Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2019 - Elisa y Marcela - Isabel Coixet = CSFD 68% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2019 - Elisa y Marcela - Isabel Coixet = CSFD 68% Názov:2019 - Elisa y Marcela - Isabel Coixet = CSFD 68% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:2.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-29 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Historicky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska ja laska - Film 70


       

    ČSDF
    https://www.csfd.cz/film/692539-elisa-a-marcela/prehled/


    Quote:
                Elisa a Marcela

       Španělsko Elisa y Marcela
       USA        Elisa & Marcela
       UK   Elisa & Marcela  

    Životopisný / Drama / Romantický
    Španělsko, 2019, 113 min
    Režie: Isabel Coixet
    Scénář: Isabel Coixet
    Kamera: Jennifer Cox
    Hudba: Sofia Oriana Infante
    Hrají: Natalia de Molina, Greta Fernández, Jorge Suquet, Francesc Orella, Lluís Homar, Manolo Solo, Tamar Novas, María Pujalte, Sara Casasnovas, Amparo Moreno, Tania Lamata, Milo Taboada, Roberto Leal, Marcos Javier Fernández Eimil, Andrea Caldas, Carla Sospedra, Elena Seijo, Carmen Vilao, Luisa Merelas, Roberto Alvite


    Quote:
    audio=spanish , titulky=czech,swedish,english


    Quote:
    Skutočný príbeh z roku 1901, kedy si Elisa Sanchez Loriga (Natalia de Molina) prevzala identitu Maria Sáncheza, aby sa vydala za svoju pätnásťročnú milenku Marcelu Graciu Ibeasovú (Greta Fernández)


    Quote:
    Roztahaně poetická freska, která by si zasloužila větší rozpočet a jinou dobu, která by ocenila, že film nemá v základu LGBT politickej podtext. Protože je to řemeslně krásně udělanej romantickej film. A absolutně by se mělo ignorovat, že je to o dvou lesbičkách, kterým se na přelomu století, kdy ženy neměly ani volební právo, podařilo se sezdat. Protože je to prostě jen černobílej film o lásce (jůůů), kterou snad v 21. století už nemusíme řešit, že...


    Quote:
    Komentáre na ČSFD bývajú mätúce. Tu som sa dozvedel, že je film podobný Rome (čo je pravda, oba sú čiernobiele), aj že je pomalý a nudný. Pričom v necelých dvoch hodinách zaberá kompletný vývoj vzťahu, niekoľko vkusných erotických scén, postupné budovanie odporu okolia, opakované striedanie lokácií a ústrednú nevšednú tématiku. Dobre sa to sleduje. Čiernobiela kamera robí hodne. Je to citlivé a tak trochu správne patetické. Dvakrát tam hraje fado, načo vo filmoch nie som úplne zvyknutý (jak to je krásne?!). A je to asi rovnako vzdialené nude, ako Cuaronovi.


    Quote:
    Visual Poetry

    I wasn't expecting an arthouse film but a traditional narrative, and so was pleasantly surprised. The formal critic reviews I read beforehand, were overly harsh methinx. Using contemporary film-making styles with dramatic dialogue, scenes of conflict, characterisatiion development etc to drive a plot, would not have enhanced it in my view. While the critics were "eye rolling" and complaining of how slow it was moving, i was walking through an art gallery, lingering on moments captured beautifully in the B&W landscape.

    It is a simple tale told with minimal dialogue primarily through imagery, with beauty, poignancy, grief, the playful innocence of the girls they once were, the elemental power of giving birth, among other things. The archetype images of the first Goddess in her aspects of Maiden, Mother, Crone across the three acts. The erotic scenes so pooh-poohed by the critics were also staged with poetic metaphors of the Feminine spiritual principle of Nature.


    Quote:
    Cinematic masterpece

    This film had me completely invested from stat to finish. The visuals were incredible and the impact that the black and white cinematography had was something that simply could not be achieved in colour. The story itself was incredibly heartwarming and yet utterly shattering at the same time. Limited dialogue was a big thing for me as it allowed me to really study each scene and the connections between characters and also not have to read so many subtitles. With the limited amount of LGBTQ+ representation in media and films, this film really brought to light a story that is not only incredibly heartwarming but is a piece of history that I'm so glad has not been swept under the rug. There were a few things that I had problems with, such as the sex scenes, they didn't need to be so plentiful, graphic or fetishized but the film as a whole should not be discarded because of that. All in all, an incredible film that I would recommend to anyone




























    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    01/07/2023 23.39.06
    This torrent is being monitored weekly. Please post a comment here if you need a restart. You can also post suggestions for future uploads.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.073 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 17:44
    sql

    TOPlist