Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Advanced SystemCare Pro 12.0.3.202 (cz/SK)rar.(2018) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Advanced SystemCare Pro 12.0.3.202 (cz/SK)rar.(2018) Názov:Advanced SystemCare Pro 12.0.3.202 (cz/SK)rar.(2018) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:43.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-11-20 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Advanced SystemCare Pro 12.0.3.202 Viacjazyčný Veľkosť súboru: 43 MB


    Pokročilý systém SystemCare poskytuje vždy automatizovaný nástroj na optimalizáciu osobných počítačov. Špecializuje sa na riešenia ONE-Click na detekciu, čistenie, opravu, urýchlenie a prípadne ochranu počítača. Advanced SystemCare je program na údržbu počítača, ktorý je neuveriteľne ľahko použiteľný - Worlds Top System Utility pre vynikajúce PC zdravie! S novou technológiou systému Advanced SystemCare vám umožní rýchlejšie spustiť počítač. Zabezpečuje viac stabilne a efektívnejšie ako s inými systémovými nástrojmi. Vo väčšine starých a pomalých počítačov môže dôjsť k spúšťaniu mnohých problémov. Vybavený Advanced SystemCare, váš počítač zostane bezchybný a plynulejší ako kedykoľvek predtým.



    IObit Advanced SystemCare má nový výkonový monitor, ktorý dokáže uvoľniť pamäť jedným kliknutím, aby sa hladina počítača spustila behom niekoľkých sekúnd.

    Ak chcete lepšie chrániť používateľov v oblasti ochrany osobných údajov pomocou technológie Advanced SystemCare, karta Chrániť je novo pridaná. Poskytuje rýchly prístup na ochranu prehliadania od sledovania automatickým čistením stopy ochrany osobnosti po zatvorení prehliadača. Taktiež detekuje a odolá útoku škodlivého pluginu alebo panelu nástrojov pomocou nástroja na ochranu pred prehliadaním a Plugin / Toolbar Cleaner na tejto karte.

    Toolbox vždy ponúka efektívne nástroje, ako je napríklad nový Startup Manager, riešenie s jedným kliknutím, ktoré výrazne znižuje čas spustenia systému optimalizáciou zbytočného spúšťania a servisu.

    Pokročilé výhody systému SystemCare:

    Udržiava váš počítač bežiaci výkon. Plne optimalizuje systém Windows pre maximálny výkon systému a najvyššiu rýchlosť internetu. Zmení váš počítač na pracovné PC, produktívnu pracovnú stanicu, zábavné centrum, herný počítač alebo počítač s vedeckým výpočtom.
    Zabezpečuje bezpečnosť počítača s mimoriadnou ochranou. Zisťuje a analyzuje prostredie zabezpečenia systému Windows. Skenuje a odstraňuje spyware a adware pomocou aktuálnych súborov definícií. Na záver zabraňuje spywaru, hackerom a únoscom inštalovať škodlivé programy do vášho počítača. Zmaže a aktualizuje históriu činností počítača.
    Jedným kliknutím môžete vyriešiť až 10 spoločných problémov s počítačom. Jedným kliknutím prehľadáva a opravuje desať problémov s počítačom a chráni počítač pred skrytými bezpečnostnými hrozbami.
    Optimalizácia v reálnom čase s funkciou ActiveBoost. Táto technológia aktívne beží na pozadí a inteligentne spravuje systémové zdroje v reálnom čase. A neustále zisťuje neaktívne zdroje a optimalizuje využitie procesora a pamäte RAM.
    Technológiu Cloud, aby bola databáza aktuálna. Nová technológia Cloud zabezpečuje, že databáza bude stále aktualizovaná. Aby ste mohli využívať najnovšie definície a konfigurácie.
    Viac ako 20 špecializovaných inteligentných nástrojov. Táto funkcia obsahuje nástroje na čistenie, optimalizáciu a opravu systémov, nástroje na vylepšenie zabezpečenia. Tiež nástroje na úplnú kontrolu nad systémom PC.

    Ďalšie funkcie:

    Zvýšte svoj počítač pre prácu a hranie hier. Teraz máte dve možnosti Turbo Boost, pracovný režim a režim hry. Okrem toho môžete teraz upraviť konfiguráciu každého režimu z hlavnej obrazovky.
    Registry ďalšej generácie hlboko čisté a optimalizátor. Bezpečne čistí registr nevyžiadanej pošty, kompaktne poškodzuje databázu registra. Tiež defragmentuje celý register pre maximálny výkon. Zisťuje a odstraňuje chyby v registri, ktoré iné technológie chýbajú pri technológii Deep Scan.
    Automaticky funguje na pozadí. Tento výkonný nástroj funguje nepretržite, automaticky a ticho na pozadí počítača. Môžete nastaviť program v pravidelnom rozvrhu alebo len nechať pracovať automaticky, keď je počítač nečinný.
    Modul vylepšenej starostlivosti. Nový vývoj v module starostlivosti zahŕňa funkcie, ako je Optimalizácia štartu, ktorá skenuje a čistí váš počítač oveľa efektívnejšie.
    Výkonná defragmentácia pevného disku. Rýchla, výkonná a neuveriteľne účinná funkcia Defragmentácia disku na defragmentáciu pevných diskov. Až 10 krát rýchlejšie ako iné nástroje na defragmentáciu.

