Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

ArmA 3 v.2.04.147540 [Steam-Rip] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    ArmA 3 v.2.04.147540 [Steam-Rip] Názov:ArmA 3 v.2.04.147540 [Steam-Rip] Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:94.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-26 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Rok vydání: 12. září 2013
    Žánr: 3. osoba / Akční / Střílečka / 1. osoba / Simulátor / Licence / 2013
    Vývojář: Bohemia Interactive
    Vydavatel: Bohemia Interactive
    Typ publikace: Steam-Rip
    Jazyk rozhraní: ruština, angličtina, francouzština, němčina, Italština, španělština, portugalština, čeština, čínština, korejština, polština, japonština
    Hlasový jazyk: angličtina
    Tablet: CODEX
    Požadavky na systém:
    Operační systém: Windows Vista a vyšší
    Procesor: Intel Dual Core 2,4 GHz
    RAM: 2 GB
    Grafická karta: 512 MB grafické paměti (NVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 3830)
    Volné místo na pevném disku: 95 GB
    Popis:


    ARMA 3 je nové kolo v žánru taktických vojenských simulací od nezávislého studia Bohemia Interactive, tvůrců uznávané operace Flashpoint.

    Funkce:

    ARMA 3 absorbovala to nejlepší z předchozích her v seriálu a přinesla spoustu inovací. Nový fyzikální engine umožní hráči ovládat bojové akce s nebývalým realismem. Nový model chování vozidla, široká škála zbraní, od již klasických M16 a AK74 až po prototypy, které dosud nebyly široce používány, stejně jako dlouho očekávané fanoušky série schopnost plavat pod vodou.

    Po několika letech vyčerpávající války se Evropa stala posledním útočištěm pro síly NATO oslabené v boji. Ostrov Stratis byl zajat nepřítelem ze Středního východu a jeho dobytí zajistí zaručenou převahu NATO v regionu. Operace Magnitude začala: malá skupina speciálně vycvičených vojáků spolu s tajnými vědci jsou posláni na ostrov ve Středozemním moři. Mise hrozila kolapsem! Tým je téměř úplně zničen a hlavní postava, kapitán Scott Miller, je vyhozena na břeh nepřátelského ostrova. Je v jeho moci dokončit operaci, ale v cestě mu stojí všechna nebezpečí moderní války, bezohledného prostředí a početní převahy nepřítele. Budete muset myslet na každý krok!

    Altis & Stratis
    Porazte své protivníky na vysoce podrobném otevřeném bojišti o rozloze více než 290 km² na ostrovním území ve Středomoří. Od velkých měst až po zvlněné kopce - ať už projíždíte prašnými pláněmi v tanku, létáte transportním vrtulníkem přes hustý les nebo bojujete v kopcovitém terénu - ostrovy Altis a Stratis jsou dynamické světy vhodné pro širokou škálu bojových akcí ve hře.
    Zbraně a vojenská technika
    Ponořte se do bitvy jako pěšák, ovládejte obrněná vozidla nebo se vrhněte na oblohu ve vrtulníku nebo stíhačce. Provádějte kombinované vzdušné, pozemní a námořní útoky s více než 20 typy vojenského vybavení, více než 40 druhy zbraní, přizpůsobitelným spotřebním materiálem s příslušenstvím pro boj zblízka a na dálku a také s různými druhy vybavení, které vyhovují vašim potřebám na bojišti. S bohatým arzenálem, který máte k dispozici, vám Arma 3 představí svět taktických příležitostí.
    Single Player
    Sledujte závraty obtížné služby desátníka Bena Carreyho, podle vůle osudu, účastníka ozbrojeného konfliktu ve Středomoří, procházejícího třemi epizodami stejné kampaně: Přežít, přizpůsobit se, vyhrát. Ponořte se do pestré hry Arma 3 prostřednictvím speciálně vytvořených ukázkových scénářů. Proveďte střeleckou praxi, abyste zdokonalili své střelecké a další bojové dovednosti, a dokončete trénink Arma 3 Bootcamp výcvikem pro jednoho hráče a více hráčů a specializovaným tréninkem ve virtuálním prostředí.
    Hra pro více hráčů Bojujte online v masivním vojenském karanténě, kterým je Arma 3. Vytvořte skupinu a spojte se se svým nepřítelem v multiplayerové obraně a scénářích zajetí. Nebo se ponořte do jednoho z mnoha populárních neoficiálních herních režimů vyvinutých komunitou Arma 3. Zažijte nový typ hry pro více hráčů v Arma 3 Zeus, kde mohou herní mistři ovlivňovat bitvy ostatních hráčů v reálném čase.

