Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

dTest 2, 3, 4/2018 (CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    dTest 2, 3, 4/2018 (CZ) Názov:dTest 2, 3, 4/2018 (CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:21.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-04-10 Peerov:7 (Seed: 7, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Rok vydání: 2018
    Formát: PDF


      dTest  2/2018


       10 Test kysaného zelí 2018
       18 Test bylinných čajů 2018
       24 Test stolních a smoothie mixérů 2018
       32 Test tiskáren 2018
       42 Test antivirových programů 2018
       50 Jak si vedou smartphony v nízkých teplotách
       52 Bělidla do kávy nemají s mlékem mnoho společného

       56 Čím přikrmovat divoká zvířata
       58 Časté otázky: Suchý únor
       60 Zpřísnění povinného ručení
       62 Cestovní náhrady v roce 2018
       64 Jak na koupi domu nebo bytu

    Aby vám u oběda nezkysl úsměv, prověřili jsme znovu po pěti letech kysané zelí především v oblasti obsahu vitamínů a probiotických bakterií. Celkem 14 výrobků jsme poslali do laboratoří na prošetření a výsledky nás úplně neohromily. Přečtěte si proč.

    Češi milují bylinné čaje! Třetina všech prodaných čajů je právě z bylinek, a to samozřejmě nepočítáme ty podomácku nasbírané. Podívali jsme se na 12 směsných bylinných čajů a nechali jsme analyzovat, zda náhodou neobsahují zdraví škodlivé látky. A obsahují! Kvůli jednomu zjištění dokonce posíláme podnět na SZPI!

    Jestli si chcete doma připravit hladký koktejl z ovoce či zeleniny, budou vás zajímat výsledky testu smoothie makerů. Jak si poradí s tvrdou zeleninou? A s ledem? Jak hlučná je příprava domácího smoothie? Přečtěte si, kdo zvítězil ve třech kategoriích podle ceny přístroje a vyberte si nový mixér přesně podle vašich potřeb.

    Multifunkční nebo jednoúčelové? Laserové nebo s inkoustem? Domů nebo do kanceláře? Vybrat správnou tiskárnu je kumšt, ale od toho je tu náš test. 40 tiskáren jsme prozkoušeli z tisku, kopírování, skenování a zjistili jsme, že dobrá tiskárna nemusí stát majlant.

    Ochránit počítač před viry slibuje kdejaký software, ale skutečnost může být někde jinde. Ostatně to dokazuje i náš test. Kromě antivirových programů pro Windows jsme přidali i rovnou deset dalších pro Apple. Který antivir vás zaručeně nezradí?

    V minitestu jsme prověřili několik nejoblíbenějších chytrých telefonů z fungování v mínusových teplotách. Zajímá vás, který mobil zvládne práci i v -10° C? Podívejte se, jak naše testy dopadly.

    Někdo ji rád černou, jiný si jí obělí. Kávomilové určitě znají práškovou alternativu mléka, ale málokdo ví, o co se ve skutečnosti jedná. Na obsah bělidel do kávy jsme se podívali ve srovnávacím článku a vy sami z připravené tabulky zjistíte, že se o žádnou velkou dobrotu nejedná.

    Chcete-li nakrmit v zimě divoká zvířátka u krmelce nebo řeky, určitě uděláte lépe, když na suchý chléb rovnou zapomenete. Vysoká zvěř ani vodní ptactvo totiž pečivo nebo bramborový salát nesmí! Čím krmit srnky, kachny, labutě či sýkorky, vám poradíme v infočlánku.

    Vynechat alkohol na jeden měsíc? Suchý únor nabírá na oblibě i mezi Čechy a odborníci se shodují, že pár týdnů bez skleničky či půllitru rozhodně není na škodu. Přečtěte si více o dočasné abstinenci, jejím vlivu na člověka a jak na konzumaci alkoholu pohlížejí čeští adiktolozi.

