Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Jan Bauer - seria Rychtar Jakub Protiva a mnich Blasius (2009-2018)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

        Jan Bauer - seria Rychtar Jakub Protiva a mnich Blasius (2009-2018)(CZ) Názov: Jan Bauer - seria Rychtar Jakub Protiva a mnich Blasius (2009-2018)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:5.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-07-21 Peerov:2 (Seed: 1, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Jan Bauer
    série Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius



    01.Pražský rozparovač
    Praha, konec 14. století. Nedávno založené Nové Město se bouřlivě rozrůstá, ale přitahuje nejen poctivé řemeslníky a kupce, nýbrž i zloděje, podvodníky a násilníky. Jakubu Protivovi však dělá starosti zejména tajemný rozparovač, který za temných nocí zvláště krutým způsobem vraždí lehké ženštiny. Dokáže mu pomoci mazaný a poněkud lehkomyslný františkánský mnich Blasius? A dokáží spolu tihle dva v mnohém rozdílní muži vůbec spolupracovat? Budou se o to muset každopádně pokusit, protože cíl mají společný: odhalit tajemného zabijáka, který je postrachem města.
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (01.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2008
    Formát: ePub

    02.Vampýr z Koňského trhu
    Novým Městem pražským se šíří strach. Kolem Koňského trhu za temných nocí obchází vampýr, který své oběti rdousí a prokusuje jim hrdlo. V márnici u svatého Štěpána se hromadí mrtvoly a rychtář Jakub Protiva slibuje konšelům, že tomu učiní přítrž. Jeho přítel františkán Blasius ho ale od velkých slibů zrazuje. Vždyť vypořádání se s vampýrem nebude vůbec jednoduché. Napínavý příběh s hororovými prvky nás přenese do konce 14. století, kdy bylo i České království zasaženo černou smrtí. Dvojice pátračů se však musí navzdory této hrozbě pustit do velmi riskantního zápasu.
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (02.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2009
    Formát: ePub

    03.Číše jedu pro krále
    Na večeři u krále Václava IV. byl otráven bavorský vévoda Fridrich. Královský hofmistr Jindřich Škopek z Dubé nepochybuje o tom, že číše vína s jedem byla původně určena pro samotného panovníka. Kdo ho však chtěl otrávit a proč? Na to mají odpovědět novoměstský rychtář Jakub Protiva z Protivce a františkánský mnich Blasius. Jejich úspěšná řešení případů pražského rozparovače a vampýra z Koňského trhu je k tomuto úkolu přímo předurčila. Dokáží však uspět i tentokrát? Nitky spiknutí proti králi jsou opravdu hodně zašmodrchané, oba čestní muži jsou však odhodláni vypátrat traviče za každou cenu.
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (03.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2009
    Formát: ePub

    04.Císařova poslední vůle
    Král Václav IV. sedí na trůnu neprávem. Jeho otec, císař Karel IV., prý před smrtí zanechal poslední vůli, podle níž se má stát římským a českým králem jeho levoboček Jindřich - tvrdí pražský arcibiskup Jan z Jenštejna. Václav se pokusí arcibiskupa zajmout, ten uniká a v rukou králových pochopů se ocitne jen generální vikář Johánek z Pomuku. Třebaže je umučen k smrti, nic o tajemném levobočkovi neprozradí. Proto po Jindřichovi pátrá podkomoří Zikmund Huler, a ze zcela opačných důvodů novoměstský rychtář Jakub Protiva z Protivce a jeho přítel mnich Blasius. Kdo bude rychlejší? A kdo je tím záhadným Jindřichem?
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (04.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2010
    Formát: ePub

    05.Výkupné za krále
    V Čechách je mimořádně rušno. Čeští páni zajali krále Václava a vězní ho neznámo kde. Rychtář Jakub Protiva z Protivce má spoustu starostí s tlupou vyděračů a žhářů, kteří terorizují celé Nové Město pražské. Navíc ještě kdosi uloupil jedinečný kláštěrní poklad augustiniánů na Karlově a beze stopy s ním zmizel. Zoufalý rychtář už pomýšlí na to, že by složil svůj úřad a vrátil se na rodnou tvrz do jižních Čech. Zvláště když mu jeho přítel mnich Blasius odmítá pomoci, vysedává v Černém pivovaru na Dobytčím trhu a obrací do sebe jedno pivo za druhým...
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (05.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2010
    Formát: ePub

