena, kterou pronásledují vzpomínky z dětství. Nikdy se nedokázala vyrovnat se ztrátou matky a i v dospělosti trpí následky "výchovy" svého děda, jemuž byla svěřena do péče. Dávná traumata řeší alkoholem a po několika letech už nemá jinou možnost, než podstoupit odvykací kúru na luxusní klinice v Kalifornii.
    Setkává se s lidmi, jejichž osudy jsou velmi podobné tomu jejímu.I ostatní pacienti jsou - nebo byli pro vnější svět úspěšnými lidmi, ale z nejrůznějších důvodů se stali závislými na alkoholu. A zatímco se Kitzi seznamuje s mnohdy tragickými osudy, musí si sama stanovit nový žebříček hodnot. Není pro ni snadné přiznat si vlastní chyby, ale po skončení léčby na ni čeká úkol mnohem těžší: vytrvat a nezklamat své nejbližší.

    Labyrint

    Žánr:      Literatura světová, Drama, Krimi
    Vydáno:      2001

    David Kirk patří mezi nejvyhledávanější odborníky v oblasti trestního práva. Jako úspěšnému advokátovi se mu klienti jenom hrnou, a proto se zpočátku zdráhá přijmout obhajobu mladého fotografa, který je obviněn z vraždy mladé herečky. Případ ho však zaujme ve chvíli, kdy zjistí, že policie podezřívá fotografa jen z jediného důvodu, kterým je blízký vztah se zavražděnou. V průběhu vyšetřování se Kirk postupně dostává do slepých uliček a beznadějných situací, což je pro protřelého právníka něco zcela nového. A když dojde k samotnému soudnímu procesu, vyplyne napovrch šokující pravda, která Davida přinutí přemýšlet o základních etických hodnotách v soudnictví

    Lékaři

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      2011

    Mladý lékař dětského oddělení je zcela zapálený pro svou práci, ale přesto se nečekaně ocitá před soudem. Je žalován pro „neodborný postup“ při léčbě novorozence, který vedl k trvalému poškození mozku dítěte. Je opravdu vinen? Nenechal se unést záští vůči dědečkovi postiženého dítěte, který patří k nejvlivnějším osobám ve státě? Jak je možné, že člověk s takto rozsáhlými znalostmi a praxí nedokázal rozpoznat hrozící riziko? Mohl by uškodit i dalším dětským pacientům či jejich matkám?
    Případu se ujímá mladá ambiciózní advokátka a společně s obviněným lékařem se snaží dobrat pravdy. Při dramatickém pátrání, které hluboce zasahuje do osobních životů lidí na obou stranách sporu, vyjdou najevo doposud utajované skutečnosti, které vrhnou na celý případ zcela nové světlo.

    Naděje

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      1999

    Bud Young je dospívající chlapec z velmi dobře situované rodiny, před kterým se rýsuje slibná budoucnost. Jednoho dne však dojde k tragické události - opilý otec zaviní autonehodu, při níž je chlapec těžce raněn a na několik týdnů upadá do kómatu. Neurochirurgové mají za to, že Bud už nikdy nebude takový jako dřív. Rodinná idylka se hroutí, výčitky se střídají s pocity marnosti.
    Ale v nemocnici se odehrává mnohem důležitější boj - Budova terapeutka se jej snaží znovu uvést do normálního života. On však jako by o to nestál. Zpočátku považuje terapeutku za úhlavního nepřítele, ale postupem času začíná jejich vztah nabývat zcela jiný rozměr.

    Šance

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      2002

    Doktorka Corinne Wallaceová vskutku neměla snadný život, její manželství zkrachovalo a devítiletý syn zahynl při leteckém neštěstí. Veškerou svou energii proto věnuje své práci - psychiatrické léčbě ohrožených, zneužívaných a týraných dětí. Jednoho dne se v její ordinaci objeví údajně nezvladatelný Benjamin Jackson, chlapec asi desetiletý, na první pohled vzpurný. Hrozí mu umístění v nápravném zažízení pro mladistvé, ale doktorka Wallaceová díky svým zkušenostem vytuší, že příčina chlapcových výstřelkú je hlubší, než se na první pohled může zdát. Vymíní si šest týdnů, během nichž chce dokázat, že Benjaminovo chování je obrannou reakcí a že spíše než polepšovna pomůže soustavná léčba. Malý pacient je zpočátku velmi nepřístupný, ale zkušené lékařce se krok za krokem podaří proniknout k jádru problému - matka svého syna sexuálně zneužívá. Wallaceová se rozhodne chlapce hospitalizovat, ale narazí na tuhý odpor jeho matky, která dokonce podá na nemocnici žalobu. Zkušená lékařka se však nevzdává a vydává se na dlouhou a křivolakou cestu, která jako jediná skýtá šanci, že Benjamin a jeho matka budou moci vést normální spokojený život.

    Slepá spravedlnost

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      2001

    Dramatický román ze soudního přelíčení řeší problém, zda má člověk právo vzít spravedlnost do vlastních rukou, když státní systém selhal.
    Cestou domů je přepadena, znásilněna a brutálně zavražděna mladá dívka. Policie sice vraha dopadne, ten se k činu přizná, ale nakonec je díky formalitám zákona propuštěn na svobodu. Dívčina matka, zlomená žalem zanedlouho umírá. Zdrcený otec se rozhodně vzít zákon do svých rukou - najde a zabije vraha své dcery, poté jde na policii a k činu se přizná. Připadá mu to jako jediný způsob, jak ukázat světu, že spravedlnost je slepá. V následujícím zdlouhavém soudním líčení se podrobně tato situace rozebírá a stojí to velké úsilí právníků, aby přesvědčili soud i porotu o oprávněnosti tohoto zoufalého činu.

    Volba

    Žánr:      Literatura světová, Drama
    Vydáno:      2000

    Doktor Duncan je výtečný lékař, má krásnou ženu a roztomilou dcerušku, ale na rodinu mu nezbývá moc času, protože nemocnice je jeho život. Amy Bedfordová má patnáct let a stojí na prahu slibné tenisové kariéry. Jednoho dne začne cítit neurčitou bolest v noze. Duncan u ní diagnostikuje zhoubný nádor kosti. Začíná nerovný boj o život. Dívka si projde peklem chemoterapie a dr. Duncan nahradí zasaženou kost vnitřní protézou. Zdá se, že v souboji se smrtí vítězí... Ve stejné době si však Duncan povšimne, že jeho malá Simona stále postonává. Odebere jí krev a ke své hrůze zjistí, že dítě má leukémii. Zoufalý otec se znovu dává do boje, v němž nemá příliš nadějí, ale přesto se nehodlá předem vzdát..








    milankorny, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.375 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 17:54
    sql

    TOPlist