Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Apex Weather v16.6.0.47690 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Apex Weather v16.6.0.47690 Názov:Apex Weather v16.6.0.47690 Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mobil, PDA - Velikost:57.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-09-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Počasie Apex v16.6.0.47690



    Požiadavky: Android 4.1+ | Veľkosť: 57,2 MB
    Tento widget na počasie je plne vybavený, úplne prispôsobiteľný digitálny hodiny a predpoveď počasia aplikácie. S touto teplomerovou aplikáciou môžete získať denné a hodinové predpovede, vážne varovanie pred počasím, denné a 7-dňové aktualizácie počasia, ozdobné hodiny, widgety, správy o počasí a globálne počasie.
    VLASTNOSTI:

    KONTROLA MIESTNEJ TEPLOTY V REÁLNOM ČASE A ŽIVÉ MIESTNE POČASIE:
    • Táto aplikácia pre počasie v hodinách zobrazuje teplotu počasia na základe vašej aktuálnej polohy. Do zoznamu miest môžete pridať aj ďalšie mestá, aby ste si mohli kedykoľvek skontrolovať globálne počasie.

    HODINNÉ PROGNÓZY:
    • Predtým, ako pôjdete von, môžete skontrolovať túto bezplatnú aplikáciu na počasie a pripraviť sa na neočakávané zmeny počasia. Okrem toho môžete skontrolovať hodinovú teplotu a pravdepodobnosť dažďa, aby ste naplánovali svoje outdoorové aktivity.

    DENNÉ POČASIE:
    • Okrem toho môžete pomocou tejto teplotnej aplikácie skontrolovať aj predpoveď dnes a zajtra (predpovede počasia na 7 dní). S touto presnou aplikáciou správy o počasí sa už v daždi nenecháte chytiť!

    NIEKTORÉ UPOZORNENIA O POČASÍ:
    • Táto aplikácia pre oblasť podnebia sa môže tiež zmeniť na globálny nástroj na sledovanie počasia a môže vám zaslať upozornenia na vážne počasie, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na nadchádzajúce zmeny počasia, ako je búrka, búrkové počasie, vlna vĺn, búrka, silné zrážky atď.
    • Inými slovami, môžete to vidieť ako aplikáciu na dážď alebo aplikáciu na sledovanie búrok s presnosťou na minútu, pretože vás môže vopred informovať o týchto nepriaznivom počasí a náhlej zmene teploty.

    DISTINCTIVE CLOCK WEATHER WIDGETS & WEEMHER THEMES:
    • Táto aplikácia pre počasie je nabitá rôznymi poveternostnými motívmi a miniaplikáciami pre teplotné hodiny, ktoré zdobia vašu domovskú obrazovku. Okrem toho tieto widgety pre Android zobrazujú aj radarové informácie, ako sú presná vonkajšia teplota, predpovede, čas východu a západu slnka, vlhkosť, tlak vzduchu, vlna, UV a informácie o oblakoch.
    • Medzitým sa tieto miniaplikácie pre počasie nachádzajú v rôznych štýloch a témach, ako sú napríklad batérie, digitálne hodiny a priehľadné počasie. Určite nájdete tú, ktorú máte radi!

    BEZPLATNÉ POČASIE POČASIA:
    • V našom obchode nájdete aj mnoho prispôsobených miniaplikácií s bezplatným radarom na ozdobenie telefónu. Pomocou satelitnej mapy počasia môžete skontrolovať intuitívnejšie počasie. Pomocou animovanej mapy počasia môžete skontrolovať, či sa blíži búrka.
    Týmto spôsobom sa toto počasie pre USA môže tiež zmeniť na búrku a dážď.

    PODROBNÉ AKTUALIZÁCIE POČASÍ:
    • V tejto dennej a hodinovej aplikácii pre počasie môžete získať viac ako len teploty a hodiny. Môžete skontrolovať vlhkosť, viditeľnosť, UV index, tlak vzduchu, rýchlosť vetra, čas východu a západu slnka v rôznych jednotkách.

    GLOBÁLNE POČASIE POČASIA:
    • Svetové počasie môžete veľmi ľahko skontrolovať. Môžete zistiť počasie USA, počasie Veľká Británia, počasie Kanada, počasie Austrália. Môžete pridať mestá, ako napríklad počasie v New Yorku, teplota v Chicagu, Washington, Londýn, Berlín, Nové Dillí, Sydney, Ottawa, Boston.

    NOVINKY POČASIA:
    • Táto svetová aplikácia pre počasie nie je iba o počasí. V tomto zariadení na kontrolu teploty môžete získať najnovšie správy o spoločnosti, zábave a športe.

    DENNÉ POČASIE AKTUALIZUJÚ STRUČNE:
    • Užívatelia sa môžu rozhodnúť, že ráno a večer dostanú krátku správu o aktualizáciách počasia, aby skontrolovali počasie dnes a zajtra.








    Lucas81, gaspar79,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Luigis
    Ratio 3.94

    Member+

    29/09/2019 10.15.23
    ahoj, je rozdiel medzi touto verziou a tou na google play?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.225 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 00:59
    sql

    TOPlist