Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Delta Force 2: Kolumbijska spojka / Delta Force 2: The Colombian Connection (1990)(CZ/EN)[1080pHD] = CSFD 36% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

     Delta Force 2: Kolumbijska spojka / Delta Force 2: The Colombian Connection (1990)(CZ/EN)[1080pHD] = CSFD 36% Názov: Delta Force 2: Kolumbijska spojka / Delta Force 2: The Colombian Connection (1990)(CZ/EN)[1080pHD] = CSFD 36% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:11.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-12-09 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Jazyk: CZ, EN
    Titulky: CZ forced
    Rok vydání: 1990
    Délka (min): 111
    Žánr: Akční
    ČSFD: https://www.csfd.cz/film/7002-delta-force-2-kolumbijska-spojka/prehled/
    Režie: Aaron Norris
    Hrají: Chuck Norris ad.
    POPIS
    Další nasazení elitního amerického komanda pod vedením Chucka Norrise. Tentokrát proti psychopatickému šéfovi kolumbijské narkomafie. Ten se jmenuje Ramon Coto a patří mezi nejvyšší hlavouny kolumbijské mafie obchodující s drogami. Když se mu znovu, už po několikáté, podaří uniknout policii, jsou na pomoc povoláni agenti americké vlády. Stíháním uprchlého zločince jsou pověřeni plukovník Scott McCoy a major Bobby Chavez. Coto je sice během úspěšné akce zatčen, z nepochopitelných důvodů je však propuštěn na kauci a začne se mstít. Protože je to perverzní sadista, začne se mstít strašným způsobem. Zavraždí Chavezovu těhotnou ženu i jeho mladšího bratra a navíc majora unese společně s dalšími třemi agenty, aby ho vzápětí popravil v plynové komoře. Jeho strašlivé umírání natočí na video a kazetu pošle úřadům. Na prezidentův rozkaz má být nasazena zvláštní jednotka Delta Force, která má vypálit v San Carlos Cotova pole, na nichž pěstuje keře koky a osvobodit zadržované agenty. Mezitím ovšem McCoy vysazený v na pobřeží pronikne džunglí a dostane se až ke Cotově skalní pevnosti. Přestože je dobře střežená, je jasné, že zločinec nemá šanci. McCoy je odhodlán pomstít přítele.

       
       
    Delta.Force.II.The.Colombian.Connection.
    1990.1080p.BDRip.x264.CZ.EN-FPMIP







    foxbate,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    3
    kekesko
    Ratio 1.23

    Member+

    04/02/2019 17.39.42
    Ak je to film z Ch. Norrisom tak sa to nevolá Operation Delta force ale Delta Force 2: Kolumbijska spojka / Delta Force 2: The Colombian Connection (1990)
    Ten navigačný obrázok je zavádzajúci.

    1
    vladosvejk
    Ratio 0.29

    VIP

    19/12/2018 20.59.19
    seeeeeeeed skončil mi na 98% tak to ešte pustite prosím

    2
    vladosvejk
    Ratio 0.29

    VIP

    16/12/2018 19.54.19
    SEEEEEEED prosím


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.257 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:13
    sql

    TOPlist