Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Athentech Perfectly Clear Complete 3.7.0.1551 (x64) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Athentech Perfectly Clear Complete 3.7.0.1551 (x64) Názov:Athentech Perfectly Clear Complete 3.7.0.1551 (x64) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:54.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-05-02 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Systémové požiadavky:
    - Windows 7, 8 alebo 10 (64-bitová aplikácia OS a Host)
    - Photoshop CS5, CS6 alebo Creative Cloud
    - Photoshop Elements 13,14,15
    - Corel PaintShop Pro X6, X7, X8, X9
    - 4 GB RAM alebo viac

    Preklad: Google




















    Popis:
    Vyrobené pre presnosť. Vyrobené pre krásu. Predovšetkým chcete lepšie fotografie. Ale čo keby ste mohli mať lepšie fotografie rýchlejšie? Dokonalosť Clear zvládla vedu inteligentnej korekcie obrazu - vytváranie kvalitných fotografií v rekordnom čase, takže sa môžete vrátiť k tomu, čo naozaj milujete ... v žiadnom momente.
    Pred počítačom trávite menej času.
    S dokonale čistým výsledkom dosiahnete rýchlejšie výsledky, takže môžete stráviť viac času za fotoaparátom a menej času pred počítačom. Využite výhody inteligentnej analýzy obrazu, aby ste automaticky našli a opravili mnohé chyby fotoaparátu. Okrem toho môžete rýchlo pridať svoje obľúbené dokončovacie dotyk s našimi stylizovanými vzormi LOOK.

    Prevezmite úplnú kontrolu.
    Naše predvoľby sú len východiskovým bodom. Jednoducho aplikujte len tie úpravy, ktoré potrebujete pre dokonalý obraz. Využite naše silné ostrenie a redukciu šumu, ktorá presahuje rámec toho, čo iné nástroje dokážu odomknúť úplne nový obraz. Sledujte svoju farbu a expozíciu pomocou dynamického histogramu, ktorý sleduje expozíciu a farebné orezávanie.

    Vlastná skúsenosť.
    Každý fotograf je iný, a tak je dokonale jasný. Naše adaptívne rozhranie vám umožní skryť nástroje, ktoré nepotrebujete pri práci, čo vám umožní sústrediť sa na obrázok. Navyše si môžete vytvoriť a spravovať vlastné predvoľby, ktoré sa inteligentne prispôsobia každej fotografii.

    Prečo zmeniť pracovný postup?
    Skôr než presuniete celú knižnicu obrázkov alebo zmeníte svoj pracovný tok, zlepšíme vaše existujúce pracovné postupy. Podporujeme niekoľko platforiem a máme čoskoro viac. S výkonným dávkovým spracovaním a až 30 korekciami jedným kliknutím urobíme všetko lepšie.

    Máme korekciu obrazu na vedu.
    Vytvorenie našej oceňovanej technológie trvalo viac ako desať rokov výskumu a vývoja, viac patentovaných procesov a viac ako tucet unikátnych algoritmov. Zakódovali sme kód na opravu každého pixelu nezávisle. Dôkazom sú vaše obrázky.

    Čo je nové v dokonale jasnom 3:

    Máte lepšie spôsoby, ako stráviť svoj deň, než pracovať nad manuálnymi úpravami
    Stali ste sa fotografom, aby ste šli von a zachytili krásu sveta, nie sedieť vo vnútri redakčného stola. Vymysleli sme naše automatické úpravy obrazu, aby sme vám odobrali tedium a vrátili späť vašu slobodu. Dovoľte, aby ste dokonale čistili prácu pri úpravách, zatiaľ čo svoj deň venujete tomu, čo robíte najlepšie - vytvárajte neuveriteľné obrázky.

  • Až 20 automatických korekcií jedným kliknutím
  • Dávkový proces 1000s obrázkov v minútach
  • Zostaňte vo svojom pracovnom toku
  • odomknite detaily v každom obraze
  • kliknite na profesionálne vytvorené predvoľby
  • ušetrite nespočetné hodiny manuálnej úpravy
  • detaily jemného ladenia s precíznymi ovládacími prvkami

    Máme korekciu obrázkov až po vedu
    Vytvorenie našej oceňovanej technológie trvalo viac viac ako desať rokov výskumu a vývoja, viac patentovaných procesov a viac ako tucet unikátnych algoritmov. Zakódovali sme kód na opravu každého pixelu nezávisle. To je to, ako robíme 12-megapixelovú fotografiu vyzerajúcu tak, ako keby bola zhotovená s 12 miliónmi samostatných otvorov. Dôkazom sú vaše obrázky.

    Každoročne investovať, inovovať a zlepšovať
    V spoločnosti Athentech sme odhodlaní riešiť problémy, ktorým čelia fotografi. Každý rok pokračujeme v inovovaní práce v oblasti výskumu a vývoja tímom fyzikov, inžinierov a fotografov. Každý deň investujeme do toho, aby vaše fotografie vyzerali čo najlepšie.

