Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Anders Roslund & Borge Hellstrom - 3 knihy (2005-2009)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Anders Roslund & Borge Hellstrom - 3 knihy (2005-2009)(CZ) Názov:Anders Roslund & Borge Hellstrom - 3 knihy (2005-2009)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:10.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-01-10 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Anders Roslund & Borge Hellström

    Jazyk:   Cz
    Formát dokumentů:  Epub, Mobi, Pdb, Pdf
    Velikost:  10,1 Mb






    Žánr: Světová literatura  - Thrillery

    Anotace

    Box 21

    Série: Ewert Grens (2.)
    1. vydání originálu: 2005

       Do stockholmské nemocnice přivezou ztýranou ženu a lékaři zděšeně zjišťují, že byla brutálně zbičována. Jmenuje se Lydia, je z Litvy a stala se obětí obchodu s bílým masem – několik let žila uvězněna v luxusním bytě, dokud si neodpracuje „dluhy“. V téže nemocnici kriminalisté Ewert Grens a Sven Sundkvist pátrají po důkazech k usvědčení nájemného vraha, muže, jehož má Grens už pětadvacet let důvod upřímně nenávidět. Příběhy dvou lidí posedlých touhou po pomstě a trestu se protnou v nečekaném dramatu: s dvojicí těl provrtaných kulkami a nemocniční márnicí plnou rukojmí. Kdo je však viník a kdo oběť?

    Odplata

    Série:      Ewert Grens (3.)
    1. vydání originálu: 2006

        Johna Schwarze zadrželi poté, co na trajektu plujícím z Finska kopl zničehonic přímo do obličeje jiného muže. Něco tu ale nehraje. Co je vlastně člověk, který si říká John Schwarz, zač? V USA mezitím proklíná Edward Finnigan svůj osud. Nenalezne klid, dokud nebude potrestán vrah jeho dcery. Pachatele měli popravit na elektrickém křesle, ale zvláštní shodou náhod k tomu nedošlo. Policejní komisař Ewert Grens ve Švédsku vyslýchá Johna a zprvu vůbec nechápe, co se před jeho očima odehrává. Zdá se, že ve hře je vysoká politika a zároveň spiknutí. A – stejně jako v Boxu 21, předchozím thrilleru autorské dvojice Roslund & Hellström – i sžíravá, zoufalá touha po pomstě.

    Tři vteřiny

    Série:      Ewert Grens (5.)
    1. vydání originálu: 2009

        Piet Hoffman je bývalý zločinec a nejlepší tajný agent švédské policie. Pracuje v utajení pod krycím jménem Paula a o jeho existenci ví pouze jeden člověk. Nyní má splnit nejtěžší úkol svého života: doručit do jedné z nejpřísnějších švédských věznic zásilku amfetaminu pro polskou mafii a tím získat její důvěru. Úspěch pro Pieta znamená získání nové identity a šanci začít nový život se svou manželkou a syny. Dobře si uvědomuje, že je ve světě zrady a násilí na všechno sám a že nesmí nikomu věřit...
        Strhující akční thriller z pera nejprodávanější švédské dvojice Anderse Roslunda a Börge Hellströma (autorů Boxu 21 a Odplaty) – oceněný ve Švédsku jako nejlepší krimi roku 2009 a v angloamerickém světě jako nejlepší přeložené krimi roku 2011 – vyšel ve 29 zemích.











    jdvorka, bukovinsky, Karel_Richter, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.211 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 03:23
    sql

    TOPlist