Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Daniel Silva - 16 knih (CZ)(1998 -2013) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Daniel Silva - 16 knih (CZ)(1998 -2013) Názov:Daniel Silva - 16 knih (CZ)(1998 -2013) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:68.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-01-04 Peerov:5 (Seed: 0, Leech: 5)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk:  Cz
    Formáty dokumentů:  Docx, Epub, Mobi, Pdb, Pdf
    Velikost:  68,2 Mb


    AnotaceUmění zabíjetUmění zabíjet / The kill artist

    Série: Gabriel Allon (1.)
    1. vydání originálu: 2000

    V nenápadném restaurátorovi by nikdo nepoznal bývalého izraelského tajného agenta Gabriela, který po smrti své manželky a dcery žije samotářsky. Když je však třeba najít a odstranit vůdce palestinské teroristické organizace, je Gabriel povolán zpět do služby. Spolu s půvabnou Jacqueline, mladou, avšak zkušenou agentkou, se pustí do této obtížné a nebezpečné akce, plné spiknutí a nekonečných intrik. Autor se nám obratně snaží přiblížit spletitou síť tajných služeb na Středním východě a celkem úspěšně se pokouší i o psychologické portréty hlavních postav.
    Anglický zabijákAnglický zabiják / The English Assassin

    Série: Gabriel Allon (2.)
    1. vydání originálu: 2002

    Gabriel Allon je uznávaný a vyhledávaný restaurátor děl starých mistrů, ale současně na částečný úvazek pracuje v nejhlubším utajení pro izraelskou tajnou službu. Jeho oficiální poslání ho přivádí do Curychu, kde má restaurovat obraz ze sbírky bohatého švýcarského bankéře Augusta Rolfea. Přijíždí na udanou adresu, dostává kód k bezpečnostnímu systému, vstupuje do galerie – a nachází majitele mrtvého v kaluži krve. Okamžitě si uvědomuje, že scéna byla naaranžována tak, aby podezření z vraždy padlo právě na něj. Z vazební cely je propuštěn až na zásah svého nadřízeného, šéfa Mossadu Ariho Shamrona, který mu vysvětluje, proč byl vyslán do Švýcarska: Rolfe, někdejší člen přísně tajné organizace pomáhající nacistům vyvážet nesmírně cenná umělecká díla z okupovaných zemí, chtěl úřadům poskytnout informace o obrazech, které Němci za druhé světové války uloupili Židům, a proto musel být umlčen. Současně zmizela jeho sbírka vzácných impresionistů. Při hledání skutečného pachatele naráží Gabriel na překážky, které mu kladou do cesty lidé, jejichž prvořadou snahou je za každou cenu zabránit vyšetřování. Usilovné pátrání ho přivádí na stopu mnoha ostudným tajemstvím, týkajícím se zištné spolupráce švýcarských občanů s nacisty. Jak postupně odhaluje neproniknutelnou pavučinu korupce a podvodu, Gabriel zjišťuje, že musí čelit dalšímu, mnohem nebezpečnějšímu nepříteli – nepolapitelnému atentátníkovi, kterého sám pomáhal vycvičit, bezohlednému nájemnému vrahovi, jenž je znám pouze pod krycím jménem Angličan.
    ZpovědníkZpovědník / The Confessor

    Série: Gabriel Allon (3.)
    1. vydání originálu: 2003

    V napínavém špionážním románu ze současnosti líčí autor boj agentů tajných služeb Vatikánu proti izraelské organizaci Mossad.
    Hlavní protagonisté jsou příslušníci Mossadu. Při svém pátrání po nepřátelích z palestinské organizace Černé září narazí na souvislost s tajnou křesťanskou sektou Crux Vera, která se infiltrovala do Vatikánu. Vatikán se od podezření distancuje a současně zadává příkaz příslušníky Mossadu zlikvidovat. Dokonce i papež, který se snaží vnést do zneklidňujících událostí světlo, je ohrožen na životě.
    Smrt ve VídniSmrt ve Vídni / A death in Vienna

    Série: Gabriel Allon (4.)
    1. vydání originálu: 2004

    Špionážní román o stíhání zločince s nacistickou minulostí je volným pokračováním autorových románů Anglický zabiják a Zpovědník.
    Další z knih, které reflektují vzrůstající antisemitismus a relativizaci holocaustu v některých vrstvách současné západní společnosti. Tajný agent odhaluje totožnost bývalého fašistického exponenta, který uniká spravedlnosti a dopouští se dalších zločinů. Pro hrdinu knihy je celý případ navýsost osobní záležitostí, neboť se dotýká i bolestné minulosti jeho rodiny. Pátrání probíhá na několika kontinentech. Autor volně vychází ze skutečných událostí. Fabuluje bohatou zápletku, ale např. mrazivě odtažitý postoj rakouské justice k vyrovnávání se s nacistickou minulostí je bohužel přesným odrazem reality.
    Agent MossaduAgent Mossadu / Prince of Fire

