Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Bud Spencer a Terence Hill [Kolekce.18-DVD](CZ)(1967-1985) = CSFD 65% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Bud Spencer a Terence Hill  [Kolekce.18-DVD](CZ)(1967-1985) = CSFD 65% Názov:Bud Spencer a Terence Hill [Kolekce.18-DVD](CZ)(1967-1985) = CSFD 65% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy DVD - Velikost:92.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-02-08 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Dobrodruzny,Komedie,Western Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    http://www.csfd.cz/tvurce/2061-bud-spencer/
    Mediainfo : http://e-posta.eu/torrent/obrazky/files/laxq/spencer/spencer.docx

    Banánový Joe

    Jazyk : CZ DD 2.0 , IT DD 5.1
    Titulky:  CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Komedie / Dobrodružný
    Itálie / Západní Německo, 1982, 92 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33471-bananovy-joe/

    Joe je mohutný ale mierumilovný dobrák, ktorý žije v malej juhoamerickej dedinke Amantido hlboko v džungli. Na svojej loďke preváža banány do najbližšieho mesta a vymieňa ich za lieky, pracovné nástroje a iné potrebné maličkosti pre obyvatežov svojej dedinky. Ale nadíde jeden z menej šastných dní, keď v hlavnom meste narazí na bossa miestnej mafie. Ten by chcel prevzia všetok obchod s banánmi v regióne a Joea zniči. Chudák Joe sa nemôže bráni, veď nemá ani vlastné doklady, o platnej obchodnej licencii už ani nehovoriac. Joe nepatrí medzi tých, čo sa požahky vzdávajú a rozhodne sa preto všetkými prostriedkami zohna platné dokumenty. Nemá však šastie a dostáva sa z jednej nepríjemnej situácie do druhej. Najprv ho dobehne chytrák Manuel a predá mu falošné papiere. Potom sa zamestná v nočnom klube, ale kariéru vyhadzovača mu zase prekazí láska ku krásnej speváčke Dorianne. Tá mu odhalí čaro ženského tela, ale pripraví ho zároveň o miesto. Túžba po dokladoch ho nakoniec prinúti narukova do armády. Ale ani to nedopadne dobre, nechtiac sa stane dezertérom a skončí vo väzení. Podarí sa Joeovi ešte splni svoje sny?


    Bomber

    Jazyk: CZ DD 2.0 , EN DD 2.0
    Titulky: CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Komedie / Akční / Krimi
    Itálie, 1982, 98 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33472-bomber/

    Bud (Bud Spencer) je bývalý špičkový boxer. S boxem přestal po té, co prohrál zápas kvůli nekalým praktikám soupeře. Teď se mu naskytla příležitost vyrovnat účty a dát několika všivákům pořádně do nosu. Ujme se tréninku začínajícího boxera, ze kterého chce udělat profesionála, který bude schopný porazit ty nejlepší.


    Buddy míří na Západ

    Jazyk: CZ DD 2.0 , DEU DD 2.0  
    Titulky: CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Komedie / Western
    Itálie, 1981, 90 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33490-buddy-miri-na-zapad/

    Bud možná vypadá jako doktor, ale doktor rozhodně není. To jen jeho indiánský kamarád Orlí oko přepadl vlak a ukradl jednomu doktorovi kufr, ve kterém prý má být největší poklad. Ale co je tohle za poklad? Jen samé lékařské knihy a nástroje. Jenže než se Bud naděje, celé město, do kterého právě společně s Orlím okem dorazil, si myslí, že Bud je doktor (má přece lékařský kufr) a hned mu zařídí ordinaci. Bud tu ale bude mít ještě jinou práci - musí město zbavit lupičské bandy, která řádí po celém okolí



    Bůh odpouští, já ne!