    Jazyky: angličtina, arabčina, bieloruština, bulharčina, čínštinaSimp, čínskyTrad, česky, dánsky, holandský. Fínskom, francúzskom, nemeckom, gréckom, maďarskom, talianskom, japonskom, kórejskom, nemeckom. Poľština, portugalčina (PT-BR), portugalčina (PT-PT), ruština, srbčina (cyrilčina). Srbčina (latinčina), slovenský, slovinčina, španielčina, švédčina, turečtina, vietnamčina.

    Čo je nové:

    + Zbrusu nový ochranný štít chráni vaše citlivé údaje pred vydieraným softvérom, stránkami neoprávneného získavania údajov a nevyžiadanými správami.
    + Úplne nový digitálny odtlačok prsta chráni vás pred invazívnym sledovaním online.
    + Novo postavený nástroj Junk File Clean na čistenie ďalších súborov, vrátane vyrovnávacej pamäte ikon Windows 10, vyrovnávacej pamäte Microsoft Office, protokolov Google Chrome a dočasných súborov, softvérových redundantných súborov a nedokončených súborov na prevzatie.
    + Novo vylepšená kontrola ochrany osobných údajov na podporu čistenia najnovších prehliadačov Chrome, Opera, dokonca aj na prehliadače Chromium a Facebooku.
    + Posledný revidovaný poradca pre domovskú stránku posilňuje detekciu škodlivých úprav na domovskej stránke a vyhľadávači.
    + Prestavaný spúšťací manažér, ktorý ďalej skracuje čas zavádzania počítača a podporuje odstránenie rozšírení Microsoft Edge.
    + Opravená ochrana surfovania a odstránenie reklám na podporu aplikácie Microsoft Edge a zablokovanie ďalších banských útokov, obťažujúcich reklám a škodlivých stránok.
    + Vylepšená softvérová aktualizácia na podporu aktualizácie aplikácie Spotify, aplikácie Internet Download Manager a ďalšie.
    + Optimalizovaný monitor výkonu, ktorý si pamätá svoju poslednú otvorenú pozíciu a prispôsobí veľkosť okna.
    + Redesigned Turbo Boost umožňuje jednoduché a rýchle prepínanie medzi rôznymi režimami.
    + Úplne nový používateľský rozhranie pre intuitívnejšie a plynulejšie skúsenosti.
    + Podporované 32 jazykov.
    + A ešte viac vás môže objaviť.

    SYSTEM REQUIREMENTS
    Supports Windows XP/Vista/7/8/8.1/10

    WEB SITE: https://www.iobit.com/en/advancedsystemcarepro.php

    Preklad: GOOGLE













    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    bokap31
    Ratio 2.13

    Member+

    17/03/2019 07.52.19
    Malwarebytes mi to zablokoval,našiel potencialnu hrozbu a dal to do karanteny.

    1
    MakovyZavin
    Ratio 0.23

    Clen

    08/01/2019 22.20.36
    Seed pls!

    1
    Gain
    Ratio 0.49

    Clen

    23/11/2018 14.45.45
    pořádně

    3
    Gain
    Ratio 0.49

    Clen

    23/11/2018 14.45.19
    Jó,tak tenhle čínskej shit,vám popřádně zahejbá se systémem.Stahujte,instalujte,diagnostikujte,pokud chcete reinstal winu.

    0
    pyroman712
    Ratio 0.29

    Clen

    21/11/2018 09.41.16
    ide to pekne, mozte to aj pustit po instalacii, ale potom vsetky procesy pozatvarat rucne a nakopirovat crack.

    0
    mmilka
    Ratio 36.92

    VIP

    21/11/2018 07.19.47
    si prečítaj návod

    1
    houmers
    Ratio 1



    21/11/2018 05.18.51
    nejde

    3
    novakrad1
    Ratio 0.81

    Clen

    21/11/2018 04.53.13
    key 37A8C-FE79B-CB895-82F5N

    0
    houmers
    Ratio 1



    21/11/2018 02.05.10
    vir nestahovat

    0
    mmilka
    Ratio 36.92

    VIP

    20/11/2018 22.49.23
    program pracuje presne podla recenzii
    maximálna spokojnosť

    0
    mmilka
    Ratio 36.92

    VIP

    20/11/2018 22.48.04
    Funguje chlapy

    0
    FreakB
    Ratio 1.22

    Member+

    20/11/2018 21.36.01
    tenhle virus dokonale zlikviduje systém ...

    1
    tlustymirek
    Ratio 1.45

    Member+

    20/11/2018 21.01.56
    Klíč není funkční..

    0
    Daniels_star
    Ratio 0.09

    Clen

    20/11/2018 20.48.38
    Kluc nefunguje.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.334 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:10
    sql

    TOPlist