    Tvorba obsahu Začněte s intuitivním editorem skriptů Arma 3 a výkonnými nástroji pro úpravy. Užijte si platformu naplněnou hráčem generovaným obsahem od přizpůsobených zbraní a vozidel až po scénáře pro jednoho hráče a zbrusu nové režimy pro více hráčů. Sdílejte obsah na Arma 3 Steam Workshopu a instalujte obsah vytvořený jinými hráči kliknutím myši.

    Vylepšený engine Vychutnejte si nové plynulé animace na bojišti; Pociťte zničující sílu boje s vylepšeným zvukovým modulem, novými simulacemi Ragdoll a bojovými vozidly s podporou fyziky PhysX ™. Modifikovatelný modul Real Virtuality ™ 4, který je vybaven špičkovými inovacemi, přináší další generaci řady Arma s ještě úžasnější grafikou, lepší simulací a největšími hratelnými prostory.

    Doplňky :

    Arma 3: Mapy
    Arma 3: Taktický průvodce
    Arma 3: Zeus
    Arma 3: Motokáry
    Arma 3: Vrtulníky
    Arma 3: DLC Bundle 1
    Arma 3: Střelci
    Arma 3: Apex
    Arma 3 Apex: Old Man
    Arma 3: Laws of War
    Arma 3: Trysky
    Arma 3: DLC Bundle 2
    Arma 3: Malden
    Arma 3: Tac-Ops Mission Pack
    Tanky Arma 3
    Arma 3 Contact ( spustit pomocí spouštěče ze složky hry )
    Tvůrce Arma 3
    Arma 3 Creator DLC: Global Mobilization - Cold War Germany
    Charitativní balíček Arma 3 Art of War
    Arma 3 Creator DLC: SOG Prairie Fire
    Arma 3 Creator DLC: SOG Prairie Fire Soundtrack
    Verze hry: 2.04.147540

    Instalace:


    Pro piráty:
    Zkopírujte složku hry na jakékoli nesystémové místo bez cyrilice.
    Zkopírujte soubory tabletu ze složky NoDVD \ CODEX do složky hry.
    Hrát si.

    Instalace pro držitele licence:
    Pozor! Před instalací do klienta Steam musí být hra již zaregistrována na účtu a samotný klient Steam musí být uzavřen!
    Zkopírujte složku Arma 3 do složky klienta Steam (% Drive% \ Steam \ steamapps \ common)
    Zkopírujte obsah složky Steam do složky s klientem.
    Hrát si.







    Marek3, Olaf88, Vasek260793, Jurgen1488, Sp3RMikCZ, Machy71CZSK, Kall17, Jirfasy, TemnaChrumka, greedyclient042, tomaskawa,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    majky739
    Ratio 1.92

    Member+

    26/11/2023 20.10.28
    Zdravím půjde zde i online ?

    2
    Kress_CZ
    Ratio 0.12

    Clen

    13/03/2022 01.34.22
    prosím seed

    0
    Jurgen1488
    Ratio 5.01

    Member+

    08/08/2021 20.36.32
    Pokud chcete uploadovat a zároveň hrát hru, tak smažte z názvu složky "[=nemos=]" pak ten tu složku načtěte znovu do toho stejného torrentu a pak vám půjde hra spustit a zároveň uploadovat.

    Je to stejný problém jako je u Battlefieldu 3 myslím že nebo 4?
    Ať už originál nebo warez, tak má hra po instalaci v názvu složky malé "TM" což vadí právě ve spuštění, jelikož to Windows nedokáže přečíst. Když to "TM", z názvu složky smažete tak najednou to BF spustit jde.

    Jsou to stejné problémy.
    Nicméně asi stejně většina z vás si tu složku Arma přesune někam, pak toto úplně přeskočte. Ale i tak, pochybuju že si složku ArmA zkopírujete a necháte jednu staženou a jednu pro hraní aby jste měli 2x přes 60GB stejnou složku.

    0
    Jurgen1488
    Ratio 5.01

    Member+

    08/08/2021 19.09.38
    Prosí o SEED mám 93,7%, pusťte to ještě někdo naplno.

    0
    Jurgen1488
    Ratio 5.01

    Member+

    07/08/2021 00.57.48
    Prosím pusťte to někdo, stahuje mi to ani ne 0,5 MB/s.

    4
    sa58
    Ratio 0.4

    Clen

    28/05/2021 17.45.17
    Ahoj SOG vietnam funguje ? nebo ho musím koupit děkuji


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.361 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 12:15
    sql

    TOPlist