Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Emulator PS2+Bios | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Emulator PS2+Bios Názov:Emulator PS2+Bios Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:55.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-12-25 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Název programu : Emulátor Ps2 + Bios

    Verze: 0.9.6

    Popis Programu: Emuluje konzoli ps2.

    Jazyk:CZ

    Návod:
    http://www.pilda.cz/clanky/navod-na-epsxe-podruhe-popis-programu

    Popis: Pod téměř nic neříkajícím označením PCSX2 se nachází zajímavá aplikace, jež je dokáže emulovat prostředí nutné pro spuštění PlayStation 2 her na standardním PC.

    Pod PCSX2 je možné spuštění množství různých her určených pro konzole PS2, avšak není možno zaručit stoprocentní podporu pro všechny hry. Používání tohoto emulátoru vyžaduje velmi rychlý stolní počítač, aby mohl být herní zážitek co nejvíce podobný zážitku na opravdové konzole.

    Není třeba získávat bios z vlastní konzole. (Je přiložen).

    Ochrana: Žádná.

    Min konfigurace: Doporučuji minimálně dvoujádrové CPU na 3Ghz.








    Majquell277, Cxcek, jb07370, IvanIvanovic, necky4269, martinmuzny, radek765, levi666, conkam93, P-Jan, mtssl, kubalangos, rabaka08,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    SajmonModer
    Ratio 12.22

    VIP

    18/10/2023 12.36.25
    Prosím o SEED. Děkuji moc
    Uploader
    27/12/2014 15.41.58
    http://www.pilda.cz/clanky/navod-na-pcsx2-problemy-a-dotazy
    Uploader
    26/12/2014 15.38.42
    Navod přidám. Zkoušel jsem nějakou bojovku, ta jela v pohodě(myslím, že to byl Tekken), pak grand Turismo4. Hra byla hratelná, ale jela hodně pomalu.

    0
    iLovecraft
    Ratio 1.82

    Clen

    26/12/2014 12.27.27
    Ehm, navod na TENTO soft? Paradoxne je vytvoreny (uz od najstarsich verzii, na ktore si doteraz velmi dobre pamatam, no v tom case to dokazalo spustit max. zopar demoverzii pre PS2, inak nic) absolutne USER FRIENDLY.
    Ked som emulator instaloval naposledy cca pred 2-3 mesiacmi (na oficialnom webe nie je problem zohnat vzdy najaktualnejsiu verziu a BIOS sa cez google najde behom par sekund)...  chcel som si zahrat legendarnu survival hororovu hru Forbidden Siren, ktora ma aj druhy diel a ide o podobnu "jebu" ako Silent Hill, lenze SH bol prerobeny aj na PC, zatial co Forbidden Siren ostala cisto PS2 hra... Jedine co som potreboval, bolo spustit soft, nahodit tam BIOS a nasledne uz len otvorit ISO subor so samotnou PS2 hrou.
    A tralalaaaaa!!! Behom chvilky spustena hra, pricom databaza PS2 hier, ktore idu spustit pomocou tohto emulatoru, neklamala. Hra bezi uplne bez problemov a emulator by mal zvladnut aj druhy diel.

    Takze... tymto chcem len naznacit, ze cely soft je vskutku vytvoreny ako maximalne "User Friendly", takze citat nejake navody mi pride len ako zbytocna strata casu, ktora cloveka napokon este viac dopletie.

    22
    BUFU800
    Ratio 1.05

    Member+

    25/12/2014 21.11.18
    nebolo by mozne navod prilozit?link na navod je nefunkcny


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.318 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:15
    sql

    TOPlist