Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Chip (01/2018)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Chip (01/2018)(CZ) Názov:Chip (01/2018)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:110.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-12-17 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: PDF
    Krátký popis: Časopis plný softwarových a hardwarových informací




    Obsah

    Trendy

    ..8 Válka příkazových řádků - Vědci varují před zbraněmi řízenými umělou inteligencí. Jejich rozšíření ale nejspíše nezabrání.
    .14 Novinky ze světa IT - Joby od Facebooku, digitální pilulka, Android Pay v ČR, AI poráží právníky a mnoho dalších zajímavostí.
    .24 Bezproblémový přechod na Windows 10 Fall Creators Update - Jak nejlépe nainstalovat další velký update Windows 10.
    .26 Lepší vědět: Deset let Apple iPhonu - Jak iPhone udělal z Applu IT gigant.
    .28 Mezera v Bluetooth - Hackeři využívají mezeru nazvanou BlueBorne k útokům na smartphony a PC.
    .30 Novinky: Bezpečnost - 30 let antivirů Eset | Google sází na šifrování | Android stejně ohrožený jako iOS.
    .34 Rychlé a bezpečné platby na internetu - Jak zaplatíte na internetu skutečně bezpečně a pohodlně.
    .40 Jak surfovat anonymně a bezpečně - S naším tříbodovým plánem a s využitím VPN se budete po internetu pohybovat nerušeně a bezpečně. Milují CzT
    .44 Tvůj mobil s tebou soucítí - Data ze smartphonů mají u ohrožených lidí pomoci včas rozpoznat nástup deprese.
    .46 V údolí bezradných - Vizionáři v Silicon Valley chtějí vytvořit nový svět, sami se ale světu odcizují.

    Testy & technika

    .60 Kaby Lake R na scéně - Vyzkoušeli jsme sedm prvních notebooků s procesory Intel Core osmé generace. Přinášejí opravdu vyšší jádrový výkon?
    .64 SSD revoluce: Záhuba magnetických disků - Další vývoj technologie 3D-flash znásobuje kapacitu rychlých disků.
    .68 Intel Optane: Rychlé terabajty za hubičku - Technologie 3D XPoint v praxi: Intel Optane dokáže za pár korun proměnit vysokokapacitní HDD v SSD sprintera.
    .70 Krátké testy: Hardware - Nové notebooky, tablety, smartphony a další zajímavé železo. Přinášíme testy pozoruhodných zařízení.
    .82 Snadná optimalizace domácí Wi-Fi - Wi-Fi opakovače jsou nejjednodušší možností, jak rozšířit bezdrátovou síť. Které jsou ty nejlepší? Milují CzT
    .86 Krátké testy: Software - Představujeme vám užitečné a zajímavé programy a aplikace pro PC, tablety i smartphony.
    .90 Filmová zábava nejen na Vánoce - Jak co nejpohodlněji využít nepřebernou nabídku filmů a seriálů z internetových streamovacích služeb? Zkuste tyto aplikace.
    .92 Dvakrát delší výdrž na baterii - Nové smartphony vyžadují hodně energie, což vysává jejich akumulátory. Jak najdete největší požírače proudu a jak je odpojíte.
    .98 Všechny účty zabezpečené proti hackerům - Hackeři vyzkouší vše, jen aby se dostali k vašim přihlašovacím údajům. Takhle jim to zamezíte.
    102 Obrazový formát budoucnosti - Jmenuje se HEIF a patří mu budoucnost. Potřebuje totiž jen polovinu datového objemu oproti JPEG.
    104 Open-source: Svobodný software pro svobodné občany - Software z otevřených zdrojů umožňuje mnoha lidem přístup k jinak nedostupným nástrojům.
    106 Android pod útokem kyberzločinců - Co Google podniká proti malwaru a jak byste se měli chránit.
    112 Nový rozměr zálohování - Společnost Synology začala svým domácím i podnikovým zákazníkům nabízet službu nepřetržitého zálohování dat do svého vlastního cloudu.
    114 Výdaje na mobil pod kontrolou - Předplacené karty na mobilní volání mají svůj největší boom za sebou. Přesto i dnes nabízejí řadu variant, které dávají smysl.
    116 Nákupní rádce - Nejlepší hardware v žebříčcích Chipu - souhrnné srovnávací testy, které pomohou při výběru vhodného zařízení.
    120 Průvodce Chipu po CPU a GPU - Aktuální přehled trhu: Nejlepší základní stavební kameny pro PC i notebooky.


    Tipy & triky

    122 Tipy a triky - Jednoduché i profesionální tipy na chytrý software a bezproblémový hardware, tipy vztahující se k mobilním zařízením i programům na Chip DVD. Milují CzT

    To nejlepší z Chip DVD

    .50 To nejlepší z Chip DVD

    SecureAPlus Premium
    Zabezpečení na dva roky - SecureAPlus nabídne blokování nebezpečných aplikací a skenování souborů až dvanácti antivirovými enginy od předních dodavatelů bezpečnostních řešení.

    Wise Care 365 Pro
    Kondice počítače - Program Wise Care 365 analyzuje váš počítač a postará se o odstranění nepotřebných pozůstatků po práci s PC a udržení vašeho stroje v nejlepší kondici.

    PowerArchiver Standard
    Komprimace a šifrování - V aplikaci PowerArchiver můžete pracovat až s pěti desítkami různých formátů komprimovaných či archivačních souborů, včetně šifrovaných archivů.

    CopyTrans Manager
    Zapomeňte na iTunes - CopyTrans Manager zajišťuje přenos hudebních souborů z počítače s Windows do iOS zařízení, a to bez nutnosti instalace iTunes a obstrukcí s tím spojených.

    Landigo Premium angličtina
    Mobilní angličtina - Webová aplikace Landigo nabízí přes dvacet tisíc otázek ve cvičeních pro úplné začátečníky i pokročilé angličtináře. Odpovědi jsou přečteny a přeloženy do češtiny.










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.270 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:49
    sql

    TOPlist