Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Brabcova Zuzana - Rok perel - prvni cesky lesbicky roman(Jana Stvrtecka)(3h42m) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Brabcova Zuzana - Rok perel - prvni cesky lesbicky roman(Jana Stvrtecka)(3h42m) Názov:Brabcova Zuzana - Rok perel - prvni cesky lesbicky roman(Jana Stvrtecka)(3h42m) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:305.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-09-07 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky








    Brabcová Zuzana
    Rok perel


    první český lesbický román

    čas: 3h42m
    Účinkuje: Jana Štvrtecká






    Chce-li být člověk opravdu sám sebou, nezůstane nakonec jen sám se sebou…? Příběh o ženské vášni, který klade znepokojivé otázky. Taková je dnes už legendární kniha Zuzany Brabcové Rok perel. Premiéru poslouchejte on-line po dobu dvou týdnů po odvysílání. Poslech tohoto pořadu není vhodný pro děti a mladistvé.
    Rozhlasová adaptace: Ludvík Němec
    Účinkuje: Jana Štvrtecká
    Režie: Radim Nejedlý
    Premiéra: 14. 9. 2020
    Natočeno: v brněnském studiu Českého rozhlasu v roce 2020

    Když jsme při úvahách o nové programové řadě stanice Vltava Četba s hvězdičkou přemýšleli, kterou českou autorku zařadíme jako první, na Zuzaně Brabcové jsme se shodli téměř okamžitě. A stejně tak i na knize, na románu Rok perel. A to nejen z důvodů, o nichž píše v doslovu ke druhému vydání Pavel Mandys:

    Když v roce 2000 vyšel poprvé román Rok perel, stala se z něj zanedlouho událost, o jakou stojí většina spisovatelů. Nádech senzace, spojený s románovým lesbickým coming-outem, vyvolal zvědavost i těch médií, která by jinak o autorku asi nezavadila, a kniha se prodávala nečekaně dobře. A tak se stal ten kýžený zázrak, že atraktivní, lechtivé téma upozornilo i mnoho „nezasvěcených“ na literární kvality díla.
    Pavel Mandys

    A ty literární kvality byly výrazné. Ostatně za své dvě předchozí knihy, vydané ještě v exilových nakladatelstvích, získala Zuzana Brabcová řadu literárních cen, stejně jako za knihy následující. Vynalézavá práce s jazykem i s kompozicí, balancování na tenké hraně mezi několika žánry, drásavá milostná bolest i sebeironický odstup často v jediné větě, to určuje knihu spíše literárním labužníkům než lovcům senzací. Už proto, že přiznání si vlastní orientace má i jiné následky než ty úlevné a oslavné, o nichž dnes nejčastěji slyšíme a čteme. Sama vypravěčka, často ztotožňovaná s autorkou, to říká s dramatickou dikcí:

    Toto je vzkaz do záznamníku. Ne, nemůžu už s tebou mluvit. Nesmím. Moje psychiatrička mi to zakázala. A přikázala mi, abych si radši psala deník. Deník pacienta. Toto je ten deník, psaný mou vlastní krví.

    Rozhlasová adaptace Roku perel je první splátkou dluhu, který rozhlas k této výrazné autorce má. Do devítidílné četby na pokračování upravil Ludvík Němec, v brněnském studiu natočil režisér Radim Nejedlý s herečkou Janou Štvrteckou.


       
       








    haseki, gomez79, Venccc, Hippies, trkwasin, tomaštek,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.280 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:32
    sql

    TOPlist