Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

CHIP 04 2018 CZ | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    CHIP 04 2018 CZ Názov:CHIP 04 2018 CZ Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:223.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-03-23 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    V TOMTO ČÍSLE NAJDETE Roboti v roli personalistůDigitalizace mění naše životy. Staré profese zanikají a nové vznikají. Pracovní pohovory povedou počítače. 10 TB a víc: Test obřích pevných disků Vyzkoušeli jsme nejnovější HDD disky s 10TB a vyšší kapacitou. Jsou rychlé, ale drahé. Duel notebooků: AMD Ryzen proti Intelu S mobilním Ryzenem je AMD znovu v notebookové hře. Porovnali jsme jej s intelovskými notebooky. Vyladit PC se vyplatí V podrobném článku vám představíme nejlepší způsoby softwarové a hardwarové a optimalizace počítačů s Windows. 2018: Rok elektrických aut? Čas se krátí. Aby automobilový průmysl splnil zákonné omezení emisí CO2, musí provést velké změny. Generace skloněných hlav Sociální sítě prý proměňují za pomoci psychologických triků teenagery na osamělé a depresivní jedince. Chovej se slušně! Čína testuje občanský ratingový systém, který může celou společnost posunout k technologické totalitě. Všestranná ochrana před všemi útoky Pomocí těch správných nástrojů a nastavení můžete na vlnách internetu surfovat anonymně, bezpečně a s ochranou proti virům. #MWC2018 Už tradiční kongres Mobile World Congress využívají výrobci mobilních zařízení k představení svých novinek. Nejinak tomu bylo i letos a o zajímavé produkty nebyla nouze. Profesionální domácí síť Ukážeme vám, jak rozvést LAN kabely bez vrtání a bourání, a představíme vám některá speciální řešení Dokonalé nastavení Windows 10 Pod povrchem operačního systému od Microsoftu se skrývá celá řada možností nastavení v registru Můžete sdílet předplatné streamingu? Pokud se rozhodnete sdílet své předplatné streamingu, můžete se velmi snadno dostat mimo legální zónu VLC 3.0 Multimediální přehrávač VLC se konečně dočkal nové verze, která přináší řadu užitečných vylepšení a sleduje aktuální trend 4K či 360° videa. Freeware verze - Chip 04/2018. Tabbles 5.2 Aplikace Tabbles vám umožní označovat soubory ve vašem počítači značkami (tagy) a následně je podle těchto značek třídit a vyhledávat. Plná verze - Chip 04/2018.









    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    23/03/2018 14.30.46
    uzivatel 23/03/2018 14.16.31 Nevhodný komentár
    Súbor je samozrejme BEZ HESLA - komu pýta heslo treba použiť iný prehliadač, alebo verziu prehliadača (pdf, web)!!!  


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.273 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:47
    sql

    TOPlist