Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Rychle a zbesile 1-6 / Fast & Furious - Collection 1-6 (2001-2013)(CZ)[1080p] = CSFD 72% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Rychle a zbesile 1-6 / Fast & Furious - Collection 1-6 (2001-2013)(CZ)[1080p] = CSFD 72% Názov:Rychle a zbesile 1-6 / Fast & Furious - Collection 1-6 (2001-2013)(CZ)[1080p] = CSFD 72% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:71.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-01-28 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Krimi,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Rychle a zběsile / Fast and the Furious, The



    Jazyk: Czech 5.1 DTS / English 5.1 DTS
    Titulky: Cz-Forced / Cz / Eng
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/1616-rychle-a-zbesile/
    Rok: 2001
    Délka: 106 min.
    Žánr: Thriller / Akční / Krimi





    Screen
         


       
       



    Brianovi se konečně podaří stát se členem party vedené Dominicem, který je doslova blázen do nelegálních závodů, pořádaných většinou v noci na periférii Los Angeles. Je to obrovské divadlo pro obecenstvo zběsilých jízd, ale především posedlost pro piloty speciálně upravených superauťáků. S ohlušujícím řevem motorů, řítící se městem několikanásobkem povolené rychlosti, pění všem adrenalin v krvi. Ve hře jsou peníze, prestiž, obdiv dívek. Jenže pro Dominica a jeho kámoše nejsou závody jediným zdrojem financí. A to je hlavní důvod, proč chce policista Brian získat jeho důvěru. V poslední době se množí záhadná přepadení kamionů a policie i FBI chtějí znát pachatele dřív než tiráci vezmou zákon do svých rukou. Ve chvíli, kdy má všechny důkazy o tom, že Dominic je vůdcem gangu, Brian zaváhá s odhalením pravdy. Zamiloval se do jeho sestry Miy a je mu jasné, že jí tím způsobí dvojnásobný šok. Mia neví, čím se ve skutečnosti bratr živí, ani netuší, kdo vlastně Brian je.




    ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦


    Rychle a zběsile 2 /  2 Fast 2 Furious



    Jazyk: Czech 5.1 DTS / English 5.1 DTS
    Titulky: Cz-Forced / Cz / Eng
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/91033-rychle-a-zbesile-2/
    Rok: 2003
    Délka: 108 min.
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Thriller / Krimi





    Screen
         


       
       



    Volné pokračování úspěšného filmu, v němž hlavní roli hrála supersilná auta a nelegální uliční závody ve speciálně upravených vozech, nás tentokrát zavede do Miami. Někdejší policista Brian O'Connor při vyšetřování svého posledního případu selhal. On sám se sice cítí jako oběť, ale zároveň si je vědom, že za svůj prohřešek musí platit. Proto opustil Los Angeles a nový případ chápe jako svoji poslední šanci. Hlavním podezřelým je tentokrát bohatý obchodník, který s největší pravděpodobností, pod rouškou vývozních a dovozních aktivit, pere špinavé peníze pro jakýsi mezinárodní kartel. Víc než rok už je sledován celníky i policií, ale jediným výsledkem je poznání, že Carter Verone má živé styky s organizátory adrenalinových automobilových závodů. Vše je tedy na Brianovi, který už nemá co ztratit.




    ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦


    Rychle a zběsile: Tokijská jízda / Fast and the Furious: Tokyo Drift, The



    Jazyk: Czech 5.1 / English 5.1 DTS
    Titulky: Cz-Forced / Cz / Eng
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/220914-rychle-a-zbesile-tokijska-jizda/
    Rok: 2006
    Délka: 104 min.
    Žánr: Akční / Krimi / Thriller





    Screen
         


       
       



    Absolutní outsider Sean Boswell (Lucas Black) vidí v nelegálních automobilových závodech jediný způsob jako utéct před tíživou realitou světa sešněrovaného konvencemi a nesmyslnými zákazy. Tím si ovšem proti sobě poštve řadu oficiálních autorit, které ho po jednom velmi nepříjemném karambolu chtějí poslat do vězení. Aby se Sean této nepříjemnosti vyhnul, odjíždí do Tokia žít ke svému příbuznému. Jenže tady se cítí ještě hůř, protože mu tu cbybí jeho největší koníček. Pak ale pronikne do světa drifterů, vyznavačů speciální automobilové disciplíny, kterou charakterizuje kouř z pálících se pneumatik, a nálada a problémy jsou zpátky. Bohužel několikanásobně větší, než jaké měl doma. Cena za prohru v souboji s tokijským šampiónem v driftu, který má navíc vazby na japonskou mafii Jakuzu, je příliš vysoká. A podtrhuje ji fakt, že se Sean zakoukal do jeho přítelkyně. V tokijských ulicích bude brzy pořádně horko.




    ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦


    Rychlí a zběsilí / Fast & Furious



    Jazyk: Czech 5.1 DTS / English 5.1 DTS
    Titulky: Cz-Forced / Cz / Eng
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/236072-rychli-a-zbesili/
    Rok: 2009
    Délka: 106 min.
    Žánr: Akční / Krimi / Drama / Thriller





    Screen
         


       
       



    Dokonale poladěný model. Luxusní vybavení, nablýskaná kapota a pod ní osvědčené součástky, které mu dodávají punc výjimečnosti. Tak nějak by fanoušek rychlých kol popsal čtvrtý díl slavné akční série, jehož název je tentokrát modifikovaný do podoby Rychlí a zběsilí. S předchozí částí, která se odehrávala v Tokiu, v prostředí vyznavačů školy smyku, čtyřku spojuje jenom jméno režiséra Justina Lina a hlavní hvězda Vin Diesel, která si půdu pro návrat v Tokijské jízdě připravila cameo roličkou.
    Ocitáme se v Dominikánské republice, kde hodlá Torrettova skupina rychle a zběsile ukrást „pár litrů“ benzínu z jedoucího konvoje. Velkolepá akční sekvence jen předjímá tempo, jaké bude Justin Lin po zbytek filmu diktovat. Po ostrém střihu se ocitáme v Los Angeles, kde narazíme na druhého „ztraceného syna“. Brian O´Conner (Paul Walker, který se objevil v prvním a druhém dílu) zůstal věrný policejní placce. Právě se snaží rozkrýt drogový kartel, jehož členové pašují drogy do Spojených států přes mexickou hranici nebezpečnými spanilými jízdami podzemními tunely. Mistr volantu O´Conner získá od nadřízených oficiální posvěcení oprášit své řidičské umění a proniknout do tohoto gangu coby jeden z řidičů. Stejný záměr, nicméně mnohem osobnější cíl, který se nesluší prozrazovat, má i Dominic Toretto. A tak se oba sejdou na startu nelegálního závodu, jehož vítězové získají pochybné právo stát se členy gangu a pracovat pro něj jako námezdní jezdci. Znovu tak budou řvát motory, pneumatiky trhat asfalt a proteče i pár litrů krve. Tahle jízda rozhodně není pro čajíčky.




    ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦


    Rychle a zběsile 5 / Fast Five



    Jazyk: Czech 5.1 DTS / English 5.1 DTS
    Titulky: Cz-Forced / Cz / Eng
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/273731-rychle-a-zbesile-5/
    Rok: 2011
    Délka: 130 min.
    Žánr: Akční / Krimi / Thriller





    Screen
         


       
       



    Nohou zašlapávají pedál plynu do podlahy, jednou rukou řídí a v té druhé třímají zbraň nebo aspoň ukazují vztyčený prostředník. Jsou prostě rychlí a zběsilí. Už popáté. Pod vedením režiséra Justina Lina, jenž si vydobyl ostruhy na předchozích dvou dílech slavné akčně závodní série, se potkávají všichni staří známí – Paul Walker, Vin Diesel a Jordana Brewster – které tentokrát doplňuje i akční hvězda první velikosti Dwayne Johnson.
    Česká policie může zůstat v klidu, veškeré silniční běsnění se bude odehrávat v rozpálených ulicích brazilského Ria. Až sem utekli před spravedlností notorický zločinec s dobrým srdcem Dom Toretto (Vin Diesel) a Brian O´Conner (Paul Walker), bývalý polda, který mu naposled pomohl utéci z vězení. Ne však náhodou. Do města pod obří Ježíšovou sochou je přivedl plán, na jehož konci na ně čeká vstupenka ke svobodě. Potíž vězí v tom, že ten plán, v nominální hodnotě 100 miliónů dolarů, které na ně čekají v sejfu policejní stanice, je naprosto šílený. Brian a Dom povolají do Ria bývalé parťáky, aby zvýšili své šance na úspěch, jenže proti nim nestojí jen zkorumpovaný narkobaron a jeho bojůvka, ale také drsný federální agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson). Hobbs je typ člověka, který bere svou práci smrtelně vážně, a když dostane nějaký úkol, tak ho vždycky splní. A to je pro oba hrdiny smrtonosná kombinace. Ještě že mají auta a schopnost dostat z nich pokaždé to nejlepší.




    ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦


    Rychle a zběsile 6 / Fast & Furious 6
    !Extended Edition!



    Jazyk: Czech 5.1 DTS / English 5.1 DTS
    Titulky: Cz-Forced / Cz / Eng
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/297625-rychle-a-zbesile-6/
    Rok: 2013
    Délka: 131 min.
    Žánr: Akční / Krimi / Thriller





    Screen
       


       
       



    Na konci pátého dílu se Dom (Vin Diesel) a Brian (Paul Walker) radovali z dobře odvedené práce, když jejich zásluhou skončil jeden mafián z Ria o sto miliónů dolarů chudší a oni o stejnou sumu bohatší. Vše však mělo háček, nad oběma visela hrozba vězení, a tak se museli rozprchnout po světě, daleko od svých blízkých. Zvláštní agent Hobbs (Dwayne Johnson), jenž jim šel po krku, se mezitím zaměřil na novou partičku bezohledných námezdných řidičů, kteří svých schopností za volantem využívají k páchání zločinu. Skupina vedená bezohledným a chladnokrevným géniem zločinu Owenem Shawem (Luke Evans) mu ale neustále uniká, a tak se ji rozhodne zastavit jejich vlastními zbraněmi. S pomocí rychlých řidičů, kteří jako by se za volantem narodili. A těmi nejlepšími jsou přece Dom, Brian a jejich tým. Odměna za takovou práci? Úplné očištění a možnost vrátit se domů. Pro Doma je tu ještě jedna speciální motivace – jeho holka Letty ((Michelle Rodriguez - )), kterou všichni považovali za mrtvou, žije a navíc pracuje pro nepřítele.



    ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦    ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦      ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦

    Tuhle sbírku zatím všech dílů filmu Rychle a zběsile v 1080p jsem udělal abych vyjádřil úctu Paulovi Walkerovi, který bohužel jak mnozí už jistě ví, zemřel 30.11.2013 v odpolední hodinách  ve věku 40 let. Jeho smrt byla způsobena autonehodou. V době smrti Paul seděl na místě spolujezdce, jeho kamarád Roger řídil, on také zahynul. Za nehodu mohla vysoká rychlost, a následně naraz do sloupu a poté do stromu.  

    Instagram Vina Diesela:"Brother I will miss you very much. I am absolutely speechless.
    Heaven has gained a new Angel. RIP"



    Rest in Peace

    ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦    ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦      ♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦♠♣♥♦






























































    Roumí, bungabunga, oldise, themesh, Ender333, lambor, raspingoak929, kozel5, Namnambulu73, Radek94, kuze, luboskin, miltascz, th3Comma, Mikki12, kolda111, marnaxxx, davidkomzik, tekac, papitas, mastakilla, bitch, n0pEnnnb, Udatnýdromedár, jantirpak, kam0, Martin7575, iamdavid, xspyke,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Cucak
    Ratio 1.32

    Member+

    13/01/2021 20.14.27
    seed poprosím!

    0
    Softles
    Ratio 0.26

    Clen

    15/12/2020 19.44.31
    seed poprosim dakujem

    0
    Softles
    Ratio 0.26

    Clen

    15/12/2020 19.44.31
    seed poprosim dakujem

    0
    PatrikRosales
    Ratio 2.14

    Member+

    27/05/2020 14.14.38
    seed seed prosim

    4
    spendy777
    Ratio 1.73

    Member+

    15/11/2019 23.16.29
    Seed - Seed - Seed - Seed - Seed - Prosim Uploadera

    1
    grgoos_II
    Ratio 0.29

    Clen

    29/09/2019 17.45.28
    seed pls

    3
    MisQo
    Ratio 1



    06/06/2019 20.02.10
    seed ?

    0
    damien00752
    Ratio 0.54

    Clen

    14/04/2019 15.25.23
    SEED prosim vas

    0
    peter242242
    Ratio 0.09

    Clen

    31/01/2018 13.54.13
    seeeeed please

    2
    honzajermy
    Ratio 0.15

    Clen

    20/11/2015 19.12.57
    SEED !!! aspon 2 prosím

    0
    Eugenius
    Ratio 1



    20/12/2014 09.27.50
    Parádny upload kolko som sa ho načakal kým to tu bude v 1080p kvalite 1-6 časti pokope ďakujem


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.334 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 17:35
    sql

    TOPlist