Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Thomas H. Block - 6 knih (1987-1996)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Thomas H. Block - 6 knih (1987-1996)(CZ) Názov:Thomas H. Block - 6 knih (1987-1996)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:13.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-04-25 Peerov:3 (Seed: 0, Leech: 3)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: MOBI/EPUB/PDF/DOC



    Mayday

    Žánr:      Literatura světová, Thrillery
    Vydáno:      1987

    Nejnovější supermoderní nadzvukový letoun Straton – 797 má za sebou již několik úspěšných letů. Na jeho palubě se kromě jiných cestujících nachází i John Berry – sportovní pilot dvoumístných letadel.
    Let probíhá klidně, ale během několika okamžiků se změní v tragédii. Americká armáda totiž provádí tajný test nové zbraně – rakety Phoenix – C7. Kvůli utajení o něm ví pouze několik lidí, což znamená, že posádka Stratonu nemá o testu ani tušení.
    Peter Matos, pilot, která má střelu vyzkoušet, si nešťastnou náhodou splete Straton s cvičným cílem. Raketa prorazí trup letadla a způsobí silnou dekompresi. V důsledku podtlaku mají všichni cestující poškozený mozek a jsou stále agresivnější. Jediný, kdo srážku ve zdraví přežije, je John Berry, dvě letušky a dva cestující. John Berry se ujme řízení letadla.
    Když se Matos dozví, že omylem zasáhl Straton, jeho velitel mu rozkáže, aby letoun sestřelil, protože jinak by se o testu dozvěděly sdělovací prostředky. Matos se stále nemůže rozhodnout, ale když zjistí, že Straton někdo řídí, rozhodne se počkat...

    Nebeská past

    Žánr:      Literatura světová, Thrillery
    Vydáno:      1996

    Čínským agentům se podaří odcizit přísně utajované válečné počítačové simulace USA, jež mají být nenápadně přepraveny do Číny na palubě civilního letadla, směřujícího do japonské Osaky. Během letu dostává posádka varování, že na palubě je několik bomb, které mají zajistit změnu letu a následné přistání v Číně. Složité intrikánské plány únosců a jejich pomocníků na palubě i na zenmi však nevycházejí. Bomba v letadle vybuchne a dramaticky vygraduje situaci, při níž jsou nezvratně poznamenány osudy mnoha lidí.

    Orbita

    Žánr:      Literatura světová, Thrillery, Sci-fi, Fantasy
    Vydáno:      1995

    Krátce po startu Star Streaku, nejmodernějšího nadzvukového letadla, se jeho raketové motory při nejvyšším výkonu zablokovaly. Ohromná síla během neuvěřitelného zrychlení při stoupání drtí cestující i posádku až k hranici bezvědomí. Star Streak se ocitá ve výši 92 tisíc metrů na oběžné dráze kolem Země, bez možnosti návratu. Interiér se mění v chaotickou směsici smrtících předmětů volně létajících v beztížném stavu. Zásoba vzduchu vystačí jen na několik hodin. Jak k něčemu takovému mohlo dojít? Jedná se o selhání techniky, nebo snad o zločin – únos? Ale pokud je tomu tak, proč nikdo nepožaduje výkupné? A je vůbec naděje zachránit téměř stovku lidí z děsivé pasti?

    Peklo v oblacích

    Žánr:      Literatura světová, Thrillery
    Vydáno:      1996

    Thriller z leteckého prostředí se soustřeďuje na dramatické střetnutí hrdiny s dealery drog v 80. letech 20. století. Bývalý pilot Jack Sawyer má za úkol vypátrat podezřelou smrt jednoho letce při mezipřistání v Chcagu. Vzhledem ke stykům s podezřelými lidmi a podivným chováním zemřelého vzniká domněnka, že byl zapleten do obchodu s drogami. Hrdina brzy narazí na pachatele, aby však získal důkazy, musí usednout do pilotní kabiny a doprovázet pachatele na cestě za dalším zločinem. Ve vzduchu se tak odehrává poslední souboj, v němž musí hrdina vynaložit veškeré úsilí, aby zachránil vlastní život.

    Vynucené přistání

    Žánr:      Literatura světová, Thrillery
    Vydáno:      1995

    Let číslo 255. odlétající z Kennedyho letiště v New Yorku do Chicaga, má na palubě sto cestujících a pět členů posádky. Kromě pasažérů přepravuje neobvyklý náklad - přes tři tisíce liber zlata v prutech. Z bezpečnostních důvodů je s tímto faktem obeznámen pouze kapitán. Vůbec nikdo už neví o dalším utajeném nákladu - dvou dálkově řízených bombách. Jedna z nich demonstrativně vybuchne. Příkazy, které následují, uvedou do pohybu jeden z nejtroufalejších únosů v historii letectva.

    Vzducholoď Nine

    Žánr:      Literatura světová, Thrillery
    Vydáno:      1995

    Světově nejvyspělejší komerční vzducholoď, nesoucí náklad a cestující, přelétá Antarktidu na své pravidelné lince z JAR do Austrálie. Avšak místo přistání náhle není tak docela jasné. Z rádia přichází zpráva, že náhodná jaderná katastrofa během jediné hodiny rozpoutala a zároveň ukončila 3. světovou válku. Všichni muži a ženy na palubě vzducholodi Nine vědí, že jsou nyní jedinou nadějí pro záchranu lidstva. Přelétají nad zamrzlou pustinou, v níž se setkávají s poslední sovětskou lodí. Jejich střetnutí může znamenat smrt, nebo život… Předsudky a nepochopení vedou k dalšímu násilí… Ještě horší je však touha po moci… V nehostinných, drsných pláních Antarktidy dochází ke střetnutím, která rozhodují o osudu lidského rodu. Zůstane zachován?








    asdf-666, asdf-666, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.257 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 07:20
    sql

    TOPlist