Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

96 Hodin - Trilogie / Taken - Trilogy (2008-2014)(CZ/EN)[720p] = CSFD 86% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    96 Hodin - Trilogie / Taken - Trilogy (2008-2014)(CZ/EN)[720p] = CSFD 86% Názov:96 Hodin - Trilogie / Taken - Trilogy (2008-2014)(CZ/EN)[720p] = CSFD 86% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:17.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-09-06 Peerov:11 (Seed: 10, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Krimi,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    96 Hodín / Taken





    Jazyk:  CZ 5.1 / CZ DTS / EN 5.1 / EN DTS 
    Titulky:  cz / cz forced / en forced 
    Rok vydání:  2008 
    Délka:  93,92,109 min. 
    Žánr:  Akční / thriller / krimi





    Bryan ((Liam Neeson - )) nepatří k tatínkům, kteří by byli přísní, ale rozhodně patří k zastáncům hesla, že opatrnosti není nikdy nazbyt. Proto taky není moc nadšený z toho, že má jeho dcera Kim (Maggie Grace) jet s kamarádkou na pár týdnů do Paříže. Bryan je nejdříve proti, ale Kim ví co na tatínka platí. Takže jí to nakonec dovolí s podmínkou, že se bude pravidelně hlásit. Při jednom rutinním hlášení Kim vidí jak její kamarádku unáší banda obchodníků s bílým masem a těsně před tím než vezmou i ji celou situaci vylíčí tatínkovi, kterého má právě na telefonu. Což je dobře, protože Bryan není jen tak obyčejný tatínek, je to bývalý špion, který je zvyklý jít si za svým a dostat to co chce. A svou dceru chce zpátky víc než cokoliv jiného. Pouští se tedy po stopách podivnými uličkami Paříže a utahuje únoscům příslovečnou smyčku kolem krku. Poslední věcí na kterou tihle lidi pomyslí než naposledy vydechnou bude, že asi tentokrát udělali chybu. Velkou chybu.




       
       




    ______________________________________________________________________________________________

    96 Hodín: Odplata / Taken 2





    Jazyk:  CZ 5.1 / CZ DTS / EN 5.1 / EN DTS 
    Titulky:  cz / cz forced / en forced 
    Rok vydání:  2012 
    Délka:  93,92,109 min. 
    Žánr:  Akční / thriller / krimi





    (Liam Neeson - ) se vrací jako bývalý agent CIA Bryan Mills, který před dvěma lety v Paříži nemilosrdně pozabíjel gang obchodníků s bílým masem, aby zachránil život své unesené dcery. Nyní ho na výletě v Istanbulu překvapí návštěva dcery Kim a také bývalé manželky Lenore. Poklidná dovolená netrvá dlouho. Lenore je přímo před zraky Bryana unesena. Kim se snaží před pronásledovateli uniknout. Bryan pochopí, že vyjednávání s únosci nemá naději na úspěch. Hlavou gangu je totiž Murad, otec jednoho ze zločinců, které Bryan zabil. Jediné, po čem Murad touží, je krvavá odplata. Pro Bryana začíná neúprosný závod s časem. Musí využít veškeré své znalosti a schopnosti, aby ochránil svou rodinu.




       
       




    ______________________________________________________________________________________________

    96 Hodín: Zúčtování / Tak3n





    Jazyk:  CZ 5.1 / CZ DTS / EN 5.1 / EN DTS 
    Titulky:  cz / cz forced / en forced 
    Rok vydání:  2008 
    Délka:  93,92,109 min. 
    Žánr:  Akční / thriller / krimi





    Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills ((Liam Neeson - )) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim.



       
       



    Po nahrani torrentu na Tracker nezabudnite tento SEEDOVAT  !!!!!!!!!!!!!!!!
    Myslete na Ostatní  !!!!!!!!!!!!






    heker510 © (2020)




    Filmy CZ/SK dabing









    Collector, Cintula-Jan, Cavi, Mateomt3, llebo4, pajahekr, Archangelsk, jankoondovcik, vratislavk2006, jurajsm, kukacka1, Charlesp, Tommisk, icevox, intelintel, Leonmonk, Yogo, Manny54, tomboodnb, BERUJIZEZADU, lampo157, Dave001, Dave001, misosvk25, angeltempter, erncina, Gafah, Filip369633577519, getik, xlama, JERRY246, alexszunyai,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -10
    lampo157
    Ratio 1.42

    Member+

    21/12/2023 12.56.33
    Poprosim seed, dakujem a bodiky letia

    0
    Jimy27
    Ratio 12.67

    Member+

    13/10/2023 05.05.50
    seed prosim

    2
    tomboodnb
    Ratio 8.06

    Member+

    05/02/2023 22.30.33
    Super práce, můj oblíbený film. Posílám 1000 bodů


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.259 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:03
    sql

    TOPlist