Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Chris Kuzneski - 5 knih (2006-2010)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Chris Kuzneski - 5 knih (2006-2010)(CZ) Názov:Chris Kuzneski - 5 knih (2006-2010)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:21.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-12-01 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Chris Kuzneski


    Jazyk:  Cz
    Formáty dokumentů:  Epub, Mobi, Pdb, Pdf
    Velikost:  21,5 Mb




    PoznámkaJednotka není, nebyla přeložena


    Znamení kříže / Sign of the Cross

    Série: Payne a Jones (2.)
    1. vydání originálu: 2006

    První oběť je unesena v Itálii a poté o patnáct set kilometrů dále ukřižována. Druhý den se opakuje tentýž zločin - tentokrát v Asii a Africe. Tři různé kontinenty, ale jeden a ten samý brutální vzor: někdo napodobuje ukřižování Krista.
    Jonathon Payne a David Jones jso při návštěvě Španělska zatčeni za zločiny, jichž se dopustili během svého působení ve vojenských službách. Naštěstí pro ně CIA sjedná dohodu: všechna obvinění budou stažena, když pomohou dopadnout doktora Charlese Boyda, mistra zloděje, který zcizil některé z nejvzácnějších pokladů Evropy.
    Najatá dvojice, která nemá příliš na výběr, se pouští do pátrání, aby zjistila, že Boyd není jen zločinec. Je také jedním z nejlepších světových expertů na starověký Řím a stojí na pokraji objevu, který by mohl od základu změnit principy křesťanství.


    Meč Boží / Sword of God

    Série: Payne a Jones (3.)
    1. vydání originálu: 2007

    U pobřeží Jižní Koreje objeví mladý chlapec jeskyni, která je nasáklá lidskou krví. O necelý týden později všichni obyvatelé jeho vesnice zmizí...V Saúdské Arábii nalezne archeoložka artefakt, který ohrožuje historické základy islámu. Pro některé muslimy je to objev, který je třeba za každou cenu ututlat.Mezitím se v tajném bunkru americké zpravodajské služby stane nemyslitelné. Při výslechu jednoho z nejnebezpečnějších teroristů světa je brutálně popraven bývalý člen elitního týmu Maniac.
    Jeho bývalí velitelé, Jonathon Payne a D.J. Jones, se nabídnou, že povedou vyšetřování. Rychle pochopí, že za touto krutostí se tají něco víc než jen teroristická odveta - jedná se o spiknutí, které má uvrhnout svět do plamenů svaté války. A jejich úkolem je tomu zabránit.


    Ztracený trůn / The Lost Throme

    Série: Payne a Jones (4.)
    1. vydání originálu: 2008

    Děj románu se odehrává v centrální části Řecka v horských klášterech Meteora, které jsou takřka nedostupné. Klášter Svatá Trojice je nejizolovanější z nich a jeho bratři jsou strážci tajemství, uchovávaného v tajnosti po celá staletí. Jedné noci je posvátnost tohoto místa narušena skupinou elitních bojovníků se starobylými zbraněmi. Vojáci jsou nemilosrdní a mnichy jednoho po druhém shazují ze skály - svatí muži si své tajemství odnášejí do hrobu navždy. Na druhé straně Evropy se Richard Byrd obává o svůj život. Objevil totiž místo, kde se nachází neuvěřitelný poklad. Jsou tu však ti, kdo jsou odhodláni jej chránit za každou cenu. Byrd už neví, co má dělat, a proto se spojí se dvěma kolegy, Jonathonem Paynem a Davidem Jonesem, a prosí je o pomoc. Dvojice rychle zjišťuje, že se ocitá uprostřed nebezpečné hry, která jim změní život navždy...


    Proroctví / The Prophecy

    Série: Payne a Jones (5.)
    1. vydání originálu: 2009

    Jako by se předpovědi věhlasného francouzského lékaře a astrologa začínaly s děsivou přesností naplňovat! Je na Jonathonu Payneovi a Davidu „D. J.“ Jonesovi, bývalých členech speciálních jednotek americké armády, aby podstoupili zápas na život a na smrt s rafinovaným a nelítostným vrahem a postavili se těm, kdo chtějí zneužít Nostradamovo vědění pro své temné záměry. Hraje se o tajuplné čtyřverší napsané na pergamenu, které je třeba rozluštit... Další ze strhujících thrillerů Chrise Kuzneského nabízí vše, co od něj příznivci románů Meč boží, Znamení kříže a Ztracený trůn očekávají — tajemství, napětí, akci i osobitý humor.


    Utajená koruna / The Secret Crown

    Série: Payne a Jones (6.)
    1. vydání originálu: 2010

    Chris Kuzneski nepřestává překvapovat svými napínavými, správně opepřenými příběhy. Známá dvojka Payne–Jones se tentokrát vypraví do Bavorska, kde je v bývalém nacistickém bunkru objeveno několik beden a v nich listiny oražené černou labutí, znakem krále Ludvíka Bavorského, jenž zemi vládl v devatenáctém století. A hned se začnou rojit otázky.
    Jeho smrt byla dlouho záhadou. Roku 1886 jej vlastní vláda prohlásila za šílence a sesadila z trůnu, den nato jej našli mrtvého v jezeře Starnberg. Byl zavražděn, nebo spáchal sebevraždu? Jaké tajemství si s sebou vzal do hrobu? Objev dávno ztracených dokumentů postupně vynáší na světlo šokující, nikým netušené historické souvislosti. Úkolem našich hrdinů je dokumenty chránit, ale brzy se ocitnou v tuhém boji s neznámým nepřítelem, který je hodlá stůj co stůj zabít. Aby se tomuto osudu vyhnuli, musí vyřešit záhadu spojenou s královou smrtí. Jejich cesta je zavede na řadu míst po celém Německu, do podzemí v Bavorsku, a dokonce ve slunné Itálii.













    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.311 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:52
    sql

    TOPlist