    Osvetlenie.
  • Dokonalá expozícia. Efektívnejšie ako tradičný jas, dokonalá expozícia vám umožní udržiavať technológiu Real Color Photography ™ bez orezania alebo vymytia. Naša technológia prekonáva deformácie spôsobené jedným otvorom tým, že kopíruje spôsob, akým vaše oko zhromažďuje svetlo a koriguje expozíciu pixelov po pixeloch.
  • Hĺbka. Vyvoláva kontrast na fotografii bez toho, aby ste si pokazili ostatné farby. Perfectly Clear využíva patentovaný algoritmus, ktorý riadi dynamický rozsah jedinečným spôsobom a odhaľuje detaily potrebné na vytvorenie tohto druhu hĺbky.
  • Svetelná difúzia. Funkcia Perfect Clear Clear vám umožní vytvoriť jemnejší vzhľad s teplejšími tónmi a zachytí dokonalý portrét aj za širokého denného svetla.
  • Predpätie kože a hĺbky. Pre realistické osvetlenie pokožky.

    Farbu.
  • Photoshop je silný, ale pre Full Color Spectrum, Light Diffusion, automatické odstránenie červených očí, musíte sa obrátiť na dokonale jasné.
  • Živosť. Dokonale jasné napodobňuje, ako oko upravuje sýtosť, čím poskytuje farebne žiarivú fotografiu. Niekedy digitálne fotoaparáty môžu spôsobiť, že fotografie budú vyzerať vyplavené / vyblednuté, pretože majú lineárnu odozvu na svetlo. Naše riešenie však tento problém prekonáva pri pohľade na každý kanál nezávisle.
  • Vernosť. Reprodukujeme celé vizuálne spektrum farieb videných očami, ktoré vám umožnia správne zachytiť purpurové zakaždým.
  • Odtieň. V dňoch filmu ste museli nosiť rôzne filmy a filtre pre rôzne denné časy - to všetko na to, aby bol zdroj osvetlenia správny. Ak chcete odstrániť nepríjemné odtiene - z volfrámu, fluorescenčného žiarenia, žiarovky, infračerveného žiarenia - dokonale čistého, vyhľadá abnormálny odtieň a potom odhalí skvelú fotografiu.

    Clarity.
  • Ostrenie. Tradičné metódy ostrenia tiež zaostrujú slabý signál a zavádzajú halo. Dokonale Vymazať len hľadá silný signál a vytvára ostré, jasné fotografie s nulovými artefaktmi.
    - Odstránenie hluku. Perfektne Clear automaticky redukuje šum 2-3 zastavenia jedným kliknutím (na rozdiel od Ps alebo Lr, ktoré vyžadujú viacnásobné nastavenie posuvníka). ISO 1600 sa účinne redukuje na ISO 200-400 bez rozmazania alebo straty údajov.

    Oči.
  • Červené oko. Túto technológiu sme získali z nášho nádherného partnera FotoNation, ktorý je zabudovaný v stovkách miliónov zariadení. Detekuje a opravuje nedokonalosti tak rýchlo ako 5 snímok za sekundu bez ručného zásahu.
    - Na rozdiel od Photoshopu, Perfectly Clear nielen automaticky odstraňuje efekt červených očí, ale zahŕňa aj funkcie Eye Enhance, Eye Enlarge, Dark Circle a schopnosť automaticky pridávať 5 rôznych Catchlights.

    Koža.
    Funkcia Perfect Clear vám umožní hladkú a jemnú pleť, upraví červenanie a odstráni infračervené žiarenie, lesk a škvrny. Naša robustná automatická korekcia využíva pokročilé techniky detekcie tváre na identifikáciu veku, pohlavia a kľúčových funkcií tváre vrátane textúry a odtieňa pokožky. V dôsledku toho sme schopní určiť presnú sumu opráv, ktoré sa majú automaticky uplatniť. Všetky naše skrášľovacie opravy sú oveľa rýchlejšie, ako to robíte ručne v Ps alebo Lr, ktoré budú trvať minúty na obrázok namiesto sekúnd.

    Tvár.
    Dokonale Clear vám umožní bielenie zubov pre dokonalý úsmev a šetrí bolestivý výlet k zubárovi. Navyše môže vylepšiť vzhľad vašich pier a tón tváre pre štíhlejší a mladistvý vzhľad.

    Dokonale jasné je teraz samostatná aplikácia!
    Chceme, aby čo najviac fotografov použilo dokonale jasné ... takže sme odstránili potrebu používania hostiteľskej aplikácie. Dokonale Clear teraz funguje ako samostatná aplikácia.

