Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Black Sabbath - Sabotage (Black Box Remaster) (1975) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Black Sabbath - Sabotage (Black Box Remaster) (1975) Názov:Black Sabbath - Sabotage (Black Box Remaster) (1975) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hudba - Velikost:310.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-10-09 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Artist...............: Black Sabbath
    Album................: Sabotage
    Genre................: Rock
    Source...............: CD
    Year.................: 1975
    Ripper...............: EAC (Secure mode) / LAME 3.92 & Asus CD-S520
    Codec................: Free Lossless Audio Codec (FLAC)
    Version..............: reference libFLAC 1.1.0 20030126
    Quality..............: Lossless, (avg. compression: 68 %)
    Channels.............: Stereo / 44100 HZ / 16 Bit
    Tags.................: VorbisComment
    Information..........:

    Ripped by............: somebody on 21.09.2013
    Posted by............: somebody on 09.10.2022
    News Server..........: news.astraweb.com
    News Group(s)........: alt.binaries.pl.mp3

    Included.............: NFO


    ---------------------------------------------------------------------
                          Tracklisting
    ---------------------------------------------------------------------

      1. Black Sabbath - Hole In The Sky                         [03:59]
      2. Black Sabbath - Don't Start (Too Late)                  [00:49]
      3. Black Sabbath - Symptom Of The Universe                 [06:29]
      4. Black Sabbath - Megalomania                             [09:46]
      5. Black Sabbath - The Thrill Of It All                    [05:56]
      6. Black Sabbath - Supertzar                               [03:44]
      7. Black Sabbath - Am I Going Insane (Radio)               [04:16]
      8. Black Sabbath - The Writ                                [08:45]

    Playing Time.........: 43:46
    Total Size...........: 310,28 MB

    Album „Sabotage“ mnozí do dnes neprávem považují jako zcela poslední klasické dílo BLACK SABBATH nazpívané Ozzy Osbournem, které se stylově ani kvalitativně nezpronevěřuje všemu, co čtveřice do té doby reprezentovala. Proč píši že neprávem? Protože si opravdu myslím, že následné „Technical Ecstasy“ znamená rovněž velmi kvalitní porci hard rocku, byť již pojatého trochu jinak, tedy s otevřenějším hledím. Kapela se sice pomalu vzdalovala hutnému soundu ze svých počátků a tak již u předchozího díla „Sabbath Bloody Sabbath“ se otevřela o něco více experimentům, popustila uzdu fantazii a dovolila si za pomoci různých symfonických aranží, smyčců či kláves lehce obohatit svůj typický sound. Ne jinak tomu bylo v roce 1975 u alba „Sabotage“, díla, které se rodilo doslova v porodních bolestech. Jeho název si kapela vybrala právě proto, že se krátce předtím vzbouřila proti svému dosavadnímu manažerovi, který čtveřici údajně přetěžoval a domlouval až příliš koncertů za ne zas až tak zajímavý honorář. Nicméně v anglických Morgan studiích vzniklo doslova ďábelské album, které znovu trochu posunulo hranice chápání jejich hudby. Co na tom, že Bill Ward i Ozzy Osbourne se tou dobou nacházeli v hodně krizových fázích vlastních životů a často propadali do alkoholových stavů? Taktovka kapely tak byla znovu z velké části v rukách Tonyho Iommiho, kterému asistoval Geezer Butler a deska se skládala, jak z úderných riffovitých kusů, na které byli fanoušci do té doby zvyklí, tak samozřejmě z odlehčenějších experimentálně pojatých skladeb.



    Do první kategorie, tedy mezi tvrdé riffové songy, patří bezesporu, jak úvodní vypalovačka „Hole In The Sky“ s dráždivě nakřáplým Ozzyho hlasem, na kterém bylo znát tehdejší období útrap a nedostatečného pečování o vlastní životosprávu, tak samozřejmě nosný riff, který celou skladbu pohání. Oproti uhlazenému předchůdci působilo album už od této své první skladby jaksi nervněji a lze říci i surově, což je vlastně při faktu, že zde bylo v některých písních využito mnoho symfonických prvků, vcelku protimluv. Drtivé riffy vlastně charakterizují i následnou „Symptom Of Universe“, která o mnoho let později inspirovala celou řadu tvrdých metalových kapel, zejména pak z thrashmetalové provenience. Těmto skladbám sekundují bezútěšné věci s nádechem progresivních ambicí jako „Megalomania“ nebo dráždivě melodická „The Thrill Of It All“, ze které jed a záludnost přímo prýští. Osobně tvrdím, že tahle deska je ze všech sabatovských prostě nejvíc psycho, vlastně tomu napovídá i zdejší schizofrenní rozpolcenost mezi tvrdostí a snahou o jistou aranžerskou bohatost.


    Ozzyho ponurá zpověď „The Writ“ zabývající se niterně jeho tehdejšími stavy sice v pomalém tempu album zakončila, ale ještě před tím došlo na dvě skladby, které charakterizovaly spíše opačný pól hudby BLACK SABBATH, než byl ten riffově nařezaný. Šlo jednak o čarovnou instrumentálku „Supertzar“, která se svými bombastickými aranžemi, klávesovými motivy a mohutným pěveckým chórem (jak z dobového hororového filmu), působila jako úvod k příchodu všepohlcujícího zla na povrch zemský, a pak ještě o píseň „Am I Going Insane (Radio)“, ta pro změnu reprezentovala druhý pól, její odlehčený, pop/ rockový ráz, který se plně rozvíjel spíše na následné řadovce „Technical Ecstasy“ nešlo přeslechnout. Deska „Sabotage“ je dodnes považována za zakončení zlaté éry kapely v její původní sestavě, byť ta ještě tři roky v tomto složení fungovala a nahrála ještě dvě další díla.







    loncak, robocop11, mira999,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.324 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:29
    sql

    TOPlist