    Série: Gabriel Allon (5.)
    1. vydání originálu: 2005

    Vztahy mezi Palestinou a Izraelem jsou čím dál více napjaté. V Itálii neznámý útočník vyhodil do povětří Izraelské velvyslanectví, zbylé přeživší svědky postřílel. Do služby je povolán bývalý agent Mossadu Gabriel Allon, který se již těšil na zasloužený odpočinek u své restaurátorské práce. Celý konflikt je však velmi komplikovaný, proto si vlastně není hlavní hrdina jistý kdo koho pronásleduje.
    PoselPosel / The Messenger

    Série: Gabriel Allon (6.)
    1. vydání originálu: 2006

    Tajný agent Mossadu Gabriel Allon se snaží nabrat síly po své poslední náročné misi, když za ním do Jeruzaléma přijíždí postava z jeho dávné minulosti. Monsignor Luigi Donati je osobním tajemníkem jeho svatosti papeže Pavla VII. Proslul pronikavou inteligencí a pragmatickým jednáním, ale nyní přijíždí za Allonem s prosbou o pomoc. V bazilice svatého Petra byla nalezena mrtvola mladého příslušníka Švýcarské gardy, a ačkoli oficiální vyšetřování potvrdilo sebevraždu, Donati instinktivně cítí, že to byla vražda - a že se jeho nadřízený ocitl v bezprostředním ohrožení života.
    Allon mu přislíbí pomoc, zprvu s nechutí, ale jakmile se pustí do pátrání, zjišťuje, že Donatiho podezření jsou více než opodstatněná. Nitky spiknutí vedou ze srdce Vatikánu až do zapomenutého údolí ve švýcarských Alpách, kde za ně tahá extrémně nebezpečný protivník s jediným cílem: zorganizovat nejokázalejší vraždu v dějinách...
    Tajná službaTajná služba / The Secret Servant

    Série: Gabriel Allon (7.)
    1. vydání originálu: 2007

    Gabriel Allon, umělecký restaurátor a někdejší důstojník Izraelské tajné služby, je povolán ke zdánlivě rutinnímu případu: má odcestovat do Amsterodamu a vyčistit archivy zavražděného holandského odborníka na problematiku terorismu, jenž shodou okolností také působil jako izraelský tajný agent. V Amsterodamu však Allon brzy odhalí spiknutí organizované rozbujelým islámským podhoubím. Veškeré snahy teroristů se upírají na opačnou stranu Lamanšského průlivu — do Londýna -, kde chystají únos dcery amerického velvyslance. Allon se snaží jejich záměr zmařit, ale bohužel se mu to nezdaří. Neúspěch ještě prohloubí skutečnost, že teroristé odhalili jeho identitu. Allonův osud je zpečetěn stejně, jako neúprosný čas odměřuje vteřiny do chvíle, kdy má být demonstrativně popravena unesená dívka.
    Moskevská pravidlaMoskevská pravidla / Moscow Rules

    Série: Gabriel Allon (8.)
    1. vydání originálu: 2008

    Násilná smrt ruského novináře zavedla bývalého špiona Gabriela Allona do Moskvy. Už to ovšem není ponurá Moskva jako za sovětských časů, nýbrž metropole koupající se v ropném bohatství, po jejíž bulvárech neslyšně kloužou neprůstřelné limuzíny. Žije zde ovšem i skupinka nových stalinistů, kteří z touhy po starých dobrých časech nešetří námahou ani prostředky na zničení odvěkého nepřítele, Spojených států.
    Jedním z těchto mužů je Ivan Charkov, bývalý agent KGB, který na troskách komunistického státu vystavěl celosvětové investiční impérium. Pod rouškou počestného obchodu se ovšem skrývá lukrativní a veskrze nebezpečný byznys. Charkov obchoduje se zbraněmi - a nyní se chystá prodat ty nejúčinnější přímo al-Kájdě.
    Allon pochopí, že pokud se mu nepodaří včas vypátrat místo a čas předávky zboží, ohrozí svět teroristický útok nevídaných rozměrů. Hrozba je děsivá, čas ubíhá neskutečně rychle a navíc se zde hraje podle Allonovi neznámých „moskevských pravidel"...
    PřeběhlíkPřeběhlík / The Defector

