Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Colin Falconer - 14 knih (1993 - 2009)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Colin Falconer - 14 knih (1993 - 2009)(CZ) Názov:Colin Falconer - 14 knih (1993 - 2009)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:74.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-10-21 Peerov:3 (Seed: 0, Leech: 3)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: MOBI/EPUB/PDF/DOC



    Anastázie

    Žánr:      Literatura světová, Romány, Historie
    Vydáno:      2004

    Anastázie Tento román vypráví o poslední ruské velkokněžně Anastázii. Píše se rok 1918 a v Rusku zuří krvavá občanská válka. Bolševici se chopili moci a odvezli celou carskou rodinu na Sibiř. Na rozkaz sovětské moci jejich životy ukončily výstřely a bajonety ve sklepení domu v Jekaterinburgu. O několik let později se americký novinář Michael Sheridan setkává v Šanghaji se zvláštní prostitutkou, která se jmenuje Anastázie, je z Ruska a má všechny dědičné fyzické znaky Romanovců. Po prožitých útrapách však ztratila paměť a na nic si ze své minulosti nevzpomíná. Příběh se střídavě odehrává v Šanghaji, Londýně, Berlíně a New Yorku v průběhu devíti let. Anastázie se stihne dvakrát vdát za muže, kteří jí slíbili, že se znovu stane priceznou Anastázií Romanovovou. První manžel byl homosexuál, který ji bil a velice pil, a poté co ji chtěl zastřelit, ho v sebeobraně praštila láhví po hlavě a při dopadu se narazil o roh krbu a zahynul. Druhý manžel byl velmi hodný a po krachu burzovních akcií spáchal sebevraždu... Anastázie s Michaelem splodí dceru Ráchel.

    Aztécká perla

    Žánr:      Literatura světová, Romány, Historie
    Vydáno:      2003

    Triumfální a rozporuplný život mexické dívky představuje jednu z nejpůsobivějších mexických legend, která přetrvala věky. Pro některé je to zlořečená zrádkyně, jež zavinila zkázu domorodých indiánů, druzí ji velebí jako hrdinku a symbolickou matku národa smíšených ras. Nicméně ještě nikdo nikdy dopodrobna neodvyprávěl její pozoruhodný příběh.Colin Falconer v Aztécké perle znovu oživuje podivuhodnou říši Aztéků, říši oslnivých barev, a se strhujícím zápalem sleduje osud Malinali, té, která navzdory všem nepřízním zasvětila život Cortésovi a stala se jeho tlumočnicí.

    Harém

    Žánr:      Literatura světová, Romány, Historie
    Vydáno:      2008

    Když mladou a inteligentní tatarskou dívku Hürrem prodají do otroctví a ona se ocitne v největším harému osmanského sultána Sulejmana, pochopí, že nemá smysl bránit se osudu. Pomsta, kterou vymyslí, musí dlouho zrát. Když se po letech vzdorování intrikám ocitne na nejvyšším stupínku sultánovy přízně, má díky svému vlivu osud celé říše v rukou.

    Hedvábná stezka

    Žánr:      Literatura světová, Romány, Historie
    Vydáno:      2003

    Další z historických románů Colina Falconera zavádí čtenáře do válkou zmítané středověké Palestiny a tajemných stepí Střední Asie 13. století, kde se střetávají dva zcela odlišné a nesmiřitelné světy. Nelítostní Tataři, před kterými se třásla nejen Evropa, ale i Dálný východ, jsou považováni za kruté divochy. Poutavě vylíčené životní osudy tatarské princezny a cesty dominikánského mnicha a templářského rytíře jsou ústředními tématy Hedvábné stezky, která se táhne napříč Asií, aby stejně jako ve starověku spojovala známé s neznámým

    Krutá spravedlnost

    Série:       Madeleine Fox (1.)
    Žánr:      Literatura světová, Detektivky
    Vydáno:      2002

    Mladá policistka Madlen Fox se dostane do týmu detektivů na oddělení vražd. Do vyšetřovacích postupů ji zasvěcuje její šéf, Frank Marenko. Tým vyšetřuje několik vražd, ale u všech chybí dostatek důkazů, potřebných k usvědčení pachatele. Marenko je po letitých zkušenostech čím dál skeptičtější. Když je pak ve službě zmrzačen jeho zeť. který je také u policie, a pachatel tohoto brutálního zločinu u soudu osvobozen, Marenko ztratí trpělivost a nechá se přeložit na jiné oddělení. Po nějakém čase je zabit muž podezřelí ze dvou vražd, které Marenko s Foxovou vyšetřovali. Nad jeho mrtvým tělem je krví napsáno slovo SPRAVEDLNOST. Následují další mrtví se stejným krvavým nápisem a Foxová začne tušit, že nejde o obyčejné vyřizování účtů. Všechny stopy vedou k jejímu bývalému šéfovi, který se rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou

