Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

AVSInstallPack_4.1.2.152.rar | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    AVSInstallPack_4.1.2.152.rar Názov:AVSInstallPack_4.1.2.152.rar Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:262.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-09-08 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    AVS4YOU Software AIO Inštalačný balík 4.1.2.152 (MULTI / ENG / RUS)



    AVS4YOU Software je výkonný multimediálny balík pozostávajúci z aplikácií AVS Audio Converter, AVS Audio Editor, AVS Cover Editor, AVS Disc Creator, AVS Document Converter, AVS Image Converter, AVS Media Player, AVS Photo Editor, AVS Registry Cleaner, AVS ScreenCapture, AVS Video Converter, AVS Video Editor, AVS Video Recorder, AVS Video ReMaker - pre prácu s video, audio, grafikou a dokumentmi. Balík je možné nainštalovať úplne, ako aj samostatne vybrané programy.

    Obsah balenia:
    • AVS Audio Converter 8.5.2.589
    • AVS Audio Editor 8.5.2.529
    • AVS Cover Editor 2.0.1.3
    • AVS Disc Creator 6.1.2.552
    • AVS Document Converter 4.1.2.260
    • AVS Image Converter 5.1.2.298
    • AVS Media Player 4.6.2.128
    • AVS Photo Editor 3.1.2.162
    • AVS Registry Cleaner 4.1.2.288
    • AVS ScreenCapture 3.0.4.112
    • AVS Video Converter 10.1.2.627
    • AVS Video Editor 8.1.2.322
    • AVS Video Recorder 3.0.3.117
    • AVS Video ReMaker 6.1.2.217

    Čítajte viac:

    • AVS Audio Editor - program je výkonný a funkčný editor audio súborov určený pre domáce použitie a zameraný hlavne na používateľov, ktorí sú oboznámení so základmi úpravy zvuku. Aplikácia má užívateľsky prívetivé rozhranie a je ideálna pre každodenné používanie. Vývojár si uvedomil prítomnosť vstavaného balíka rôznych zvukových efektov, filtrov a tweakov pre konverziu zvukových stôp. Formáty podporované nástrojom zahŕňajú: MP3, WMA, WAV, Ogg Vorbis, VOX, CDA (Audio CD Tracks) a mnoho ďalších.

    • AVS Audio Converter je program na konverziu WAV, RealMedia (RM, RA, RMJ, RAM, RMJ, RMVB), AIF, AIFF, AIFC, AU, Creative VOC, PVF, PAF, IFF, VGA, MP4, M4A, M4A, M4A, AMR, AWB, WMA, WMV, ASF do formátu WMA, MP3, AAC, M4A, AMR, AWB, VQF, OGG, FLAC, APE, WAV. Pomocou tohto programu môžete previesť niekoľko súborov v dávkovom režime bez ohľadu na zdroj a aktuálny formát. Okrem toho program obsahuje zabudovaný prehrávač pre prehrávanie hudobných súborov. Konverzia zvukových súborov sa vykonáva bez vytvorenia dočasných súborov a vysokej rýchlosti konverzie súborov. Medzi ďalšie funkcie programu patrí normalizácia zvuku, podpora značiek ID3 a mnoho ďalších.

    • AVS Cover Editor je kompaktná a plnohodnotná aplikácia, ktorá umožňuje užívateľovi vytvárať rôzne štítky pre optické disky a obaly pre boxy, upravovať ich a tlačiť alebo ukladať do grafických súborov. Program podporuje všetky moderné formáty CD / DVD balíkov, ako aj moderné tlačiarne s priamym tlač na disk.

    • AVS Disc Creator je program na napaľovanie a kopírovanie všetkých diskov - CD, DVD, Blu-ray, ako aj kopírovanie diskov CD a DVD. Program vám umožňuje vykonávať všetky hlavné úlohy spojené s písaním: práca s CD / DVD, Blu-ray; nahrávanie zvukových diskov CD a DVD-Video; kopírovanie a napaľovanie obrázkov; klonovacie disky; podpora viacnásobných stretnutí a mnoho ďalších.

    • AVS Document Converter - určený na prezeranie a konverziu rôznych typov dokumentov. Číta textové a obrazové súbory a prevádza ich na formáty PDF, DOC, DOCX, RTF, TXT, ODT, HTML, JPEG, TIFF, EPUB a ďalších formátov.

    • AVS Image Converter je jednoduchý a súčasne funkčný nástroj na konverziu obrázkov. Program umožňuje konvertovať viac grafických súborov niekoľkými kliknutiami myši a tiež upravovať, pridávať rôzne efekty, textové alebo grafické vodoznaky.

