Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Douglas Adams - Stoparuv Pruvodce Galaxii 2: Restaurant Na Konci Vesmiru (2020)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Douglas Adams - Stoparuv Pruvodce Galaxii 2: Restaurant Na Konci Vesmiru (2020)(CZ) Názov:Douglas Adams - Stoparuv Pruvodce Galaxii 2: Restaurant Na Konci Vesmiru (2020)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:389.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-02-16 Peerov:13 (Seed: 13, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Autor: Douglas Adams
    Interpret: Vojtěch Kotek
    Žánr: Fantasy a sci-fi
    Jazyk: CZ
    Rok: 2020
    Formát: mp3
    Kvalita: Stereo, 128 kbps, 44100 hz
    Čas: 07:01:40


    Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru
     
    Audiokniha Restaurant na konci vesmíru obsahuje druhou část kultovní sci-fi série která ukazuje, že opravdová zábava nastává až po zkáze planety Země... Autor Douglas Adams, čte Vojtěch Kotek.

    Stopařův průvodce Galaxií #2

    Existuje teorie,
    která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nepravděpodobnějšího.

    Existuje jiná teorie,
    která tvrdí, že už se stalo.

    Ve druhé části slavné série začínající po zkáze planety Země, nejprve bývalý galaktický prezident Zafod Bíblbrox, zkušený vesmírný stopař Ford Prefect, jeho pozemský kamarád Arthur Dent a dívka Trillian jen o vlásek uniknout jisté smrti z pracek tupých Vogonů. Po řadě neuvěřitelných peripetií, zahrnující setkání s absolutním vládcem vesmíru, se cesty přátel opět spojí aby se vydali na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat. Restaurant na konci Vesmíru totiž jako jediný podnik umožňuje vidět samotný a totální a destrukční a …..prostě konec všeho Vesmíru.

    DOUGLAS ADAMS
    Anglický spisovatel, autor ozhlasových her a hudebník. Čtenáři ho mohou znát i pod jmény Bop Ad, které vzniklo špatným výkladem nečitelného podpisu, nebo pod iniciálami DNA. Proslul pěti díly Stopařova průvodce galaxií, které byly nejprve uvedeny v rádiu a posléze převedeny i do televizní a komiksové podoby. Autorsky se podílel na populárním sci-fi seriálu Doctor Who. Mezi jeho další díla patří romány s hlavní postavou Dirka Gentlyho nebo dokumentární publikace Ještě je můžeme vidět – výprava za vymírajícími živočichy, která byla převedena do rozhlasové podoby pro BBC. Ke konci života působil jako vyhledávaný lektor, přednášející o moderních technologiích a životním prostředí.

    VOJTĚCH KOTEK
    Pochází z divadelnické rodiny, jeho otec Václav Kotek byl hercem v divadle Járy Cimrmana a maminka Alena vystudovala produkci na DAMU. Už od dětství účinkoval v řadě televizních filmů, inscenací a seriálů a věnoval se dabingu – proslavila ho zejména postava čaroděje Harryho Pottera ve slavné filmové sérii. Příležitost v celovečerním hraném filmu mu přinesly snímky Únos domů (2002) režiséra Ivana Pokorného a role Rendyho ve filmu Snowboarďáci (2004) Karla Janáka. V roce 2019 pak zazářil v roli Františka Štěpána Lotrinského, manžela císařovny, v historické minisérii Marie Terezie. Jako filmový režisér debutoval celovečerním filmem Padesátka (2016). Vedle herectví se věnuje moderování a hraje na baskytaru v hudební skupině TH!S.

    Nahrávka vznikla podle knihy Douglase Adamse Stopařův průvodce 2 – Restaurant na konci vesmíru, vydané nakladatelstvím Argo v roce 2011. Copyright © Completely Unexpected Productions Ltd 1980. All Rights Reserved. Z anglického originálu The Restaurant at the End of the Universe, vydaného nakladatelstvím Pan Books v Londýně roku 1980, přeložila Jana Hollanová. Translation © Jana Hollanová 1991, 1999, 2002, 2008. Čte Vojtěch Kotek. Režie Zuzana Burianová. Hudba Mario Buzzi. Zvuk Pavel Štěpánek. Vyrobilo studio SoundGuru. Ilustrace na obálce © Pavel Rút. Grafická úprava obalu pro CD Jan Mottl. Odpovědná redaktorka Tereza Melicharová. Vydalo Tympanum, s. r. o., 2020.










    nentudom, eduard33, pepa49, CastorP, gomez79, milan159, Tweete, Johny_Taurian, pohee, jardakol, Tondik2, JB2020, Venccc, hklucka, orlov, pitomec, Blaster550, mekare_tessen, stromtom, kamko75, darksider, alano, haseki, Alexandr27, Mellory427, Adnay, Honaa, Jablonka, Akali1121, Fatface, Stahujurad789, antik30, František_Němeček, EVGA-RTX-3090, marekus11, Rissa, mimu, wlsp315, JanaBCN, lorika, Projekt23, sasasktorrent,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    doktor79
    Ratio 1.27

    Member+

    14/03/2022 21.37.14
    náááářez dííky

    0
    darksider
    Ratio 1.09

    Member+

    25/04/2021 17.13.06
    super vec, paráda!

    -26
    mekare_tessen
    Ratio 3.06

    VIP

    02/03/2021 09.08.29
    Skvelé.. Dakujem..
    Plánuješ, prosím, pridať aj trojku: Život, vesmír a vůbec ??


    --------------
    >> 02/03/2021 16.13.57
    UPLOADER: Bude i trojka, Život, vesmír a vůbec.

    0
    Tweete
    Ratio 29.38

    Member+

    17/02/2021 13.24.26
    Moc děkuji za tuhle audioknížku


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.286 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 07:32
    sql

    TOPlist