Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Audials One Platinum 2019.0.2600.0 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Audials One Platinum 2019.0.2600.0 Názov:Audials One Platinum 2019.0.2600.0 Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:144.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-09-13 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Audials One Platinum 2019



    Audials One 2019 - Vyhľadávanie a nahrávanie hudby. Nahrajte všetky streamingové služby pre hudbu, audiokníh, filmy a televízne relácie. Previesť všetky médiá pre všetky zariadenia.Audiály zachytávajú hudbu od Spotify, YouTube, Amazon Music, Deezer, Soundcloud, Apple Music a všetkých ostatných legálnych streamovaných zdrojov. Získajte svoje súbory MP3 zadarmo a v najvyššej kvalite pre vašu hudobnú knižnicu. Pre systémy Windows, Android a iOS.

    Je to moja hudba
    Audials zachytáva hudbu od Spotify, YouTube, Amazon Music, Deezer, Soundcloud, Apple Music a všetkých ostatných legálnych streamovaných zdrojov. Získajte svoje súbory MP3 zadarmo a v najvyššej kvalite pre vašu hudobnú knižnicu. Pre systémy Windows, Android a iOS.

    Je to môj film
    Uložte svoje obľúbené filmy a série z Netflix, Amazon a ďalších video streamov v najvyššej kvalite. Vychutnajte si a sťahujte živú televíziu na internete. Začnite svoju vlastnú súkromnú knižnicu dnes.

    Z právnych zdrojov
    Zaznamenávajte hudbu zo služieb Spotify, Deezer a ďalších streamovacích služieb, prevezmite si ju z YouTube, Soundcloud a iných portálov alebo si ju môžete uložiť ako súkromnú kópiu rozhlasových prúdov.

    Uložiť do najvyššej kvality
    Uložte akúkoľvek skladbu v špičkovej kvalite ako MP3, AAC alebo WMA až do 320 kBit / s. Texty a značky sú tiež automaticky dostupné.

    Neporaziteľne rýchly
    Žiadny softvér neukladá hudbu tak rýchlo, ako Audials! Trvá to len niekoľko sekúnd, aby ste ušetrili 10 hier priamo z YouTube a Audials zaznamenáva Spotify rýchlosťou 10 krát!

    Objavte masívnu rozmanitosť
    Audials vám ukáže celú hudbu na svete. Hity, najnovšie grafy, albumy, diskografie, 120 žánrov a až 20 000 000 MP3, ktoré máte k dispozícii.

    Nájsť & načítať hudbu
    Pre akúkoľvek hudbu, ktorú hľadáte, Audials uvádza všetky dostupné verzie všetkých streamingových služieb. Kliknutím ich počujete alebo ich uložíte do hudobnej knižnice.

    Nájsť & načítať hudbu
    Pre akúkoľvek hudbu, ktorú hľadáte, Audials uvádza všetky dostupné verzie všetkých streamingových služieb. Kliknutím ich počujete alebo ich uložíte do hudobnej knižnice.

    Zapojenie snov do reality
    Máte túžbu. Audials nájdu hudbu! V najvyššej kvalite! Rýchlejšie a lepšie ako kdekoľvek inde! Jednoducho vyberte hity, albumy alebo celú diskografiu vášho obľúbeného umelca, ktoré chcete mať a Audials nájde a uloží všetko pre vás na pozadí.

    Hudba podľa vášho štýlu
    Naznačte niekoľko príkladov hudobníkov alebo rádia a vytvorte štýl. Audials nájde novú hudbu pre každý z vašich štýlov!

    Vaša Hudba Bot
    Chcete kolekciu automatických hudieb pre váš štýl? Viac ako 1000 kusov hudby? Žiaden problém. To je návykové!

    Maximálna odroda
    Zahŕňa masívnu rozmanitosť viac ako 100 000 online rozhlasových staníc, ktoré sa skladajú z 120 žánrov hudby z ktorejkoľvek krajiny, ktorú si dokážete predstaviť a až do 320 kBit / s.