    Jazyk: CZ DD 2.0 , IT DD 5.1
    Titulky: CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Western / Akční
    Itálie / Španělsko, 1967, 110 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33427-buh-odpousti-ja-ne/

    Lupič Bill San Antonio se svou bandou přepadnou vlak převážející značné bohatství určené na výplaty mezd, všechny postřílí a svou kořist dobře ukryje. Hlavní postavou klasického westernového příběhu je pistolník na straně zákona přezdívaný Doc, který chce dostat Billa i jeho lup. Vláká ho do partie pokeru, a když se objeví falešná karta, je z toho souboj, při kterém bleskurychle tasící Doc udělá s lupičem krátký proces. Potom se spojí s vyšetřovatelem pojišovny Earpem Hargitayem, aby našel ukrytý lup. Ani jeden z nich netuší, že Billy nezemřel a jakmile je to možné, vydá se svými muži po stopách Doca a Earpa, aby se pomstil



    Bulldozer

    Jazyk: CZ DD 2.0 , EN DD 2.0
    Titulky: CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Komedie / Akční / Sportovní
    Itálie / Západní Německo, 1978, 115 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33489-buldozer/

    Jednotka namachrovaných amerických vojáků dohodne utkání v americkém fotbale s partou obyčejných italských kluků. Je jasné, kdo je favoritem, vojáci ani na vteřinu nepochybují o svém vítězství. Jenže trénování jejich protivníků se ujme bývalý špičkový hráč, kterému říkají Buldozer (Bud Spencer). Podaří se mu nemožné?



    Dva machři mezi nebem a peklem

    Jazyk: CZ DD 2.0 , IT DD 5.1
    Titulky: CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Akční / Dobrodružný / Komedie
    Itálie, 1972, 103 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33455-dva-machri-mezi-nebem-a-peklem/

    Zpočátku Salud a Plata pracovali pro svého známého, ale pak se s jedním jeho letadlem zřítili do pralesa. Vyvázli bez zranění a dostali se do tábora hledačů diamantů. Seznámí se tu nejen se starým prospektorem Mattem, ale také s poměry, které výrazně ovlivňuje gangsterský boss, přezdívaný pan Ucho. Salud a Plata se rozhodnou začít sami podnikat. Seženou si staré letadlo, opraví ho a pustí se do práce. Daří se jim a dokonce si otevřou prosperující hospodu. To se ovšem nelíbí konkurenci, kterou je mocný pan Ucho. Proto při nejbližší příležitosti vyhodí do vzduchu jejich letadlo a podpálí nálevnu. Salud se to dozví, nakoupí zbraně a jde si to s panem Uchem a jeho kumpány vyřídit. S pomocí Plata se mu podaří gangstery porazit a pak bossovým letadlem odvážejí Matta a jeho psa do Salvadoru, což bylo staříkovo vysněné přání. Když Matt zemře, zjistí přátelé, že jeho historky o diamantové hoře vůbec nebyly smyšlené. V jeho věcech totiž objeví obrovský diamant. Ale to zdaleka není konec dobrodružství, protože je tu pan Ucho a jeho daleko sahající prsty.



    Dva výtečníci

    Jazyk: CZ
    Titulky: NE
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Akční / Komedie / Dobrodružný / Krimi
    Itálie, 1977, 115 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33431-dva-vytecnici/

    Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost


    Dvojníci

    Jazyk: CZ
    Titulky: NE
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Akční / Komedie
    Itálie, 1984, 99 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33451-dvojnici/

    Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude.



    Charleston

    Jazyk: CZ DD 2.0 , IT DD 2.0
    Titulky: CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Komedie
    Itálie, 1977, 93 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33474-charleston/

    Banda neškodných podfukářů se vesele živí malými podvůdky na ctihodných spoluobčanech. Jednoho dne se však rozhodnou pro megapodfuk. Pro jeho uskutečnění potřebují mozek celé akce, a tím má být Charleston (Bud Spencer). Ten souhlasí a celý ten šílený podnik nazve dvojitým saltem mortale. Jde o to, vypálit rybník americkému mafiánovi (James Coco), který se snaží potopit svůj ztrátový parník (takové malé plovoucí Las Vegas), na který má uzavřenou vysokou pojistku. To se mu ale nedaří, a proto se svým právníkem vymyslí podfuk na potenciálního kupce, který by jim měl stoprocentně vyjít! To ale netuší, že tím šastným zákazníkem je sám Charleston, který své dvojité salto mortale hodlá zvládnout s naprostou elegancí. Aby toho nebylo málo, tak se do všeho ještě zaplete okradený policejní inspektor Watkins (Herbert Lom), kterému banda podfukářů, v čele s Charlestonem, odcizila obraz Gauguina.