    Lovci perel

    Série:       Lovci perel (1.)
    Žánr:      Literatura světová, Dobrodružné
    Vydáno:      2007

    Román o touze, která ubližuje, mrzačí a zabíjí Temné mořské hlubiny, ve kterých se perly rodí, jsou stejně kruté jako svět jejich lovců. Perly nosí slzy, říká jedno z přísloví, což o nikom neplatí víc než o lovcích perel. Touha po perlách ubližuje, mrzačí a zabíjí. Cameron McKenzie přichází do Austrálie zbohatnout. Sní o obrovské perle, která by ho navždy zbavila bídy. Několikrát mu bohatství proklouzne mezi prsty a vidina pomsty ho připraví o ženu, již miluje. Mezi lovci perel se nevyplácí věřit nikomu. A ze všeho nejméně těm, kteří se tváří jako přátelé.

    Má krásná špionka

    Žánr:      Literatura světová, Romány
    Vydáno:      2006

    Román Colina Falconera Má krásná špionka se odehrává na pozadí dramatických událostí druhé světové války v Rumunsku a Turecku. Píše se rok 1940. Britský diplomat Nick Davis má v Bukurešti převážně jiné než konzulární poslání. Do rumunské metropole přezdívané „malá Paříž“ přicházejí nacisté a životy mnoha lidí se ocitají v troskách. Napětí ve městě houstne a válka zpravodajských služeb propuká naplno. Nick Davis poprvé spatřil krásnou a tajuplnou Danielu v baru za choulostivých okolností. Osudový vztah, který se mezi nimi rozvine, je oba hluboce poznamená. Vypjatá atmosféra vrcholící druhé světové války, rodící se nepřátelství mezi Sověty a ostatními členy protihitlerovské aliance a snaha Německa uzavřít separátní mír jsou víc než jen pouhou kulisou dalšího Falconerova románu. Snad ani není třeba dodávat, že autor se i tentokrát věrně drží historických reálií, aniž by tím nějak utrpěla čtivost. Velmi snadno si lze představit, že Nick Davis, krásná Daniela, konvencemi sešněrovaný britský konzul a otrlý anglický válečný zpravodaj Max King by při čtení Falconerova románu udiveně vrtěli hlavou a marně si lámali hlavu otázkou: Jak to ten chlap ví? Vždyť jsem o tom nikomu neřekl. Děj románu Má krásná špionka lze výstižně shrnout čtyřmi slovy: láska, zrada, tajemství, nebezpečí.

    Nebezpečný

    Žánr:      Literatura světová, Romány, Válečné
    Vydáno:      2000

    Prožili spolu tři desetiletí, tři velké válečné konflikty - Vietnam, Salvador, Bosnu. Dva váleční zpravodajové, jeden píšící, druhý fotografující. Jednoho válečné hrůzy zatvrdily v necitlivý kámen, druhého rozložily na prvky spalujících dilemat. Největší boj je však čeká - boj jejich charakterů, v němž může padnout jejich přátelství.

    Opium

    Žánr:      Literatura světová, Romány
    Vydáno:      1994

    Napínavý román ze světa východoasijských překupníků drog začíná r. 1959 v Laosu a končí počátkem 80. let v Hongkongu. Hlavními postavami je manželská dvojice, která zdědila drogové impérium vládnoucí od Laosu až k San Francisku. Jejich životní peripetie ilustrují historii rozmachu narkomafie ve 20. století a dokládají provázanost obchodu s drogami se společenskými špičkami v Asii i Americe. Děj se odehrává v mnoha atraktivních prostředích, vystupuje zde široká paleta postav z nejrůznějších společenských vrstev a to vše je rámováno osobním příběhem hrdinů, kterým touha po bohatství nepřinesla štěstí.

    Ostrovy přízraků

    Žánr:      Literatura světová, Horory
    Vydáno:      2009

    Psal se rok 1628 a majestátní Batavia, vlajková loď všemocné nizozemské Spojené východoindické společnosti, vyplula za bohatstvím a slávou k dalekým břehům tajemné Indie. Všichni na palubě snili o bohatství, štěstí, slávě a lepším životě, které na ně údajně čekaly kdesi v dálce. Kromě nich vezla Batavia velice cenný náklad, o kterém zpočátku věděli jen zasvěcení. Útrapy několik měsíců dlouhé plavby přesáhly únosnou mez, když loď těsně před cílem ztroskotala. Lékárník Jeronimus Cornellisen prchl z protestantského Nizozemí, aby unikl inkvizici a uskutečnil obludnou vizi, k níž se cítí být povolán Bohem. Neštítí se využít těch nejtemnějších stránek lidské povahy, aby dosáhl svého a nastolil zvrácené a kruté Království. Zbabělost, sobectví, pokrytectví, nenasytnost a lhostejnost k utrpení druhých se staly osnovou pevné sítě, v níž živořilo na tři sta trosečníků. Nebylo, kam utéct; nebylo, kde se skrýt. Svět, který znali, klesl na mořské dno spolu s rozlomeným vrakem Batavie. Ostrovy, na nichž ztroskotali, musely být prokleté. Všechno to, v co věřili a co ctili, se změnilo ve svůj pokřivený a zrcadlově obrácený obraz