    06.Krvavý cejch
    V hostinci U Zlaté husy na Koňském trhu byl zavražděn bohatý benátský kupec. Na těle mrtvého objeví rychtář Jakub Protiva podivný krvavý cejch, který patrně cosi znamená. Pátrání po pachateli či pachatelích této vraždy zavede novoměstského rychtáře a jeho přítele Blasia daleko za pražské hradby do jednoho hradu nad řekou Sázavou. Od jejich příjezdu se tu začínají dít divné věci. Jak souvisejí s mrtvým Benátčanem? A co je to za tajemné jezdce, kteří se v noci zjevují v okolních lesích?
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (06.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2011
    Formát: ePub

    07.Dárek pro mistra kata
    Už šestá kniha o středověkých detektivech Jakubu Protivovi z Protivce a otci Blasiovi nás opět zavede na Nové Město pražské do doby vlády krále Václava IV. Jakub má dlouhodobě nevyřízené účty s nebezpečným loupeživým rytířem Janem Zoulem z Ostředku. Královská hotovost sice dobude jeho hrady a rozpráší jeho rotu, ale on sám spolu s několika nejvěrnějšími druhy uniká. Jakub Protiva musí vynaložit veškerý svůj důvtip, aby se mu dostal na stopu. Sám se přitom ocitá v nebezpečí života a jeho druh Blasius je dokonce odsouzen k smrti za něco, co nespáchal. Jakpak se tentokrát tito dva braši vypořádají s celou kupou záhad a problémů?
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (07.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2011
    Formát: ePub

    08.Klášter kostlivců
    Klášter kostlivců je detektivní román z doby vlády krále Václava IV. Napsal ho Jan Bauer, jenž je autorem mnoha historických románů.
    Jakub Protiva se navzdory výhodnému úřadu, jenž zastává, rozhodl k návratu domů. Volá ho jeho kraj a rodná tvrz Protivec v jižních Čechách. Již nějakou dobu mu myšlenky odbíhají k domovu, ale když dojde k tragické události, jejímž následkem umírá Jakubův bratr Ondřej, skládá Jakub úřad novoměstského rychtáře a vydává se na cestu.
    Sotva přijede domů a začne se pomalu zabydlovat na svém panství, přijede nečekaná návštěva. Zeman Matěj z Dvorců má pro Jakuba podivnou nabídku, která však stojí za úvahu. Ukáže se, že Ondřejova smrt nebyla ani zdaleka tak náhodná, jak měla vypadat. V kraji řádí banda loupežníků a někdo má políčeno i na Jakuba, který málem skončí jako jeho bratr.
    Jak ale objasnit promyšlenou vraždu a jakou má souvislost bratrova smrt s tajemným klášterem kostlivců, který leží ukryt hluboko v šumavských hvozdech, se dočtete až v knize Klášter kostlivců Jana Bauera.
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (08.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2012
    Formát: ePub

    09.Zachraňte krále
    Jakub Protiva z Protivce se vzdal svého úřadu novoměstského rychtáře a po bratrově smrti se vrátil na svou rodnou tvrz do jižních Čech. Z poklidného sedlačení ho však vytrhne nenadálá návštěva z královského dvora. Dozvídá se, že českého krále Václava IV. zajal jeho nevlastní bratr uherský král Zikmund a vězní ho neznámo kde. Navíc se ztratily i české korunovační klenoty. Jakub Protiva je jako zkušený vyšetřovatel pověřen pátráním po králi a po klenotech. Do cesty se mu staví nemálo překážek, ještě štěstí, že se včas ukáže jeho přítel mnich Blasius, na jehož důvtip obvykle spoléhá. Podaří se naší dvojici zachránit krále a nalézt ztracené korunovační klenoty?
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (09.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2013
    Formát: ePub

