Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

CleanMyPC v.1.9.6.1581 + Portable | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    CleanMyPC v.1.9.6.1581 + Portable Názov:CleanMyPC v.1.9.6.1581 + Portable Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:54.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-09-12 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    http://topfullversion.com/wp-content/uploads/2018/08/CleanMyPC-

    Crack-Keygen-Free-Download.jpg
    Jazyk: En,De,Pl,Ru,Hu......
    Licence: Patch
    Minimalní konfigurace: Windows 7/8/10

    Udržujte počítač v systému Windows čistý a běží jako nový s programem CleanMyPC . Skenuje celý počítač, aby vyčistil nevyžádané soubory , urychlil váš počítač a zvýšil jeho výkon. CleanMyPC je víc než čistící prostředek na PC - je to základní nástroj, který se stará o váš počítač.
    Funkce CleanMyPC:

    Dobré vyčistění PC dělá všechnu rozdílnost
    Při používání počítače se hromadí všechny druhy nevyžádané pošty: mezipaměť, soubory protokolu a co ne. Tento nevyžádanou poštu hromadí prostor na vašem disku a snižuje výkon vašeho počítače. Aplikace CleanMyPC přesně ví, kde lze nalézt zbytečné soubory a které z nich lze bezpečně odstranit. Několik kliknutí - a vy jste zpět na rychlý, čistý počítač.

    Získejte Windows Registry neporušenost mimo cestu
    Představte si, že musíte najít něco ve skříni plném košů. Mohlo by tě trvat hodiny. Tak to funguje s registrem systému Windows: pokud je přeplněná zastaralými položkami, váš software a operační systém mají potíže s nalezením správných dat. CleanMyPC udržuje Registry na vašem PC čistý, aby se ujistil, že je počítač rychlý.

    Odinstalujte správný způsob, jak udržet počítač čistý
    Většina aplikací systému Windows přichází s vlastními odinstalovacími programy - kromě toho, že vždy neodstraní celý program a zanechávají za sebou zbytečné soubory cache nebo panely nástrojů. CleanMyPC utírá všechny stopy programu, dokonce i zbytky, které jsou obvykle přehlíženy. Protože chcete-li něco z vašeho počítače, chcete, aby to bylo opravdu pryč.

    Spuštění systému Windows se znovu nezpřístupní
    Čeká na vás navždy počítač? To je způsobeno programy autorun, které se načítají spolu s Windows. Zesvětlete zatížení vašeho systému, aniž byste procházeli nastaveními: CleanMyPC zobrazuje položky autorunu v jediném seznamu, takže je potřeba pouze zaklapnout. Není snadnější způsob, jak urychlit spuštění počítače.

    Omezte rozšíření
    Proč máte na svém počítači dodatečnou zátěž s panely nástrojů a rozšířeními, které ani nepoužíváte? CleanMyPC udržuje doplňky v dosahu, abyste mohli rychle najít ty, které nepotřebujete, a vypnout je.

    Bezpečně vymazat soubory
    Věděli jste, že ostatní lidé mohou obnovit soubory, které odstraníte? Pokud je samozřejmě nevymažete bezpečně. CleanMyPC skartuje soubory a znemožňuje jejich obnovení, takže si můžete být jisti, že citlivá data jsou pryč.

    Chraňte své soukromí online
    CleanMyPC prohledává všechny vaše prohlížeče a shromažďuje stopy online aktivity na jednom místě. Není potřeba skenovat nastavení prohlížeče k vyčištění souborů cookie nebo přihlašovacích údajů: stačí stisknout tlačítko, které vám vyčistí celou historii online.

    Zbavte se souboru hibernace
    I když nikdy nepoužíváte režim hibernace, je zde soubor, který ukládá snímek vaší relace v případě, že to uděláte - a na vašem disku pracuje na gigabajtech. Ruční deaktivace může být potíže, ale CleanMyPC je super jednoduché.

    Odinstalujte několik aplikací
    Chcete odstranit několik programů najednou? Udělej to snadno s CleanMyPC Multi Uninstaller. Na rozdíl od ručního odstraňování programů to nevyžaduje mnoho času a úsilí. Stačí vybrat to, co chcete odstranit, spustit odinstalování a nechat Multi Uninstaller pracovat s jeho kouzlem.

    Čisté zbytky
    Programy nechávají nevyžádanou poštu, i když jsou správně odinstalovány? Ne na našich hodinkách! Aplikace CleanMyPC po odstranění programu automaticky spustí skenování zbytků a vyčistí vše, co zůstane. Výsledkem je, že po odstranění programu nebudou žádné prázdné složky a nepotřebné soubory. To znamená více prostoru pro nové, nové aplikace!

    Odinstalujte libovolný program
    Co když z nějakého důvodu nemůžete odinstalovat program? Služba CleanMyPC bude dělat práci bez ohledu na to, zda je to program jiného výrobce, který jste si nainstalovali samostatně, nebo předem nainstalovanou aplikaci pro ukládání v systému Windows. Můžete odinstalovat libovolnou aplikaci, kterou chcete. No, skoro každý. Aplikace Multi Uninstaller neodstraní systémové aplikace, které jsou nezbytné pro výkon systému Windows.

    Spánek dobře, bezpečně odinstalujte
    S CleanMyPC si můžete být jisti, že váš počítač je v dobrých rukou. Zahrnuje bezpečnostní databázi, abyste se ujistili, že odinstalujete přesně to, co chcete - nic víc, ne méně. Rozhraní Multi Uninstaller je navrženo tak, aby minimalizovalo riziko chyb. Takže udržujte klid a více se odinstalujte pomocí aplikace CleanMyPC.

    Poznámka : Vyčištění pouze 500 MB nevyžádané pošty ze systému v demo verzi. Vyžaduje rozhraní .NET Framework .







    Jcbmurder, Midaser,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.125 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:04
    sql

    TOPlist