Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Chip (12/2017)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Chip (12/2017)(CZ) Názov:Chip (12/2017)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:108.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-11-20 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: PDF
    Krátký popis: Časopis plný softwarových a hardwarových informací




    Obsah
    Trendy

    ..8 Ztráta důvěry - Úvěrová společnost Equifax si nechala ukrást data až 145,5 milionu amerických občanů. Co teď?
    .12 Novinky ze světa IT - Ryzen pro notebooky, TV kanál Seznamu, léčivé nanočipy, čtečka otisků prstů v klávesách a mnoho dalších zajímavostí.
    .22 Vánoční tipy - Co se bude nejvíc prodávat o letošních Vánocích? Poradíme vám, jakými zařízeními uděláte největší radost.
    .26 Novinky: Bezpečnost - Bezpečnější Android | Sluchátka jako odposlouchávací štěnice | Ochrana Wi-Fi WPA2 prolomena.
    .30 Notebooky Acer - Komerční příloha společnosti Acer.
    .32 Umělá inteligence za katedrou - Digitalizace a umělá inteligence prý zlepší práci škol. Je však více techniky ve vzdělávání to správné řešení?
    .34 Nejbezpečnější prohlížeč na světě - Surfujte beze strachu před viry: náš prohlížeč vás spolehlivě ochrání. Poradíme, jak ho používat.
    .46 Černý obchod - Reportáž o tom, jakými triky pátrá policie v anonymních sítích po drogových dealerech a obchodnících se zbraněmi.

    Testy & technika

    .58 Nissan Leaf II: Ve všem lepší - Nové vydání elektrického auta nižší střední třídy nás potěšilo a přesvědčilo.
    .60 Desetkrát rychlejší než Wi-Fi - Jak si doma sestavit kabelovou síť, na které datové pakety pojedou rychlostí až 10 Gb/s.
    .66 Nejlepší monitory pro kancelář a hry - Tabulky a prezentace nebo akční hry? Představíme vám nejvhodnější monitory pro každý účel.
    .70 Herní hardware pro rok 2018 - Herní hardware zažívá renesanci. Jaké jsou současné trendy a jaká zařízení zvolit? A co virtuální realita?
    .78 Krátké testy: Hardware - Nové notebooky, tablety, smartpho-ny a další zajímavé železo. Přinášíme testy pozoruhodných zařízení.
    .88 Bezpečí dat v cloudu - Jsou vaše data ve výpočetním centru skutečně v bezpečí? Náš test odkrývá slabiny.
    .92 Krátké testy: Software - Představujeme vám užitečné a zajímavé programy a aplikace pro PC, tablety i smartphony.
    .96 Nejlepší aplikace pro nakupování - Jak se nejlépe zapojit do předvánoční nákupní horečky prostřednictvím smartphonu? Nainstalovat si ty správné aplikace.
    .98 Intel vs. AMD: PC za každé peníze - Sestavovatelé počítačů řeší dilemata ohledně výběru CPU, GPU, SSD a dalších komponent. S naším průvodcem vyberete nejlepší součásti.
    104 Bezplatné zabezpečení webových stránek - Automatické šifrování internetového připojení pohodlně zabezpečí webové stránky.
    106 Android: Lídr trhu díky otevřenosti - Je to už deset let, co Google nastartoval svůj OS pro smartphony.
    108 Chytrá ochrana domova - Menší riziko vloupání a krádeží díky chytré domácí technice - která zařízení a služby se skutečně vyplatí.
    118 Nákupní rádce - Nejlepší hardware v žebříčcích Chipu - souhrnné srovnávací testy, které pomohou při výběru vhodného zařízení.
    122 Průvodce Chipu po CPU a GPU - Aktuální přehled trhu: Nejlepší základní stavební kameny pro PC i notebooky.


    Tipy & triky

    122 Tipy a triky - Jednoduché i profesionální tipy na chytrý software a bezproblémový hardware, tipy vztahující se k mobilním zařízením i programům na Chip DVD.

    To nejlepší z Chip DVD

    .50 To nejlepší z Chip DVD

    O&O AutoBackup 6
    Synchronizace a zálohování - V aplikaci O&O AutoBackup si můžete nastavit libovolný počet zálohovacích či synchronizačních úkolů a automatizovat tak pravidelně se opakující operace se soubory.

    eM Client 7 Pro
    Výkonný konkurent Outlooku - eM Client je všestranný e-mailový klient s moderním a intuitivním rozhraním, který plně spolupracuje s poštovními servery Gmail, Exchange, iCloud a dalšími.

    Smart Defrag 5 Pro
    Inteligentní defragmentace - Smart Defrag nabízí nástroje na defrag-mentaci disku a jeho rychlou očistu od zbytečných souborů a dalších nepotřebných pozůstatků po práci na počítači.

    Win10PrivacyFix
    Podzimní oprava - Aplikace Win10PrivacyFix umí upravit předvolby operačního systému Windows 10, spojené se soukromím uživatele a odesíláním dat Microsoftu.

    Neptune SystemCare
    Péče o Windows XP a vyšší - Neptune SystemCare Ultimate je soubor dlouhé řady nástrojů na optimalizaci výkonu, zlepšení ochrany soukromí i vyčištění vašeho počítače od zbytečností.










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.223 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:47
    sql

    TOPlist