    Ve finanční rubrice se dočtete o novinkách v oblasti povinného ručení a cestovních náhrad. V právní rubrice zase přinášíme několik rad, pokud přemýšlíte o koupi vlastního domu či bytu.


       dTest 3/2018

       10 Test vajec 2018
       18 Test dětských cyklosedaček 2018
       24 Časté otázky: Dětské cyklosedačky
       26 Test letních pneumatik 2018
       36 Test USB flash disků a SD karet 2018
       44 Test prostředků na ruční mytí nádobí 2018
       51 Z historie šizení zákazníků

       52 Léky proti alergii - na co zabírají a na co ne
       56 Jak se dělá dezinformační byznys
       60 Spoření: Vyplatí se šetřit, nebo utrácet?
       63 Skončení nájmu bytu


    Jsou čerstvá vejce opravdu čerstvá? Jak a která vejce si podle jejich označení vybrat? Nejen těmito otázkami jsme se zabývali v našem testu. Zajímal nás také obsah omega-3 mastných kyselin nebo zda vejce nemají problém s bakteriemi salmonely.

    Cyklistická sezóna se nezadržitelně blíží a mnozí z vás na kolo vyrazí i s malými dětmi. Přinášíme vám proto test dětských cyklosedaček - jak předních tak i zadních modelů. Co je při výběru nejdůležitější? Pomůžeme vám jak se zorientovat v nabídce, jak si vybrat a na co si dát pozor.

    Čas přezouvání pneumatik vašeho vozu je za dveřmi. Zajímavé výsledky přinesl letošní test letních pneumatik se zaměřením na čtrnácti- a šestnáctipalcové pneu známých značek. Je výhodnější koupit si levnější nebo dražší model?

    Máte dobrou paměť? Otestovali jsme dvě hojně využívaná paměťová úložiště s flash technologií. Jedná se o SD karty a USB flash disky - které většinou známe pod názvem flešky. 19 USB flash disků a 11 SD jsme podrobili zkouškám rychlosti zápisu dat, rychlosti čtení dat a zda deklarované parametry jsou shodné s těmi měřenými.

    Každý z nás myl někdy nádobí, ať již chtěl nebo ne. Trh s prostředky na ruční mytí nádobí je poměrně široký, a tak jsme v laboratoři nechali otestovat účinnost 16 nejprodávanějších z nich. Dva prostředky jsme přidali navíc z německého trhu a mohli jsme tak sledovat případnou dvojí kvalitu.

    Do historie nás zanese článek o tom, jak vztahy mezi spotřebiteli a prodejci reguloval panovník nebo profesní cechy, které tak chránily svou čest.

    V současné době trpí každý třetí Čech nějakou formou alergie. Často využíváme volně prodejné protialergické léky, z nichž jsme některé porovnali. Dočtete se, jak si mezi nimi vybrat a na co si dát pozor.

    Fenomén falešných zpráv - lze na něj nahlížet jako na další odvětví pochybné výdělečné činnosti. Kdo za těmito dezinoformačními (nejen) weby stojí, proč vůbec vznikají, proč a jak rychle se šíří nebo jak se těmto dezinformacím bránit? Odpovědi naleznete v našem článku zabývajícím se tímto tématem.

    Ve finanční rubrice naleznete rady jak a kde nejlépe zhodnotíte své úspory.  V právní rubrice přinášíme téma ukončení nájemní smlouvy bytu.


       dTest 4/2018

       10 Test ovesných vloček 2018
       16 Test dětských odrážedel a odrážecích kol 2018
       24 Test kávovarů na na kapsle 2018
       32 Test sekaček 2018
       40 Test instantního kakaa 2018
       40 Levné nákupy u sousedů – 1. část
       52 O slepicích a vejcích

       56 Pojištění právní ochrany
       58 Je libo platit bitcoinem?
       59 Jak správně odevzdat byt
       60 E-shopy a odstupování od smlouvy
       62 Rozhovor s mluvčím SZPI


    Ovesné vločky jsou dostupnou, oblíbenou a levnou surovinou a pravidelně se objevují v jídelníčku mnoha lidí. A i proto jsme otestovali ty, které jsou nejdostupnější a to bez ohledu na velikost. Jak si vločky vedly v testech, naleznete v aktuálním vydání.

