Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2009 - Eloise - Jesus Garay = CSFD 72% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2009 - Eloise - Jesus Garay = CSFD 72% Názov:2009 - Eloise - Jesus Garay = CSFD 72% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-29 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 69


    Quote:
    The attached file is encoded with a double audio. When you start playing it, you will probably hear Russian language (dubbing) from Track 1. If you prefer original spanish audio, switch to Track 2.


    Quote:
    titulky=czech,english

    ČSDF
    https://www.csfd.cz/film/278939-eloise/prehled/


    Quote:

           Eloïse
       USA Eloïse's Lover

     

    Drama / Romantický
    Španělsko, 2009, 92 min
    Režie: Jesús Garay
    Scénář: Cristina Moncunill
    Kamera: Carles Gusi
    Hudba: Carles Cases
    Hrají: Ariadna Cabrol, Diana Gomez, Laura Conejero, Bernat Saumell, Núria Hosta, Carles Sales, Ramón Garrido, Mónica Moreira, Jaume Madaula, Eduard Farelo


       


    Quote:
    Osmnáctiletá Asia (Diana Gómez) leží v komatu v nemocnici. Matka a její přítel Nathaniel (Bernat Saumell) se o ni starají. Pomalu, krůček po krůčku sledujeme události, které vedly k současnému Asiinu stavu. Vvztahy s její matkou, jejím přítelem a kamarádkami, z nichž jedna, nevyzpytatelná Eloise (Ariadna Cabrol), ji uvedla do "nového" světa pocitů. S ní si znovu Asia připomene i bolestivou událost z minulosti. S Elois se sblíží víc, než by si kdy sama uměla představit.


    Quote:
    "Vyskočila a poslala mu pomyslnou pusu." Na začátku mi to přišlo jako největší sběr klišé, ale pak se mi to setsakra dostalo pod kůži a já si tu zatracenou čmáralku s uhlíkem a tlukoucím srdcem zamilovala. I když se mi občas stále ještě nějaké scény jevily jako naprosté slaďácké štěky, seděla jsem zaražená na židli a doufala ve šťastný konec. Snad můžu s mým malým rozsahem, co se filmů týče, říci, že tenhle je jeden z nejlepších, co se queer témat týče. Takových filmů by mělo být více, ovšem možná né španělských, neb mi to tam nesedělo a mluva pro mě byla jako španělská vesnice.


    Quote:
    Skvěle zahrané, trochu erotické, ale přitom velmi decentní a milé drama. Nemůžu se ale zbavit pocitu, že ta retrospektivní linka tam byla zbytečně navíc a střihově dost neumětelsky nasoukaná na zbytek jinak režijně docela vydařeného filmu. Obě dívčiny v hlavních rolích měly grády a chemie mezi nimi byla skoro hmatatelná. A španělština zvládla zbytek.


    Quote:
    Incredible movie
    I am not a lesbian, or even a female, but I found the movie to be poignantly thrilling. I think far too much is made of ... what? Novelty? I recall a passage in the George Orwell's book Nineteen-Eighty-four in which on one tryst Winston observes a peasant woman hanging out laundry and singing an old ditty that women must have sung for millenniums. Some things need to be re-experienced again and again. Love is Mount Fuji, described by thousands of Haiku poets and still begging to be once more described. Critics don't seem to know this. That's why the book and movie Love Story made the critics look like the insulated stuffed shirts they are. Eloise's Lover presents first love in a heart-wrenching, soul- searching, suspense-loaded manner that artists should all emulate. The flashback technique in the movie kept my mind and emotions on edge. I could not sleep for several nights wondering what if ....































    MaxWest,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    01/07/2023 23.39.35
    This torrent is being monitored weekly. Please post a comment here if you need a restart. You can also post suggestions for future uploads.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.222 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 17:14
    sql

    TOPlist