    Chytrák a dva společníci

    Jazyk: CZ DD 2.0 , EN DD 2.0
    Titulky: CZ
    Menu a bonusy:  ANO / NE
    Western / Komedie
    Itálie / Francie / Západní Německo, 1975, 117 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/2243-chytrak-a-dva-spolecnici/

    Joe Dík (Terence Hill) je pistolník, podvodník a tak trochu i kouzelník, zkrátka od všeho něco. Je známý svými geniálními plány jak kohokoliv napálit. Teď zrovna mu jde o 300 000 dolarů, které by moc rád získal pro sebe a své dva společníky. V hlavě už se mu rodí nápad, jak se peněz zmocnit.



    Jdi na to

    Jazyk: CZ
    Titulky: NE
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Dobrodružný / Komedie / Akční
    Itálie / USA, 1983, 107 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33448-jdi-na-to/

    Dva týpkové mají různé životní osudy, než je náhoda svede dohromady. Rosco Frazer a Doug O'Riordan spolu zažijí pár zvláštních situací, když jsou nejprve považováni za zločince, posléze ovšem za super-tajné špióny a do rukou se jim dostane milión dolarů v hotovosti. Jako agenti Steinberg a Mason bojují proti organizaci šíleného gangstera K1, který má plán na ovládnutí země tak, že z lidskeho vědomí smaže čísla.



    Jestli se rozzlobíme, budeme zlí

    Jazyk: CZ
    Titulky: NE
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Komedie / Akční
    Itálie / Španělsko, 1974, 101 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/26204-jestli-se-rozzlobime-budeme-zli/

    Hlavní cenou pro vítěze automobilových závodů je zbrusu nový závodní speciál. Potíž je v tom, že po dramatickém závodu projedou cílem, zaklesnuti do sebe, dva závodníci současně. Kid a Ben. Vůz je však jen jeden, a tak Kid navrhne, aby si dali závod v tom, kdo sní víc párků a vypije víc piva a vítězi pak připadne výhra. Vypraví se do lunaparku poblíž Benovy dílny a ve zdejší restauraci se pustí do závodu. Těsně před rozhodujícím párkem se však v lunaparku objeví banda gangsterů, kteří pod vedením Attily a Binga začnou demolovat vše kolem sebe a jednou z věcí, které zničí, je také nový vůz Bena a Kida. Jediným důvodem, proč gangsteři v lunaparku řádili, je šéf, který se na radu svého psychiatra rozhodl ukázat všem jak moc je zlý. Neurotický doktor nutí šéfa, aby v podobných akcích pokračoval. Cílem je dosáhnout uzavření lunaparku a pak na jeho místě postavit mrakodrap, z něhož by doktor dostal deset procent zisku. Zatímco Kid se v lunaparku seznámí s pohlednou provazochodkyní, Ben zpívá v místním sboru a pak v dílně nacvičuje novou píseň. Navštíví ho tu Kid, který ho přesvědčí, že by měli po šéfovi gangsterů chtít náhradu za zničený vůz. Vypraví se do jeho restaurace a dají mu ultimátum. Pokud nedostanou nový vůz do zítřejšího poledne, rozzlobí se a budou zlí. Psychiatr však šéfa přesvědčí, že k nim musí být nemilosrdný. Šéf proto nařídí Attilovi, aby to s nimi vyřídil. A se však gangster snaží seč může, jeho pokusy zlikvidovat Kida a Bena se nedaří. Dvojic hlavních hrdinů si hravě poradí i s několikanásobnou přesilou. Druhý den se před Benovou dílnou objeví deset motocyklistů, kteří začnou dvojici závodníků provokovat. Těm se je po divoké honičce podaří vylákat na rozlehlou louku za městem, kde je postupně jednoho po druhém zlikvidují. Doktor najme na zlikvidování dvojice nejlepšího zabijáka z podsvětí, přezdívaného Paganini. Ani ten si však na dvojici hrdinů nepřijde. Nakonec se dvojice objeví před dveřmi šéfovy restaurace. A to už se opravdu zlobí. Je jisté, že šéf a jeho banda vzápětí zažijí velmi krušné chvíle.