    Série: Gabriel Allon (9.)
    1. vydání originálu: 2009

    Když Gabriel Allon v thrilleru Moskevská pravidla těsně vyvázl z ruského zajetí, měl v plánu plně se oddat přerušeným líbánkám a restaurování unikátního oltářního obrazu pro Vatikán. Pak ovšem dostane zprávu, že po Grigoriji Bulganovovi, bývalém agentu ruské rozvědky, který ho v Moskvě zachránil a rozhodl se přeběhnout na druhou stranu, se slehla zem. Gabriel Allon je jako již mnohokrát povolán do Londýna, aby rozkryl záhadné zmizení muže, o němž britská rozvědka nemluví jinak než jako o dvojitém agentovi. Restaurátor však ví své. Nedopusťte, abych skončil v neoznačeném hrobě, naléhal Bulganov, když tehdy v Moskvě Allonovi líčil, jak končí zrádci ruské tajné služby. A Gabriel dal svému zachránci slib. Pátrání po Bulganovovi zavede Allonův tým do různých evropských měst i do březových lesů nekonečného Ruska, aby vyvrcholilo ve vražedném souboji s neporazitelným oligarchou Ivanem Charkovem. Vystaven nejtěžší zkoušce svého života, paralyzován strachem o to nejdražší, co má, sáhne Gabriel Allon až na dno svých sil – a po tomto střetu už nikdy nebude stejný.
    Rembrandtovo poselstvíRembrandtovo poselství / The Rembrandt Affair

    Série: Gabriel Allon (10.)
    1. vydání originálu: 2010

    Gabriel Allon se po posledním vyřešeném případu rozhodl zpřetrhat všechny svazky se svou kariérou tajného agenta. Na odlehlých útesech Cornwallu si užívá života se svou krásnou ženou Chiarou, ale minulost si ho stejně najde: nese podobu excentrického obchodníka s uměním Juliana Isherwooda, který má vážný problém. A ten problém nemůže vyřešit nikdo jiný než Allon.
    Ve starobylém Glastonbury byl brutálně zavražděn umělecký restaurátor a následně odcizen donedávna ztracený Rembrandtův portrét. Přes prvotní neochotu se nakonec Allon uvolí nasadit své schopnosti a zkušenosti, aby přispěl k pátrání po zmizelém plátně a identitě pachatelů – a každá nalezená stopa ho utvrzuje v přesvědčení, že s obrazem jsou spojena další hrůzná tajemství.
    Gabriel se tak znovu dostává do světa, kam už nikdy nehodlal vstoupit, a jeho cesty se kříží s atraktivní novinářkou z Londýna, která chce odčinit největší omyl svého života, s nepolapitelným zlodějem vzácných děl, jehož začalo tížit svědomí, a s vlivným švýcarským miliardářem, který proslul svou dobročinností, ale možná stojí v pozadí největší hrozby současného světa...
    Portrét špionkyPortrét špionky / Portrait of a Spy

    Série: Gabriel Allon (11.)
    1. vydání originálu: 2011

    Pro Gabriela Allona a jeho ženu Chiaru to měl být příjemný víkend v Londýně. Ten však vzal za své, když se oba stali nedobrovolnými účastníky sebevražedného útoku islámského atentátníka.
    Výčitky, že nedokázal krveprolití zabránit, Gabriela donutí, aby se znovu upsal světu výzvědných služeb. Tentokrát se musí postavit fanatickému jemenskému imámovi, který byl kdysi placeným agentem CIA, avšak nyní dokončuje přípravy na novou vlnu vražedných útoků v západních metropolích. A nenechává nikoho na pochybách, že se nejedná jen o plané hrozby.
    Gabriel se svým týmem sestaví v krátkém čase důmyslný plán, jak novou teroristickou síť zničit. Má-li však uspět, musí podstoupit návrat do vlastní krvavé minulosti a setkat se s ženou, na kterou by raději zapomněl. Samotářská dědička miliardářského impéria a dcera odvěkého nepřítele je však jediná, kdo může pomoci Allonovi překročit záludné vody mezi islámem a západním světem...
    Padlý andělPadlý anděl / The Falling Angel

    Série: Gabriel Allon (12.)
    1. vydání originálu: 2012

    Špičkový tajný agent a reštaurátor Gabriel Allon sa spamätáva z operácie v saudskoarabskej púšti - vo Vatikáne reštauruje obraz od Caravaggia. Raz ráno však v Bazilike svätého Petra nájdu telo krásnej mladej ženy, ktorá údajne spáchala samovraždu. Pápežov osobný tajomník poverí Allona tajným vyšetrovaním, ktoré agenta privedie na stopu medzinárodného gangu priekupníkov s umeleckými pamiatkami, no postupne aj k niečomu oveľa hrozivejšiemu. Podarí sa Allonovi odvrátiť katastrofu apokalyptických rozmerov?
    Anglická dívkaAnglická dívka / The English Girl

