Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Diablo - Knihy | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Diablo - Knihy Názov:Diablo - Knihy Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:4.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-03 Peerov:10 (Seed: 10, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: pdf
    Krátký popis: Obsahuje knihy zo série Diablo

    Zoznam kníh:

    Diablo - Dědictví krve
    Richard A. Knaak
    5 hodín čítania
    VYDAVATEĽSTVO: FANTOM Print, 2009

    Od počátku všeho času mezi sebou válčí andělští obyvatelé Nebeských Výšin a démonické hordy Planoucích Pekel o vládu nad tím, co bylo stvořeno. Nyní však tento boj zasáhl i svět smrtelníků... a ani člověk, démon nebo anděl nebudou ušetřeni...

    Život Norreca Vizharana se proměnil v noční můru. Na výpravě za magickým pokladem objevuje tento potulný voják artefakt, jehož moc si nedokázal představit ani ve svých nejdivočejších snech: starobylou zbroj Bartuca, legendárního Pána Krve. Ale tato záhadami opředená zbroj je prokletá a pomalu přelévá svou zhoubnou sílu do Norrecovy zmučené duše. Nyní, stíhán démony, kteří touží zmocnit se temné zbroje, musí Norrec překonat chuť po krvi, kterou téměř není schopen ovládat, a dozvědět se pravdu o svém strašném prokletí dříve, než bude ztracen v temnotě navždy...

    Originální vyprávění plné mečů, magie a nikdy nekončícího boje založené na stejnojmenné nejprodávanější počítačové hře od Blizzard Entrtainment, mnohokrát oceněné herními časopisy.

    https://www.martinus.sk/?uItem=63966

    Diablo - Království stínů
    Richard A. Knaak
    5-6 hodín čítania
    VYDAVATEĽSTVO: FANTOM Print, 2007

    Legendy vypráví o dávno ztraceném městu jménem Ureh, jež mnozí považovali za bránu do Nebeských Výšin. Věří se, že každé dva tisíce let, když dojde ke konjunkci těch správných planet a na ruiny padne stín hory Nymyru, Ureh se vrátí - a s ním i všechny ztracené poklady, jichž se ti, kdo v sobě naleznou dost odvahy, mohou pokusit zmocnit. Poté, co strávil téměř celý život výzkumem a složitými výpočty, přišel vizjereiský čaroděj Quov Tsin, aby byl sám svědkem znovuzrození Urehu. To, co Tsina a jeho družinu najatých žoldáků čeká, však s jejich vysněnými představami nemá zhola nic společného. Sen o svatém Urehu se pomalu mění ve strašlivou noční můru, která je nakonec všechny pohltí.

    https://www.martinus.sk/?uItem=34710

    Diablo - Černá cesta
    Mel Odom
    5-6 hodín čítania
    VYDAVATEĽSTVO: FANTOM Print, 2003

    Darrick Lang se vrací domů. Před lety odešel z Bramwellu, aby se zkusil nějak protlouct jako žoldák nebo námořník. Ale Bramwell už není tím městem, které kdysi opustil. Mezi jeho obyvatele se vplížilo něco temného a strašlivého. Je to velmi staré a hlavně trpělivé, připravené vlákat nevinné do sítí zášti, nenávisti a zla, aby to skrze ně mohlo ovládnout celou zem. Ta stejná moc nyní volá i Darricka a jeho možná jedinou nadějí je projít cestou zatracení přímo do Horoucích Pekel.

    https://www.martinus.sk/?uItem=14318

    Diablo - Pavoučí měsíc
    Richard A. Knaak
    5 hodín čítania
    VYDAVATEĽSTVO: FANTOM Print, 2007

    Velký úspěch Království stínu "donutil" R. Knaaka k napsání další knihy s nekromancerem Zaylem a jeho věrným společníkem Humbartem.

    Hnán nočními můrami spěchá lord Aldric Jitan do ruin tajemné hrobky, kde, jak doufá, probudí strašlivé zlo, které tam spí už od pádu Tristramu. Temnota šířící se zemí přitahuje tajemného nekromancera Zayla, který nakonec pronikne do Jitanových plánů – aniž by ovšem věděl, že všechny události dal vlastně do pohybu jeden z jeho bratří. Když nyní na obloze vychází Pavoučí měsíc, odporný pavoučí démon, Astrogha, se připravuje přivést na svět své služebníky.

    https://www.martinus.sk/?uItem=34711







    hajan, __bobo__, kari1989, pepa49, jardakol, alano, oldo28, dvd56rw, Adnay, Grazgiel, crazyshit,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.321 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:49
    sql

    TOPlist