Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Co zere slona / Kolobeh zivota: Slon (2011)(CZ) = CSFD 76% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Co zere slona / Kolobeh zivota: Slon (2011)(CZ) = CSFD 76% Názov:Co zere slona / Kolobeh zivota: Slon (2011)(CZ) = CSFD 76% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:185.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-04-08 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Co žere slona (TV film)

  •  Koloběh života: Slon
  •  The Elephant: Life After Death
  •  The Afterlife: Elephant

    Dokumentární
    Velká Británie, 2011, 48 min

    https://www.csfd.cz/film/367914-co-zere-slona/prehled/







     Obsahzobrazit všechny obsahy

  • Koloběh života v přírodě je neustálý, mění se jen formy energie. Tým vědců má možnost vůbec poprvé sledovat, co se děje po úhynu slona. Mladý sloní býk v keňském národním parku Tsavo byl těžce zraněn pytláky a musel být uspán veterinářem. Bylo mu přibližně dvacet let, což je věk, kdy jsou samci vyháněni od stáda. Vážil asi pět tun, což odpovídá šesti milionům kalorií tuku, masa a kostí. Denně spořádal 90 až 150 kilogramů vegetace. Smrt slona znamená život pro mnoho druhů zvířat a hmyzu.
    Vědci, vyzbrojení kamerami na dálkové ovládání, vybudují tábor šest a půl kilometru od místa, kde slona uložili. První noc sem vynikající čich přivede hyeny. Zprvu se soustředí na měkké tkáně, protože sloní kůže má tloušťku dva a půl centimetru. Hyeny jako mrchožrouti však dokážou zkonzumovat vše. Kosti drtí stoličkami a chlemtají krev. Ve sloním těle je jí 450 litrů. Na posezení sní až 15 kilogramů masa. S nadcházejícím dnem obsadí mršinu denní mrchožrouti – mouchy bzučivky. Krmí se, páří a kladou vajíčka. Poblíž se slétnou supi, ale k údivu vědců se do těla nepustí. Dopřávají si naopak orli a na vylíhnutých larvách si pochutnává drobnější ptactvo...(oficiální text distributora)




    CZ dabing


  • Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.257 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:47
    sql

    TOPlist