    10.Král nezná bratra
    Bývalý novoměstský rychtář Jakub Protiva z Protivce získal za záchranu krále Václava IV. ze zajetí nový královský úřad. Zároveň se na něj obrací králův bratranec moravský markrabě Jošt a nabízí mu pomoc při odhalení zločinů králova oblíbence Zikmunda Hulera. Jakub se chtě nechtě ocitá ve dvojím ohni. „Ať uděláš cokoliv, skončíš na popravišti,“ varuje ho jeho přítel mnich Blasius. Jak se bude Jakubovi dařit v temném zákulisí moci, ve světě nebezpečných intrik a podrazů? Podaří se mu usvědčit Hulera, nebo bude sám usvědčen ze zneužití dočasně propůjčené pravomoci?
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (10.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2013
    Formát: ePub

    11.Rožmberské dědictví
    Mnich Blasius se vydává do rodného Krumlova za svým těžce nemocným nevlastním bratrem Jindřichem III. z Rožmberka. „Kdybych zemřel, ujmi se mého malého synka Oldřicha,“ žádá Blasia vladař Jindřich, ale mnicha jeho žádost málem stojí život. Někdo další si brousí zuby na rožmberské dědictví a pokouší se zabít jak malého Oldřicha, tak Blasia. Oba jen tak tak uniknou smrti. Do Krumlova je proto povolán Blasiův přítel a zástupce královského sudího Jakub Protiva z Protivce, který začne celou podivnou záležitost vyšetřovat...
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (11.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2014
    Formát: ePub

    12.Jihlavský zlý duch
    V královském městě Jihlava se děje cosi tajemného. Zdejší opuštěné doly prý v noci obcházejí přízraky. Purkmistr Ekhart to považuje za babské tlachy, ovšem pouze do chvíle, než je u opuštěného dolu zavražděn královský písař Přibík. Na místo je povolán pomocník královského sudího Jakub Protiva z Protivce, kterému se do toho města, jehož šatlavu dobře zná, příliš nechce…
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (12.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2014
    Formát: ePub

    13.Vražedná mše
    V Kutné Hoře se schází zemský sněm. Na úvod se v chrámu svatého Jakuba koná mše svatá, v jejímž průběhu nečekaně dojde k vraždě Jana z Hradce. Nikdo neví, kdo ji spáchal, teprve na konci mše lidé kolem klečícího šlechtice zjistí, že ho kdosi probodl dýkou. Ještě téhož dne je v jednom z kutnohorských hostinců nalezeno mrtvé tělo dalšího zúčastníků sněmu Markvarta z Riesenburku. Nejpodivnější ovšem je zjištění, že oba mrtví krátce před tím, než byli zavražděni, odkázali ve své poslední vůli veškerý svůj majetek jakémusi Bratrstvu svatého Josefa Pěstouna...
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (13.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2015
    Formát: ePub

    14.Smrt na Karlštejně
    Na hradě Karlštejn se tajně schází panská opozice proti králi Václavu IV. s jeho bratrem, uherským králem Zikmundem. Po jedné takové schůzce je v hradní studni nalezeno mrtvé tělo člena královské rady. Šlo o nešťastnou náhodu, nebo o vraždu? A pokud ho někdo zabil, kdo to byl a proč? Na to musí přijít pomocník královského sudího Jakub Protiva z Protivce v doprovodu svého přítele, mnicha Blasia. Zatím netuší, že jim při pátrání půjde o holý život…
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (14.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2017
    Formát: ePub

    15.Prahu rdousí strach
    Dva detektivní příběhy známého českého autora. V prvním se setkáváme s novoměstským rychtářem Jakubem Protivou z Protivce, který pátrá po tajemném vrahovi mladých žen. Jeho nečekanými pomocníky se stávají důvtipný františkánský mnich Blasius a prostořeká nevěstka Magdalena. Ve druhém příběhu Jakub Protiva z Protivce a mnich Blasius čelí řádění tajemného vampýra, kterého se bojí celé Nové Město pražské. Údajně jim má být zázračně oživlý irský alchymista, který má na svědomí vraždy a možná i zmizení cenné relikvie – zubu svatého Jeronýma.
    Série: Rychtář Jakub Protiva a mnich Blasius (15.)
    Žánr: Detektivky, Literatura česká
    Vydáno: 2018
    Formát: ePub









    Sakl, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.132 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 04:19
    sql

    TOPlist