Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Stalingrad (2014)(CZ)[WebRip][720p] = CSFD 91% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Stalingrad (2014)(CZ)[WebRip][720p] = CSFD 91% Názov:Stalingrad (2014)(CZ)[WebRip][720p] = CSFD 91% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:3.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-12-06 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Historicky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Bonusy: Ne
    Titulky: CZ - pro neslyšící
    Originální název: Stalingrad
    Rok výroby: 2014 ( dabing 2016 )
    Délka: 3 x 47 min. ( cca )
    Vysílání: listopad 2016
    http://www.csfd.cz/film/468112-stalingrad/prehled/



    Popis:      
    Ani krok zpět! / Plus un pas en arrière! - 21.11.2016 - 20:00 - 47 min.
    V létě roku 1942 se německá 6. armáda probojovala k Volze.

    28. června 1942 zahájila německá armáda na východní frontě svou letní ofenzivu. Wehrmacht se vydal dvěma směry. Na jihovýchodě k ropným polím v předhůří Kavkazu a na východě ke Stalingradu. Rozlehlá aglomerace na Volze měla velký strategický a hospodářský význam. Stalingrad byl klíčem k dopravě na legendárním veletoku, po kterém se na sever dopravovala ropa a obilí. V Traktorovém závodě F.E.Dzeržinského se vyráběly tanky, továrna Rudé barikády produkovala děla a fungovala zde také řada potravinářských a chemických podniků. Útok na město nesoucí jméno Stalina měl pochopitelně i propagandistický význam. 23. srpna dorazily německé tanky ke břehům Volhy. Tentýž den zahájila Luftwaffe sérii náletů, která trvala celý týden. Výsledkem bylo 40 000 mrtvých a městská zástavba zničená z osmdesáti procent.

    Za Volhou není země / La ruse des rats - 28.11.2016 - 20:00 - 46 min.
    Na podzim roku 1942 sváděla německá 6. armáda kruté pouliční boje s bránícími se jednotkami Rudé armády.

    Na přelomu srpna a září 1942 se sovětští obránci Stalingradu dostali do kleští. Němci je zahnali na okraj západního břehu Volhy. Tam se rudoarmějci zabarikádovali v troskách, o jejichž dobytí usilovali vojáci Wehrmachtu v urputných a nekončících pouličních bojích. 12. září bylo velení 62. sovětské armády, která nesla tíhu bojů ve městě, svěřeno generálu Vasiliji Čujkovovi. Ten prohlásil, že město buď ubrání, nebo padne. Jak ukáže čas, nebyla to planá fráze. Čujkovovi vojáci umírali po desetitisících, ale Stalingrad uhájili. Situace v podzimních měsících byla však alarmující. Nepřítel měl převahu. Posily, výzbroj a potraviny, se komplikovaně dopravovaly přes Volhu, kterou Němci neustále ostřelovali. Už v polovině září 1942 však generál Žukov předložil Stalinovi plán na záchranu města. Ponese název Operace Uran.

    Ve znamení Uranu / L'heure de la puissance - 5.12.2016 - 20:00 - 50 min.
    31. ledna 1943 se polní maršál Friedrich Paulus, velitel německé 6. armády, vzdal.

    19. listopadu 1942 začala sovětská protiofenzíva. Sto kilometrů západně od Stalingradu, v donské stepi, vyrazilo do útoku půl milionu mužů. Rozdrtili rumunské jednotky a významně narušili německé křídlo. 20. listopadu byla zahájena druhá fáze Operace Uran. Tentokráte Sověti udeřili z jihovýchodu. 23. listopadu se oba útočící fronty setkaly a Němce obklíčily. U jednotek generála Pauluse se velmi brzy začal projevovat nedostatek munice, paliva a jídla. Od 25. listopadu tak zásobovala vojáky ve stalingradském kotli Luftwaffe. Dodávky však nestačily jejich potřebám. K tomu všemu propukla pravá ruská zima. Utrpení útočníků, ze kterých se nechtěně stali obránci, trvalo ještě dlouhé dva měsíce. Hitler odmítal variantu kapitulace. 31. ledna 1943 vše skončilo. Nejkrvavější bitva 2. světové války stála životy 400 000 Němců a jejich spojenců. Sovětských vojáků a civilistů zahynulo 800 000.

       

       
       








    jimko, kazisil, Alexik1234, milanuska,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Farah
    Ratio 0.85

    Clen

    10/12/2016 21.28.38
    Sťahovala som tento film ako blbá krava, čakala, tešila sa a nakoniec to nejde ani spustiť.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.249 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:21
    sql

    TOPlist