Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Burroughs Edgar Rice - Princezna z Marsu (Jan Kolarik)2022(8h3m) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Burroughs Edgar Rice - Princezna z Marsu (Jan Kolarik)2022(8h3m) Názov:Burroughs Edgar Rice - Princezna z Marsu (Jan Kolarik)2022(8h3m) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:224.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-08-01 Peerov:11 (Seed: 11, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA






    Burroughs Edgar Rice

    ଘ( ͡° ͜ʖ ͡°)  ( • ) ( • )-----(≖_≖)

    Princezna z Marsu


    čas: (8h3m) L.P 2022
    účinkují: (Jan Kolařík)
    Detektivky, Novely, povídky, jiné čtivo a nebezpečné deviace










    Audiokniha Princezna z Marsu - první díl ze série John Carter, pán z Marsu. Autor Edgar Rice Burroughs, čte Jan Kolařík.

    NAPÍNAVÁ LOVE STORY JOHNA CARTERA A PRINCEZNY Z HELIA.

    Burroughsova marťanská série patří ke klasice žánru sci-fi. „Kráčeli jsme po půdě umírajícího světa, leč v našich duších se rodil svět nový.“

    Při potyčce s indiány se kapitán John Carter dostane do podivného stavu a zjistí, že ho neznámá síla táhne k Marsu. Když se probere, leží nahý v nepozemské krajině, která je opravdu Marsem. Vzhledem k tomu, že jeho tělo je navyklé vyšší gravitaci, předčí po fyzické stránce všechny domorodce a působí dojmem pravého supermana. S domorodci se setká záhy – je zajat kmenem zelených čtyřrukých Tharků a v jakémsi volném zajetí se za pomoci Tars Tarkase a Soly naučí marťansky a spoustu jiných užitečných věcí. Jednoho dne dojde ke střetu mezi Tharky a neznámými vzducholoděmi – jedna je sestřelena a vystoupí z ní krásná dívka rudé pleti – Dejah Thoris, princezna z Helia. Potká ji stejný osud jako Cartera, brzy se sblíží a zamilují…

    EDGAR RICE BURROUGHS
    Americký spisovatel. Jeho nejznámějším dílem je série příběhů o Tarzanovi. Často střídal zaměstnání s nevalným úspěchem. Až v roce 1912 publikoval sérii příběhů z pozdějšího cyklu Johna Cartera, pána Marsu a také první díl ze série o Tarzanovi, které mu vynesly slávu a umožnily mu věnovat se psaní na plný úvazek. Nevyhýbal se ani historickým románům (například Jsem barbar či Psanec z Tornu).

    JAN KOLAŘÍK
    Již při studiích na brněnské konzervatoři spolupracoval s Divadlem Husa na provázku, jehož je dodnes členem. Vedle toho jsme jej mohli vidět například ve filmech Karamazovi nebo Hastrman. Věnuje se také dabingu a často spolupracuje s Českým rozhlasem.

    Nahrávka vznikla podle románu Edgara Rice Burroughse Princezna z Marsu vydaného nakladatelstvím Paseka v roce 1995. Text copyright © Edgar Rice Burroughs, 1912. Z anglického originálu A Princess of Mars přeložili Jirka Macák a Ivan Beránek. Translation © Jirka Macák a Ivan Beránek. Čte Jan Kolařík. Zvuk Jiří Pochvalovský. Hudba Vojtěch Machálek. Vyrobilo studio Soundguru. Design obálky © Martin Urbánek. Úprava obalu pro CD Natalie Oweyssi. Odpovědný redaktor Vojtěch Machálek. Vydalo Tympanum, s. r. o., 2022.


    Formát                                    :M4a
    Bit rate mode                             : Variable
    Bit rate                                      : 64 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 41 kHz


    Фak











    pohee, luboskopavol, margharethe, pepa49, gurp, edudantfranc, Miira, eduard33, adminsys32, Tondik2, Peter_Nemčák, orlov, alkanoid, haseki, climber1, Manucao,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.328 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 00:18
    sql

    TOPlist