Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Defiance 1. serie (2013)[TVRip][720p] = CSFD 58% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Defiance 1. serie (2013)[TVRip][720p] = CSFD 58% Názov:Defiance 1. serie (2013)[TVRip][720p] = CSFD 58% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:16.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-07-16 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Drama,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Název seriálu: Defiance 1. série (2013) TVRip720p

    Odkaz na CSDF: http://www.csfd.cz/film/318497-defiance/  
    Jazyk: anglický
    Titulky: české
    Rok vydání: 2013
    Délka: 12 x 43 minut
    ŽŽánr: Akční /Mysteriózní / Sci-Fi / Drama

    Obrázek:



    Krátký popis v češštině:

     30 let vzdálená budoucnost. Na Zemi aktuálně probíhá bitva mezi lidmi a Votany – mimozemskou rasou, která se chtěla na našší planetě mírumilovně usídlit, protožže její hvězdný systém byl zničen. ŠŠest let čekali na ob잾né dráze a vyjednávali možžnosti osídlení, ale bezvýsledně. Jak jim docházely zásoby, začali být zoufalí a pustili se s lidmi do války. Lidé ale sestřelili několik votanských terraformovacích lodí, které po pádu na zem zapříčinily nekontrolovatelnou geologickou činnost. Planeta se tak stala nebezpečnou jak pro lidi, tak pro mimozemššťany.

    Nyní po desetiletích svět opravdu není jako ze šškatulky. Vššude je prach, města jsou zničena a konec konfliktu nikde. Válka je znát na kažždém kroku; a užž z poletujících trosek lodí po obloze, průrv vytvářejících se na povrchu Země, nebo totálně rozpadlé společnosti, kterou vede několik polovlád. Obě strany jsou válkou vyčerpané a nacházejí se v bodě, kdy pozorují nepřítele a čekají na jeho dalšší kroky. Na některých místech se dokonce militantní skupiny začínají spojovat bez ohledu na to, k jaké rase patří...



    Krátký popis ve slovenšštině:

    Dej seriálu je zasadený do blízkej budúcnosti, v ktorej mimozemššťania známi ako Votani prichádzajú na Zem s cielom nájsť nový domov potom, čo bol ich solárny systém zničený. Keď vššak na planétu ludí konečne dorazia a absolvujú zdĺhavé rokovania s vládami šštátov, zistia, žže na Zemi nie sú vítaní. Namiesto toho, aby odleteli preč, vššak vyhlásia ludstvu vojnu a snažžia sa Zem kolonizovat pre svoju vlastnú rasu. Vo vojne Votani nasadia roboty, ktoré transformujú povrch planéty: úrodnú pôdu vypália, naplnia ju priepasami a atmosféru naplnia prachom a troskami. Po desaročiach bojov si ludia aj mimozemššťania uvedomia, žže planéta sa postupne stáva neobývatelnou. Uzavrú preto prímerie, aby mali zvyška oboch rás ššancu prežžit.
    Hlavným hrdinom príbehu je Jeb Nolan (Grant Bowler), ktorý mal iba desat rokov v čase, kedy Votani dorazili na planétu. Jeb celý žživot slúžžil v armáde, až keď sa vojna skončí, vráti sa do svojho domova v meste St. Louis. Zištuje vššak, žže prekvitajúce mesto sa zmenilo na tábor utečencov. Rozhodne sa prijat pozíciu hlavného strážcu zákona, kee má najviac skúseností s nebezpečnými konfliktami medzi luďmi a mimozemššťanmi. Jeho úlohou je tiežž ochrana obyvatelov tábora pred vojenskými zbehmi a ďalššími nebezpečnými návšštevníkmi, ktorí z času na čas dorazia pred brány města.

    Seznam epizod:

    1. Pilot
    2. Down in the Ground Where the Dead Men Go
    3. The Devil in the Dark
    4. A Well Respected Man
    5. A Well Respected
    7. Good Bye Blue Sky
    8. I Just Wasn't Made for These Times
    9. If I Ever Leave This World Alive
    10. The Bride Wore Black
    11. Past Is Prologue
    12. Everything Is Broken



       
       
    Screen:















    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    mirpa71
    Ratio 1.92

    Member+

    03/04/2018 10.24.16
    pustite to naco to tu je ked to nikdo nepusti Upe zapni to!!!!!!


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.202 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:00
    sql

    TOPlist