Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

BS.Player Pro 2.74 Build 1085 CZ+SK! | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    BS.Player Pro 2.74 Build 1085 CZ+SK! Názov:BS.Player Pro 2.74 Build 1085 CZ+SK! Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:10.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-08-04 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Od počátku roku 2000 je BS.Player jedním z nejpopulárnějších multimediálních přehrávačů na světě. Je to populární z mnoha důvodů, je však třeba zdůraznit: BS.Player je prvním hráčem, který kdy svým uživatelům umožnil soustředit se na sledování filmu místo toho, aby se vypořádal se špatnými schopnostmi počítače nebo pobíhal hledáním správného nastavení a kodeku. Protože nevyužívá příliš mnoho výpočetního výkonu, je vhodný pro všechny, kteří používají o něco méně schopné počítače. Přehrávání multimédií nebylo a nikdy nebude rušeno žádným nepříjemným technickým problémem, který se často vyskytuje u softwaru tohoto druhu.

    Podpora YouTube
    Nová funkce - bude přehrávat videa z YouTube přímo ze sítě a může je ukládat na pevný disk jako soubory flv pro pozdější přehrávání. Nyní si můžete stáhnout všechna svá oblíbená videa YouTube přímo do svého počítače jednoduše pomocí BS.Player.BS.Player má plnou funkčnost jako přehrávač YouTube a jako nástroj pro stahování YouTube pro veškerý obsah YouTube.

    Seznamy stop podporují
    Podpora seznamů skladeb je skvělá. Mohou být importovány z BST a M3U (Winamp) záznamů, ukládány, upravovány a přidávány nové soubory z libovolné složky, stejně jako URL.

    Zobrazit titulky
    Kromě základních funkcí, jako je výběr typu a velikosti písma, program podporuje mnoho dalších: stíny, obrysy, umístění titulků na obrazovce atd. Špatné načasování titulků lze v samotném programu opravit pomocí jednoduchých klávesových zkratek. BS.Player může zobrazit dvě externí titulky (.srt, .sub, .txt ...) současně. Pomocí oblíbeného filmu si můžete vybrat polohu obou titulků a vychutnat si duální titulky ve dvou různých jazycích. BS.Player také podporuje zobrazování titulků v souborech .mkv pro filmy s vysokým rozlišením s titulky.

    BS.MediaLibrary
    Všechny multimediální soubory na pevném disku vašeho počítače budou nyní uvedeny v BS.MediaLibrary ™. Od nynějška budou vždy na dosah. MultilingualBS.Player ™ je mezinárodní produkt, který je určen všem a všem uživatelům na celém světě. Díky podpoře vícejazyčných titulků a plnému vícejazyčnému menu je velmi užitečné pro ty, kteří nejsou rodilými mluvčími anglického jazyka.

    Okno filmu s možností změny velikosti
    Chcete zažít pocit z kina v pohodlí domova? Zde jsou pokyny: Vyberte si svůj oblíbený film, vytvořte si pop-kukuřici a upravte velikost okna filmu podle svého přání. Celý film na celou obrazovku je vzdálen pouhým kliknutím.

    Podpora drag & drop a více svazků archivů rar
    Hledáte způsob, jak zabránit včasnému otevření multimediálních souborů? BS.Player ™ umožňuje přetáhnout soubor z libovolného místa v počítači do BS.player a zábava může začít. BS.Player může přehrávat jakýkoli multimediální soubor - i když je archivován ve více svazcích jako vzácný. Nyní nemusíte své multimediální soubory rozbalit, kdykoli je chcete vidět, jednoduše klikněte pravým tlačítkem na první soubor archivu rar (obvykle filename.rar nebo filename.001) a vyberte „Otevřít pomocí BS.Player“ a nechte váš oblíbený multimediální přehrávač udělá zbytek! BS.Player bude dokonce správně zobrazovat titulky z dvojitých rudých Vobsubů!

    Změna rozlišení
    Pokud chcete sledovat film na televizní obrazovce, projektoru nebo plazmové obrazovce, použijte funkci změny rozlišení. Tato funkce upraví rozlišení televizoru a optimalizuje kvalitu reprodukce filmu.

    Plně skinovatelné
    Přestože BS.Player ™ hrdě nese moderní vzhled, který stanoví nové standardy v této oblasti, přidali jsme snadnou možnost výběru kůže a možnost přidání vlastních vlastních vzhledů. Můžete si vytvořit svůj vlastní vysněný sen nebo si vybrat z mnoha předem připravených, které najdete v naší sekci SKIN.

    Pořiďte snímek z videa a uložte jej do formátu JPEG
    Chcete si nechat fotografii své oblíbené filmové scény? To lze snadno provést pomocí funkce snímání snímků. Nyní záleží jen na vás, zda si obrázek najde cestu i ke zdi. Můžete pořizovat snímky obrazovky ve formátech jpg nebo bmp a definovat jejich formát názvu souboru.

    Podporovány jsou soubory AVI s více než 2 zvukovými toky
    Tato funkce podporuje použití dvou nebo více kanálů audio proudu. Jsou podporovány soubory AVI s více než dvěma kanály, tj. Vícejazyčné soubory. BS.Player ™ vám tak nabízí výběr jazyka přehrání.

    Podporuje vložené titulky / kapitoly
    BS.Player ™ také podporuje vložené titulky / kapitoly), nejen pro OGM, ale pro všechny formáty. To znamená, že lze přehrávat i titulky vložené do samotného souboru. (.ogg, .avi, .mkv)

    Podpora externích zvukových souborů
    Přejete si sloučit svou oblíbenou hudbu s vaším oblíbeným videem? Vedle normálního přehrávání filmu můžete nyní načíst externí zvukový soubor a vychutnat si sekundární zvuk spolu s vaším filmem. Tato funkce nabízí přehrávání hudby na pozadí, i když se film již přehrává ve vašem BS.Player ™.

    Podporován výstup S / PDIF
    Tato funkce umožňuje výstup digitálního souboru pomocí intervideo audio čtečky. Nastavení pro


    Požadavky: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 (32 bitů i 64 bitů jsou podporovány.)









    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.128 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:29
    sql

    TOPlist