    Série: Gabriel Allon (13.)
    1. vydání originálu: 2012

    Když jste britský ministerský předseda, může váš milostný poměr zásadně ovlivnit běh světa.
    Gabriel Allon už ani nepočítá, kolik má na svém agentském kontě tajných misí. Doufá, že léta strávená v Mossadu jsou už minulostí, a tak se přestěhoval do Izraele, kde tráví poklidné dny se svou ženou.
    Pak ale nastane to, čeho se v skrytu duše obával: s žádostí o diskrétní pomoc se na něj obrátí starý přítel z britské MI6. Je zapotřebí co nejdříve najít Madeline Hartovou, mladou hvězdu na britském politickém nebi – a milenku ministerského předsedy.
    Zmizela beze stopy během dovolené na Korsice a její únosci vznesli nehorázný požadavek: buď britský premiér do deseti dnů vykoná, oč jej požádali, anebo Madeline brutálně zavraždí. Takovýto skandál pochopitelně nemůže žádný politik ustát... Otázkou zůstává, jestli bude Gabriel Allon dostatečně rychlý, aby únoscům jejich krvavý plán překazil.

    AnotacePodpis zabijákaPodpis zabijáka / The Mark of The Assassin

    Série: Michael Osbourne (1.)
    1. vydání originálu: 1998

    Tři kulky do čela to je podpis zabijáka , který utíká v roce 1968 z Československa do sousedního Rakouska. O mnoho let pozdeji nad Spojeními státy terorista sestřelí naváděcí raketou dopravní letoun Boeing 747. Agent CIA Michael Osborne je osobně hnán zabít nájemného vraha. V sázce je jeho kariéra , život, ale předvším jeho rodina. Hon na kočku a na myš může začít.
    Nelítostný soubojNelítostný souboj / The Marching Season

    Série: Michael Osbourne (2.)
    1. vydání originálu: 1999

    Velikonoční dohodu, která slibuje přinést trvalé smíření znesvářeným katolíkům a protestantům v Severním Irsku, ohrožuje nová extrémistická organizace, jejímž cílem je torpédování mírového procesu pomocí teroristických útoků. V této výbušné době je novým americkým velvyslancem v Londýně jmenován bývalý senátor Douglas Cannon a jeho zeť Michael Osbourne se na nátlak nadřízených vrací do protiteroristického centra CIA, odkud před časem zahořklý a zbavený iluzí odešel. Záhy zjistí, že teroristé plánují atentát na velvyslance a že jeho provedením byl pověřen chladnokrevný nájemný vrah známý pod krycím jménem Říjen. Osbourne se s ním již jednou utkal v nelítostném souboji na život a na smrt a nyní ho řetěz neblahých událostí znovu přivádí vrahovi na mušku. Tehdy o vlásek vyvázl, ale podaří se mu uniknout i tentokrát? Splatí konečně starý dluh a pomstí smrt ženy, kterou kdysi miloval – než ji zasáhly tři střely do tváře?


    AnotaceSpící agentSpící agent / The Unlikely spy

    1. vydání originálu: 1999

    Do Velké Británie je vyslána německá špionka, která díky svému důmyslému krytí přečká témeř celou válku neodhalena jako spící agent. K životu ji probudí až Hitlerův rozkaz získat plány k invazi do Francie. Proti ní však stojí Alfred Vicary, profesor historie a osobní Churchillův přítel, který v MI6 vede desinformační kampaň. Nyní však musí odhalit nepřátelského špiona, a to za každou cenu.









    pepa49,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    grgoos_II
    Ratio 0.29

    Clen

    14/03/2019 20.38.36
    seed pls

    0
    Honaa
    Ratio 12.31

    Member+

    18/10/2017 04.46.51
    Ahoj mohl bych  poprosit o seedDekuji

    2
    Alexi721127
    Ratio 0.08

    Clen

    12/01/2017 12.56.48
    Ahoj mohol by som poprosit o seedDik

    2
    alfisko44
    Ratio 0.02

    Clen

    24/05/2016 09.05.03
    Mohol by som poprosit o seed?

    0
    lasky123
    Ratio 150.08

    Clen

    08/11/2015 15.00.55
    Ahoj, rád bych si od Tebe ty knihy stáhnul, mohl bys to obnovit?
    Děkuju P.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.035 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:36
    sql

    TOPlist