Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nelson DeMille - serie John Corey (2013-2016)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Nelson DeMille - serie John Corey (2013-2016)(CZ) Názov:Nelson DeMille - serie John Corey (2013-2016)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:25.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-01-01 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: česky
    Formát dokumentu: epub, mobi
    Autor: Nelson DeMille
    Rok: 2013-2016

    01 - Ostrov Antrax

    John Corey, detektiv z oddělení vražd newyorské policie, se přestěhuje na Long Island, aby se zotavil ze zranění, které utrpěl ve službě. Místní šerif ho však najme jako poradce při vyšetřování vraždy Toma a Judy Gordonových, biologů pracujících na ostrově Plum Island, kde se nachází výzkumné středisko zvířecích chorob Ministerstva zemědělství. Byli Gordonovi zavražděni kvůli tomu, že odcizili cennou novou vakcínu nebo dokonce smrtící virus? Očividně si žili nad poměry. Byli zapleteni do pašování drog? Corey se spojí s Beth Penroseovou, policistkou vyšetřující svou první vraždu, a jejich návštěva na Plum Islandu odhalí, že agenti FBI a CIA už stihli místo uklidit. Corey poté narazí na Emmu Whitestonovou, specialistku na místní dějiny pirátství...

    02 - Hra se lvem

    Duben 1986. Americké letouny bombardují sídlo plukovníka Kaddáfího v Libyi. 16-letý Asad – což v arabštině znamená lev – ztratí při náletu matku, dva bratry a obě sestry. Cítí se povolán k tomu, aby pomstil nejen svou rodinu, ale i celý národ, své náboženství a Velkého vůdce – Kaddáfího. Oko za oko, zub za zub.
    O dvanáct let později přilétá Asad do New Yorku odhodlán k tomu, že zabije všech pět zbývajících pilotů, kteří se zúčastnili náletu, jednoho po druhém. John Corey – postava z předchozího bestselleru Ostrov Antrax – již není zaměstnán u newyorské policie, ale v protiteroristické jednotce. Je to právě on, kdo musí Asada zastavit. Ale než tohle udělá, musí najít sám sebe.

    03 - Noční pád

    Za soumraku na pláži na Long Islandu se Budb Mitchell a Jill Winslowová oddávají milostným radovánkám a vše si natáčejí na kameru postavenou tak, aby zachytila každý lechtivý detail. Noční oblohu však najednou ozáří obrovský výbuch. Zatímco se policejní vozy ženou k místu neštěstí, dvojice popadne kameru a mizí.
    Pět let po nehodě je pád letu 0800 připsán mechanické závadě. Pro Johna Coreyho a Kate Mayfieldovou z elitní protiteroristické jednotky tím však případ není uzavřen. S podezřením na snahu o ututlání případu vycházející z nejvyšších kruhů a v rozporu s rozkazy se rozhodnou získat důkaz, který odhalí pravdu o tom, co se opravdu stalo s letem 0800 – videokazetu zachycující milostné hrátky na pláži a poslední okamžiky letadla odsouzeného k záhubě.

    04 - Odvetný úder

    Vítejte v Custer Hill! Mezi členy tohoto pánského klubu v luxusní lovecké chatě v Adirondackých horách patří i pár nejvlivnějších amerických podnikatelů, bývalých vojenských důstojníků i vysoce postavených vládních úředníků. Klub je zdánlivě místem určeným k příjemnému odpočinku a posezení se starými přáteli. Ovšem jednoho podzimního víkendu se zde schází výkonný výbor klubu, aby projednal tragické události 11. září 2001 — a odsouhlasil poslední podrobnosti odvetného plánu známého pouze pod krycím jménem Odvetný úder.

    05 - Lev

    John Corey, člen elitní protiteroristické jednotky a bývalý policejní vyšetřovatel, je zpátky. Bohužel pro něj se vrací také Asad Chalíl, nechvalně proslulý libyjský terorista známý pod přezdívkou Lev, který při svém posledním útoku nejprve předstíral zběhnutí na americkou stranu, aby pak v USA rozpoutal nejhorší teroristické peklo, jaké kdy země zažila. Přestože mu Corey s Kate Mansfieldovou, agentkou FBI, byli od začátku do konce v patách, zlikvidoval Chalíl zamýšlené oběti jednu po druhé a zmizel beze stopy. O tři roky později se do Ameriky vrací, aby splnil své hrozby, dokončil rozdělanou práci a krvavě se pomstil. Také John Corey však umíněně sleduje svůj cíl, a aby Asada Chalíla vypátral a zabil, nezastaví se před ničím.

    06 - Panter

    Agent elitní protiteroristické jednotky John Corey se svou manželkou, vyšetřovatelkou FBI Kate Mayfieldovou, jsou vysláni do jemenského Saná, jednoho z nejnebezpečnějších míst na Středním Východě, aby společně s malým týmem spolupracovníků dopadli jednoho z hlavních organizátorů bombového útoku na americkou válečnou loď Cole, vysoce postaveného představitele al-Káidy, který vystupuje pod přezdívkou Panter.
    Nepolapitelný a nemilosrdný Panter má na svědomí řadu teroristických útoků a vražd a vláda Spojených států amerických je rozhodnutá dostat ho za každou cenu. John s Kate vstoupili do rozehrané hry, a tak neznají její pravidla, protihráče ani aktuální skóre. Vědí však, že jejich úkol je mnohem složitější, než se na první pohled zdá, a že z lovců se může snadno stát kořist.

    07 - Zářivý anděl

    Po střetu s nechvalně proslulým jemenským teroristou známým Panter odešel John Corey od protiteroristické operační skupiny a vrátil se domů do New Yorku, kde přijal zaměstnání u Diplomatické dozorovací služby. Ta je sice považována za „oázu klidu“, Corey je ovšem rád, že se vymanil z moci FBI a její ubíjející byrokracie. Zároveň si nicméně uvědomuje něco, čeho si nejvyšší americké kruhy dosud nevšímají: velice akutní hrozbu představovanou novým rozmachem Ruska. Sledování ruského špeha Vasilije Petrova, kryjícího se za diplomatickou funkci při OSN, zdánlivě představuje pouze další rutinní úkol, když však Petrov záhadně zmizí z večírku ruského oligarchy na Long Islandu, nabere operace dočista jiný spád. Co a proč Rusové chystají? Podaří se ruského špióna najít a zastavit, než bude pozdě? Nebo Corey konečně narazil na soupeře, kterému nestačí? Schyluje se k nejničivějšímu útoku, jaký kdy Amerika zažila...
    DeMillův mrazivý a prorocký román proniká pod povrch nové studené války... a v hledáčku teroristů se znovu ocitá Manhattan.








    rabac07, gondarek1, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.246 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:18
    sql

    TOPlist