    Jedinečný rádiový rekordér
    Audials monitoruje desiatky tisíc rozhlasových staníc 24 hodín denne a vždy nájde najlepšiu rozhlasovú stanicu na zaznamenávanie vašich hudobných prianí.

    Automatická dokonalosť
    Vyhýbajú sa reklamám a častiam, kde sa rozprávajú moderátori rozhlasu. Sledovacie záznamy sú presné na milisekundy. Tiež šetrí ID3 tagy, obalové diela a dokonca aj texty.

    Doma a na prechádzke
    Počúvajte svoje obľúbené stanice, ktoré prehrávajú vaše obľúbené žánre na vašom PC, smartfóne alebo v aute.

    Podcasty z celého sveta
    Prezrite si viac ako 350 000 podcastov s miliónmi epizód, ktoré môžete sledovať alebo počúvať, a prihlásiť sa na odber a uložiť všetky svoje obľúbené položky.

    Všetky služby Streaming
    Netflix, Amazon, Hulu, YouTube, Ustream, CNN, BBC a množstvo ďalších internetových streamov.

    Záznam bez záznamu
    Audials dokáže automaticky nahrávať viacero filmov, ako aj sériu jednej epizódy za druhou. Zatiaľ čo spíte, Audials robí všetku prácu a môže vám poskytnúť celú sériu cez noc.

    Najvyššia kvalita v správnom formáte
    Τη30 not τη τη not τη τη30 not30 τη30 τη3030 τη3030 not τη30 not τη30 not year τη30 not τη30 not year τη not τη τη not τη not τη not30 τη30 not30 τη not τη not τη not τη not not not τη30 τη year not30 τη τη not not τη30 not τη30 τη30 not not not τη30 not τη not τη τη30 not τη not30 τη30 not30 τη30 τη not not τη30 τη30 not To znamená, že všetky vaše nahrávky budú uložené v HD kvalite a ako MP4, HVEC, H.264 alebo WMV.

    Perfektná zbierka
    Spoločnosť Audials dáva vašim nahrávkam správne názvy a nájde popis a značky videoklipov a potom ich uloží s videozáznamami a sériami nahrávok.

    Najlepšie streamy naživo
    100 medzinárodných živých televíznych prúdov ako aj desiatky najlepších hudobných kanálov sú k dispozícii v prehľadnom formáte Audials.

    Najlepšie streamy naživo
    100 medzinárodných živých televíznych prúdov ako aj desiatky najlepších hudobných kanálov sú k dispozícii v prehľadnom formáte Audials.

    Sledovať teraz. Záznam na neskôr.
    Služba Audials umožňuje sledovať ľubovoľný televízny kanál, ktorý chcete buď pomocou prehrávača na boku, alebo v režime celej obrazovky, a umožňuje jednoduchým kliknutím zaznamenávať sledované. V najvyššej kvalite, samozrejme.

    Každý formát pre každé zariadenie
    Ponúka viac ako 100 formátov súborov a desiatky profilov zariadení. Spoločnosť Audials dokáže konvertovať všetky video alebo audio súbory v najvyššej kvalite.

    Hrajte všetko
    Najvyššia zábava s prehrávačom Audials pre filmy, seriály, živú televíziu, podcasty, videoklipy, audioknihy a rozhlasové stanice.

    Všestranne talentovaný
    Vaše médiá môžete spravovať v počítači a v cloude, ale môžete ich jednoducho preniesť aj na mobilné zariadenia. To je možné vykonať v ľubovoľnom čase pomocou kábla alebo pomocou aplikácie Audials, ak nechcete používať kábel.

    Minimum Requirements:
    - Windows 10, 8 or 7
    - 1 GHz CPU
    - 2 GB RAM
    - 1 GB hard drive space for installation










    vastakkuchar, astor63, Tomasdj, Tomasdj, Tomasdj, Tomasdj, Tomasdj, Tomasdj,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.254 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:39
    sql

    TOPlist