    Poohlížíte se právě po bezpedálovém vozítku pro vaše dítko? Na trhu jsou k dostání dva základní typy – odrážedla a odrážecí kola, které jsme otestovali. Zjišťovali jsme, jaká je ovladatelnost, bezpečnost či pohodlí při jízdě, jak složitá je montáž a nastavení a další. Jak vybrat ten nejlepší a čemu věnovat před koupí pozornost, vám napoví náš test.

    Kávovar na kapsle může být rychlou a pohodlnou cestou k šálku kávy. V testu jsme hodnotili jak obsluhu kávovaru, tak i samotnou přípravu kávy. Nedílnou součástí testu byla i senzorická zkouška, která měla za úkol posoudit právě vyrobenou kávu z chuťové stránky.

    Jaro je tu a s ním mimo jiné i péče o trávník. V testu travních sekaček naleznete benzínové s pojezdem, elektrické, akumulátorové a ruční vřetenové. Sekačky byly podrobeny zkouškám na různých typech trávníků a kromě sečení byla hodnocena bezpečnost, obsluha, spotřeba energie nebo hlučnost.

    Velmi oblíbeným nápojem, a to nejen pro děti, je kakao. Snadnou přípravu tohoto nápoje pak přestavuje instantní kakao. Zajímalo nás, kolik kakaa, cukru a nežádoucích látek obsahují instatní kakové nápoje, stejně jako chuť. Otestovali jsme 16 zástupců známých i řetězcových značek.

    Tématu dvojí kvality se věnujeme dlouhodobě. Tentokrát jsme si položili otázku: Co si přivezeme, když u sousedů koupíme to nejlevnější? V našem článku naleznete srovnání zboží z kategorie chlazených a mražených výrobků nakoupených v sousedních státech. A jak si vedly naše výrobky?

    V návaznosti na test z březnového vydání přinášíme nejen další informace o vejcích, ale naleznete v něm i spoustu dalších zajímavostí týkajících se chovu slepic.

    Ve finanční rubrice se zabýváme pojištěním právní ochrany a čím dál více zmiňovanému tématu – platbě bitcoinem. V právní rubrice se dočtete, jak odstoupit od smlouvy při nákupu na e-shopu nebo jak správně odevzdat byt.

    Poprvé si v dTestu přečtete rozhovor. Na naše otázky týkající se práce a zkušeností Státní zemědělské a potravinářské inspekce odpovídal Mgr. Pavel Kopřiva, tiskový mluvčí SZPI.


    PDF soubory kompatibilní s Acrobat Reader X a novějším.










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    ico33
    Ratio 0.05

    Clen

    28/08/2018 19.58.31
    ..zdar.., nema niekto novsie diely ?

    hlavne  novy  9/2018  d test

    aj ostatne ,ak by sa dalo  od 5,6,7,8.

    dakujem pekne..

    0
    fxtc
    Ratio 1.09

    Member+

    16/06/2018 13.16.52
    chce to po mě heslo

    0
    PikPau
    Ratio 1.79

    VIP

    12/04/2018 22.03.15
    Všechno v pohodě díky

    0
    riki123
    Ratio 0.04

    Clen

    11/04/2018 19.36.21
    Heslo?

    -1
    namor13
    Ratio 0.05

    Clen

    11/04/2018 08.55.31
    zaheslovaný súbor????

    1
    vemeno
    Ratio 0.15

    Clen

    11/04/2018 07.47.05
    hurááá, velka vdaka, u made my day


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.131 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 22:29
    sql

    TOPlist