    Kdo najde přítele, najde poklad

    Jazyk: CZ
    Titulky: NE
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Dobrodružný / Komedie / Akční
    Itálie / USA, 1981, 100 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33422-kdo-najde-pritele-najde-poklad/

    Oba vyvedení paráci se tentokrát vydávají na údajně liduprázdný ostrov, na němž má být ukrytý poklad. K jejich překvapení ostrov není opuštěný, o čemž je dostatečně přesvědčí střelba, při níž jde oběma o život. Kromě domorodců na ostrově žije zapomenutý japonský voják, stále v plné válečné pohotovosti. Společnými silami se vydají hledat záhadný poklad, čelí útoku pirátů, až nakonec dojdou k vytouženému cíli.



    Malý unavený Joe

    Jazyk: CZ DD 2.0 , EN DD 2.0
    Titulky: CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Komedie / Western
    Itálie, 1972, 113 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33416-maly-unaveny-joe/

    Bratři Malý Joe (Terence Hill) a Drobeček (Bud Spencer) se rozhodnou zastavit na návštěvu v rodné chatrči. Drobeček ještě cestou stačí ukrást pár koní. Malý Joe však přijíždí s prázdnou, takže se rodiče začínají strachovat o jeho budoucnost. Otec sice Joea nabádá, že krádeže koní jsou perspektivní zaměstnání, ale tomu „slušnᓠpráce nevoní. Joe s Drobečkem odjíždějí do blízkého města za zábavou. V tamním saloonu Joe objeví svůj talent falešného hráče pokeru. Za vyhrané peníze oba bratři změní svůj zevnějšek, takže vypadají jako federální agenti Washingtonu. Obě ruce ďábla se vydávají do San Jose procvičit Joea v krádeži koní. Ve městě se dozvídají od místních lidí o zvláštní misionářské stanici, kde jsou věřící biti jako žito. A tak nezbývá, než aby tam ďábel poslal obě svoje ruce. Malý unavený Joe je volným pokračováním filmu Pravá a levá ruka ďábla.



    Mé jméno je Nikdo

    Jazyk: CZ DD 2.0 , EN DD 2.0
    Titulky:  CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Western / Komedie
    Itálie / Francie / Západní Německo, 1973, 117 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/24222-me-jmeno-je-nikdo/

    Zkušeného pistolníka Jacka Beauregarda už nebaví být ustavičně ve střehu a dokazovat svou rychlost. Chce pomstít smrt svého bratra a odcestovat do vysněné Evropy. Do cesty se mu však postaví vynikající pistolník, který si říká Nikdo.



    Pravá a levá ruka ďábla

    Jazyk: CZ DD 2.0 , EN DD 2.0
    Titulky: CZ
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Komedie / Western
    Itálie, 1970, 109 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33441-prava-a-leva-ruka-dabla/

    Joe Trinity, jehož přezdívají pro umění zacházet s revolverem Pravá ruka ďábla, přichází do městečka, kde je jeho bratr Bambino, Levá ruka ďábla, šerifem. Pravda, šerifem falešným, protože toho pravého postřelil, a tak ho zastupuje, než přijdou jeho komplici, aby připravili loupež. Místo toho se však bratři musí postavit na stranu zákona a chránit osadníky před nenasytným vlastníkem půdy a stáda koní Harrimanem...



