Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Vikingove / Vikings S01E02 - Hnev severanu (CZ)[TvRip] = CSFD 87% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Vikingove / Vikings S01E02 - Hnev severanu (CZ)[TvRip] = CSFD 87% Názov:Vikingove / Vikings S01E02 - Hnev severanu (CZ)[TvRip] = CSFD 87% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:696.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-12-07 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Dobrodruzny,Drama,Historicky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ 2.0
    Titulky: ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/322131-vikingove/prehled/
    Rok vydání: Irsko / Kanada, 2013
    Délka: 00:45:09
    Žánr: Akční / Drama / Historický / Dobrodružný

    Režie: Johan Renck, Ciaran Donnelly, Ken Girotti, Jeff Woolnough, Kari Skogland, Helen Shaver, Kelly Makin
    Scénář: Michael Hirst
    Kamera: P.J. Dillon, John S. Bartley, Owen McPolin
    Hudba: Trevor Morris
    Producenti: Keith Thompson, Steve Wakefield
    Střih: Christopher Donaldson, Michele Conroy

    Hrají:Travis Fimmel, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick, Jessalyn Gilsig, Jefferson Hall, Alyssa Sutherland, George Blagden, Maude Hirst, Alexander Ludwig, Linus Roache a další.

    Obsah

    Seriál plný konfliktů a krveprolití, který je ale především rodinnou ságou. Sleduje příběh Ragnara Lothbroka, zvědavého muže, který vždy hledá cestu k dobytí nových světů.

    Mladý farmář a muž od rodiny, Ragnar, je frustrovaný nedobrodružnou politikou místního náčelníka Earla Haraldsona, posílajícího je každé léto na východ, do Ruska a Baltských zemí, jejichž obyvatelé jsou chudí materiálně i na počty. Ragnar se zároveň považuje za potomka Odina, boha válečníků zabitých v boji, ale také zvědavosti, což se samozřejmě projevuje na jeho přístupu k životu.

    Seriál tak obecně ukáže Ragnarovy ambice objevit území za oceánem na západě a problémy, které to přinese. Milý Ragnar a jeho přítel Floki, úplný šašek, společně dokáží postavit novou generaci lodí - rychlejší, elegantnější, vyřezané nádherněji než cokoliv jiného na moři a jejich dobrodružství tak může započít.

    Zdroj: http://www.serialzone.cz/serial/vikingove/#ixzz4RQXurwds

    Obsah epizody

    Ragnar a jeho bratr Rollo shánějí nové bojovníky, aby mohli vpadnout do západních zemí. Ragnar má spadeno na Anglii. Slibuje, že najdou-li bohatství, rozdělí se všichni stejným dílem. Nabízí stát se slavnými; těmi, kteří vyplení bohatství Anglie. Za pomoci Lokiho dokonce staví nové lodě, na kterých by tam měli plout. Všichni nakonec souhlasí a jsou připravení dobýt Anglii.

    Když se o jejich schůzi dozvídá Jarl Haraldson, tak není zrovna nadšený. Chce podniknout veškeré kroky, aby jeho plán podryl. S tím mu pomáhá i jeho žena Siggy, která svede jednoho z Ragnarových bojovníků. Mezitím se Lagerthou vzpírá svému manželovi Ragnarovi, aby mu dokázala, že není tak slabá, jak si myslel. Současně se i pomalu plní Ragnarův velký sen, pluje s jeho souputníky do Anglie, kde je jejich prvním cílem vesnice s klášterem mnichů.

    Zdroj: http://www.serialzone.cz/serial/vikingove/epizody/hnev-severanu/#ixzz4SA51dxoN



       
       








    Timbrle,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.196 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 22:55
    sql

    TOPlist