    • AVS Media Player - populárny multimediálny prehrávač s podporou: MPEG-4 (DivX / XViD), MPEG-1/2, AVI, RM, QuickTime, WMV, H.263 / 264, 3GP, 3GP2, MP4. Prehrávač videa má intuitívne jasné rozhranie a niekoľko vstavaných vizuálnych tém. Existuje možnosť prechodu stereo signálu na viackanálový zvuk konfigurácií 3.1, 5.1 a 7.1. Súbory, ktoré sa majú prehrávať vrátane kompilácie DVD, môžu byť uložené na rôznych zdrojoch ukladania informácií (CD / DVD, HDD, prenosné prehrávače médií a LAN). Pri prehrávaní diskov DVD sú všetky štandardné funkcie spotrebiteľských DVD prehrávačov prijateľné.

    • AVS Photo Editor je plnohodnotná aplikácia na úpravu obrázkov. Tento program je určený nielen pre používateľov, ktorí už získali skúsenosti v tejto oblasti, ale aj pre začiatočníkov. Program AVS Photo Editor obsahuje mnoho užitočných nástrojov a funkcií, ktoré vám pomôžu vykonať potrebné operácie úprav.

    • AVS Registry Cleaner je program na čistenie registra, ktorý vám umožní skenovať, obnoviť a vyčistiť registra systému Windows niekoľkými kliknutiami myši. Problémy so systémovým registrom sú najčastejšou príčinou zlyhaní a chybových správ systému Windows. Úplné zálohovanie databázy Registry vám umožní obnoviť v budúcnosti v prípade zlyhania systému.

    • AVS ScreenCapture je ľahko použiteľný nástroj, ktorý umožňuje zaznamenávať všetky operácie vykonávané s myšou a to, čo vidíte na obrazovke počítača vo zvolenej oblasti. Okrem toho môžete fotografovať a kresliť rôzne tvary a šípky počas nahrávania. Nahrané video je možné prezerať a ukladať vo formátoch FLV, WMV alebo AVI.

    • AVS Video Converter - je program s pokročilými funkciami: konvertor, napaľovanie VCD, SVCD, DVD, pokročilý video editor. Vlastnosti: Prevod AVI, MPEG, WMV, DVD video do AVI, MPEG, WMV, RM formátov, DVD napaľovanie, SVCD alebo VCD, dávkové konverzie, editácia videa s efektmi a prekrývajúcimi sa filtrami, extrahovanie zvuku z videa a ukladanie do samostatného zvukového súboru, (DivX, XviD, MS MPEG4, Uncompressed, MPEG4, MPEG4, MPEG4, MPEG4, MPEG4, MPEG4, Cinepak), MPEG (MPEG-1 a MPEG-2 Video), VOB (video DVD, PAL a NTSC), WMV (Windows Media Video) a iných formátov.

    • AVS Video Editor je program na úpravu videa. Vďaka nej môžete pripevniť prechody medzi videoklipy alebo scénami, pridat rôzne obrazové efekty, prekrývať textové tituly, titulky nad videoklip, prekrývať video alebo obrázok na vrchole videa, ktoré bude editované, extrahovať zvukové stopy z videa a oveľa viac.

    • AVS Video Recorder je program určený na prenos digitálneho videa z kamier, kamkordérov a iných zariadení na zachytávanie videa. Uložte video do počítača a vytvorte DVD s domácim videom, okrem toho umožňuje snímanie videa z webových kamier, kódovanie videa priamo do MPEG-2 namiesto natívneho nekomprimovaného video formátu a uloženie do počítača.

    • AVS Video ReMaker - pohodlný a plnohodnotný nástroj na rýchlu editáciu video súborov bez straty. Algoritmus detekcie scény, ktorý sa používa v programe AVS Video ReMaker, šetrí čas pri spracovávaní obrazu a jeho rozdelení na epizódy. Preto nie je potrebné prezerať rámček podľa rámca video súboru na nájdenie manuálnych prechodov. Pomocou programu AVS Video ReMaker môžete odstrániť nežiaduce časti a televízne reklamy z video súborov alebo súborov vo formáte DVD zaznamenaných pomocou rôznych videokamer PVR, DVR a DVD. AVS Video ReMaker dokáže pracovať s mnohými typmi súborov: MPEG-1, MPEG-2, Video DVD vrátane VOB a VRO (s použitím súvisiacich súborov IFO) a dokonca aj AVI vrátane DivX a XviD.

    Názov: AVS4YOU Software AIO Inštalačný balík 4.1.2.152 (MULTI / ENG / RUS)
    Rok výroby: 2018
    Vývojár: avs4you.com
    Platforma / OS: Windows® XP / Visra / 7/8 / 8.1 / 10
    Jazyk: MULTI / ENG / RUS
    Medicína: Zahrnuté
    Veľkosť: 262 Mb










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    mimu
    Ratio 9.05

    VIP

    13/08/2021 15.00.39
    PLS SEED

    -4
    heker510
    Ratio 4.46

    Member+

    08/09/2018 18.03.05
    Diky moc mmilka


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.296 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:12
    sql

    TOPlist