    Sudá a lichá

    Jazyk: CZ
    Titulky: NE
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Komedie / Krimi / Akční
    Itálie, 1978, 109 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33453-suda-a-licha/

    Jedna z nejproslulejších komedií dvojice Bud Spencer a Terence Hill. Tentokrát opět musí oba kumpáni spojit síly, aby společně zlikvidovali bandu, která chce zabránit loďstvu Spojených států ve vítězství v soutěži námořních sil. Pomocí různých sázek, her a soutěží se oba dostanou až do samotného hlavního stanu zločineckého gangu. Film je plný divokých honiček na souši i na moři, nekonečných rvaček a hráčských fint.



    Superpolicajti z Miami

    Jazyk: CZ DD 2.0 , EN DD 2.0
    Titulky: CZ  
    Menu a bonusy: ANO / NE
    Akční / Komedie / Krimi
    Itálie, 1985, 93 min
    Odkaz na CSFD : http://www.csfd.cz/film/33446-superpolicajti-z-miami/

    V SUPER POLICAJTECH Z MIAMI se setkáme s našimi hrdiny (Bud Spencer a Terence Hill), tentokráte v rolích dvou odvážných bojovníků se zločinem, kteří jsou na stopě 20 miliónů dolarů, které byly před několika lety ukradeny při vloupání. Při hledání peněz - a zloděje - , při čemž jim samozřejmě trochu pomáhají i dvě krásné dívky, nesmí chybět vražda, nelítostné rvačky a děsný blázinec!


    Mediainfo : http://e-posta.eu/torrent/obrazky/files/laxq/spencer/spencer.docx



    Filmy CZ/SK dabing









    Margotjepam, Robik55Cz, LAMERF_23, vlastapejsek, denismisko, Cris1410, Andrej333, Maldoran001, Hildaaa, geza67, Devil72cz, pmelda, kolbeo,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    ozenbuch1234
    Ratio 0.14

    Clen

    02/09/2022 08.44.39
    Uploader prosim ta mal bi si serial Skippy stepna kengura detski serial ked bi si mal nahodil bi si to tu s pozdravom Uploader

    15
    kotya89
    Ratio 5.15

    Member+

    05/05/2019 22.44.33
    seed pls, tymto tempom to nebudem mat ani o tyzden

    0
    ThAltairHit
    Ratio 0.05

    Clen

    12/01/2019 13.40.42
    Seed bych ocenil. Díky.

    4
    kiubi
    Ratio 0.1

    Clen

    30/11/2018 19.47.51
    moc prosim o seed dekuju

    2
    jano2100
    Ratio 0.31

    Clen

    05/05/2018 11.48.26
    Dobry den aj ja by som poprosil mam uz stiahnute 91% dakujem.

    -2
    Martin666
    Ratio 1.17

    Member+

    25/04/2018 22.20.04
    Moze niekto seedovat?
    Dakujem

    0
    mila2500
    Ratio 15.54

    Member+

    25/05/2017 12.15.48
    jakým přehrávačem je to nejlepší pustit kmplayer mi to nebere a ani mediapayer

    0
    mila2500
    Ratio 15.54

    Member+

    22/05/2017 16.14.51
    prosím o seed mám 80% děkuju

    2
    ladapatek
    Ratio 0.42

    Clen

    28/06/2016 00.27.36
    Rip

    110
    trembotti
    Ratio 0.55

    VIP

    22/02/2015 12.20.43
    akým programom je najlepšie to spustiť?

    6
    alienstaff
    Ratio 2.64

    Member+

    10/12/2014 10.21.20

    0
    peco12345
    Ratio 0.43

    Clen

    21/08/2014 18.18.40
    Nedalo by sa rozdelit tie filmy kazdy zvlast alebo aspon na casti

    0
    MarryJane
    Ratio 0.42

    Clen

    07/05/2014 01.15.16
    pld uploudere muzu poprosit o premosteni?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.284 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 20:43
    sql

    TOPlist