    Smrtelný pohled

    Žánr:      Literatura světová, Romány, Válečné
    Vydáno:      2001

    Dobrodružný příběh o zrodu zvláštního milostného vztahu je zasazen do Tichomoří za 2. světové války. Rachel je neteří kněze, který vede katolickou misii na ostrově Santa Maria. Patrick Corrigan je podle něho nenapravitelný povaleč a neznaboh, který myslí pouze na svádění místních dívek. Že je Patrick v jádru dobrý a statečný člověk dívka pozná v obtížných podmínkách při lékařském zákroku u domorodého náčelníka. Krátce na to obsadí ostrov Japonci a brzy se také rozhoří bitva o Guadalcanal, kdy hlavním cílem velitele japonské jednotky je objevit a zničit vysílačku, ukrytou na ostrově. Během dramatického období se mezi Rachel a Patrickem naplno rozvine silný cit, kterému se dívka snaží ubránit, ale pohnuté válečné události vše vyřeší za ni.

    Soucit s ďáblem

    Žánr:      Literatura světová, Romány, Historie
    Vydáno:      2007

    Román Colina Falconera se odehrává v Langedocu ve 13. století. Moc katolické církve neohrožují jen kataři, ale i starobylé mýty a legendy, které sahají k samotným počátkům křesťanství, a v Langedocu zůstávají stále živé. V každé báji se skrývá zrnko pravdy. V žilách dávných merovejských králů prý kolovala svatá krev Kristova. Starobylý šlechtický rod, z něhož povstali velmistři templářského řádu, střeží pradávné tajemství už po staletí. Veselý a svobodomyslný slunný jih Francie ve jménu jediné pravé víry bez milosti decimuje inkvizice. Horlivá zbožnost jen zakrývá pomstychtivost a touhu po moci. Inkvizice neušetří nikoho. Majetek či urozený původ jsou spíš přitěžující okolnost. Madeleine de Peyrolles, jediná dcera mistra kameníka, má od mládí vidiny. Nedokáže vysvětlit, co znamenají, ani jak přišla ke stigmatům na rukou a nohou. Namísto požehnání se vidiny stávají prokletím celého kraje. Románu Colina Falconera neschází nic, co čtenář očekává od dobré beletrie: proradný mnich, smutná hraběnka, lhostejný kat, zázraky, tajemství, hrady, kobky, láska, pomsta, intriky.

    Soumrak bohů

    Žánr:      Literatura světová, Romány, Historie
    Vydáno:      2008

    Román o Kleopatře. Když krásná Kleopatra VII. Egyptská zdědila jednu z nejbohatších zemí světa, stála teprve na prahu dospělosti. Od počátku vlády ji pronásledovaly intriky jejích dvořanů, a brzy musela před nebezpečím prchnout z paláce a žít v exilu. Alexandrii mezitím ovládla cizí armáda a její vlastní sourozenci plánovali, jak ji připravit o trůn. Kleopatra, která již neměla co ztratit, se spojila s jediným mužem, který mohl Egyptu zajistit mír: s Iuliem Caesarem. Výsledkem byla vášnivá láska k Caesarovi, která Kleopatru uvrhla do světa nebezpečných intrik a bojů – světa, který ji nepřestával fascinovat ani po Caesarově smrti. Na vrcholu sil a slávy se Kleopatra zamilovala do Caesarova chráněnce a nástupce, Marka Antonia – neomaleného, neodolatelného a osudově nespolehlivého muže, jemuž se postupně vzdalovala naděje na vytoužené ovládnutí Říma a s ní mizely i Kleopatřiny vyhlídky na mír pro její milovaný Egypt. Když se nakonec vše obrátilo proti ní, hrdá královna zosnovala poslední velkolepý tah, který měl zachránit její děti a impérium a zajistit jí místo v pantheonu, chrámu bohů

    Triáda

    Žánr:      Literatura světová, detektivky
    Vydáno:      2000

    Americký protidrogový agent pátrá v temném zákulisí asijské narkomafie. Do Hongkongu přijíždí z USA policista John Keelan, aby našel a usvědčil jednoho ze členů mafie, známé zde pod názvem "triády". Za pomoci mladé detektivní inspektorky Laceyové a po složitém a nebezpečném pátrání i za cenu obětí se jim to nakonec podaří; Keelan se zároveň pokouší vyřešit i svůj osobní život, poznamenaný násilnou smrtí ženy a malé dcerky. Autorovi se podařilo sugestivně vykreslit jak exotické asijské prostředí mafie a organizovaného zločinu, tak jednotlivé postavy napínavého děje.








    WorryJohn, jardakol,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.290 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:52
    sql

    TOPlist