  • Priamo otvárajte RAW a tradičné fotografie
  • Orezajte na akúkoľvek veľkosť, ktorú potrebujete
  • Tlačte svoje fotografie
  • Exportujte v pôvodnom formáte alebo ako JPEG alebo TIFF na zdieľanie

    filmového pásu pre jednoduchú navigáciu
    Ak používate technológiu Lightroom alebo ako samostatnú aplikáciu, je to jednoduché otvoriť viac ako jednu fotografiu naraz. To uľahčuje vývoj celého záberu, alebo len opraviť svoje obľúbené položky. Použite filmový pásik na prepínanie medzi otvorenými fotografiami pre rýchle nastavenie.

    Undo / Redo
    Dokonale jasné umožňuje ľahko experimentovať a nájsť dokonalý obraz. Vyskúšajte si prednastavenia, flexibilné ovládacie prvky a vyhľadáva, aby ste získali dokonalý obraz. Ak zistíte, že ste zmenili názor ... ponúkame príkaz undo a redo, ktorý vám umožní preskúmať predchádzajúce úpravy.

    Vizuálne predvoľby
    Chcete vidieť, ako budú vaše predvoľby vyzerať bez toho, aby ste ich museli použiť? Náš predvolený prehliadač má nové zobrazenie ikon. Teraz môžete vidieť každú skupinu predvolieb ako užitočné ikony miniatúr. Uvidíte, ako vyzerá prednastavenie bez toho, aby ste ho museli použiť. Vidíte, koho chcete? Vyskúšajte to kliknutím na miniatúru.

    Visual LOOK
    Naša unikátna technológia LOOKs uľahčuje použitie digitálnych filmových skladov, kreatívnych farieb a ďalších. Výsledky rôznych prehliadok môžete tiež rýchlo prehľadávať bez toho, aby ste museli postupovať po jednom. Prehliadač LOOKs je rýchly spôsob, ako zobraziť náhľad a vybrať obrázok podľa vlastného výberu. Páči sa vám zobrazenie zoznamu pre organizovanie alebo vyhľadávanie? Je tam stále! Dostali sme vás, ale chcete pracovať!

    Preset & LOOKs Favorites
    S toľkými skvelými prednastaveniami a LOOKs, je pravdepodobné, že nájdete svoje obľúbené. Chceli by sme, aby ste nemuseli vždy hľadať tie. Ak chcete označiť obľúbenú položku, jednoducho kliknite na ikonu dutej hviezdičky. Teraz sú automaticky pridané do skupiny Obľúbené v hornej časti prehliadača LOOKs a Presets. Chcete ušetriť viac času? Nastavenú obľúbenú predvoľbu môžete načítať na hornej lište nástrojov.

    Absolvované filtre
    Ste fotografom krajiny? Teraz je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým robiť konkrétne detaily v obraze pop! Fotografi na šírku a cestovanie budú radi môcť nezávisle nastaviť oblohu a popredie. Okrem toho ponúkame výkonné možnosti na ovládanie prechodu medzi nastaveniami (dokonca umožňuje neutrálnu zónu). Odmerný filter môžete ľahko presúvať a otáčať do presnej polohy.

    Stylistické filtre a radiálne filtre
    Naši noví fotografiál Radial budú spokojní aj s naším novým radiálnym filtrom. Je jednoduché ako kedykoľvek predtým urobiť eliptický výber a aplikovať úpravy vnútri alebo mimo cieľa. Ľahko urobte osvetlenie alebo štylistické štíty. V nástroji sme zahrnuli niekoľko užitočných prednastavení, pomocou ktorých môžete začať svoju kreativitu.

    Robustná obnova
    farieb Máte farebné problémy, ktoré sú ťažké? Vylepšili sme dva naše nástroje, aby sme uľahčili opravu aj tých najnáročnejších obrázkov. Náš príkaz Color Restoration poskytuje prirodzenejšie výsledky ako kedykoľvek predtým. Môžete dôverovať nášmu automatizovanému procesu, aby ste inteligentne upravili fotografie, ktoré potrebujete na záchranu najviac.

    Ovládanie manuálneho dokončovania
    Chcete ešte viac ovládať svoj finálny obraz? Pridali sme precízne ovládacie prvky pre jemné doladenie vašich dokonale jasných výsledkov. S nastavovacími posúvačmi, s ktorými ste oboznámení, môžete mať úplnú kontrolu nad pracovným postupom úprav fotografií. Môžete presne nastaviť farbu a tón fotografie, vrátane pokročilých ovládacích prvkov pre tieň a svetlá. Dajte svojmu obrázku posledný priechod pred uložením, aby ste získali presne požadované výsledky.

    www.virustotal.com








    tobajs242, Carter115, kozuchkar,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


  • Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    tukendo
    Ratio 0.16

    Clen

    02/05/2019 10.17.18
    je to v češtine


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.256 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:35
    sql

    TOPlist