Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Fieldingova Helen - Bridget Jonesova 1-3 (1998, 2001, 2014)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Fieldingova Helen -  Bridget Jonesova 1-3 (1998, 2001, 2014)(CZ) Názov:Fieldingova Helen - Bridget Jonesova 1-3 (1998, 2001, 2014)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:4.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-02-12 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




     

    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: PDF
    Krátký popis: Fieldingová Helen -  
    Bridget Jonesová 1-3 (1998, 2001, 2014)


     
     

    Helen Fieldingová  je anglická spisovatelka a scénáristka, která se nejvíce proslavila příběhem single třicátnice  Bridget Jonesové , která se snaží najít smysl života a lásku. V letech 1990 - 1999 pracovala jako novinářka pro několik periodik jako např: The Sunday Times, The Independent a The Telegraph. Její nejznámější román, Deník Bridget Jonesové, začal vycházet jako sloupek právě v The Independent. Sloupek byl tak úspěšný, že z něj vznikly dvě knihy a později i filmy, na kterých se Fieldingová významně podílela.

    Deník Bridget Jonesové
    V roce 1995 se na stránkách britského Independentu objevil deník svobodné třicátnice Bridget Jonesové, které dělají starosti hlavně vlastní váha, příjem kalorií, kariérní postup a "citové vydírání" ze strany mužského pohlaví. Nikdo tehdy netušil, kam to tento literární text dotáhne. Neuplynuly ani tři roky a z Deníku Bridget Jonesové se stala přímo kultovní kniha. Deník, jehož pisatelka bývá nazývána "Adrianem Molem v ženské podobě", vedl po několik měsíců žebříček nejprodávanějších titulů na britském knižním trhu a v roce 1997 získal prestižní cenu British Books Award za nejlepší knihu roku. Deník Bridget Jonesové nečekaným způsobem změnil život svobodných žen kolem třicítky, kterých jen v Británii žije více než milion, a k jeho obdivovatelům se dnes hrdě hlásí i někteří poslanci Dolní sněmovny, jejichž literární vkus se v posledních letech radikálně změnil.

    Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
    Druhá kniha s ženskou hrdinkou Bridget má stejně jako kniha první - Deník Bridget Jonesové (česky AURORA 1998 a 2001), všechny předpoklady, aby zaujala a pobavila nejen čtenářky, ale všechny čtenáře, kteří mají rádi inteligentní humor. S hlavní hrdinkou Bridget se setkáváme v době, kdy se jí splnil sen - získala perspektivního partnera. Po měsíční známosti s Markem Darcym však zjišťuje, že není všechno zlato, co se třpytí. Trnitá cesta k získání duševní rovnováhy zralé třicátnice je opět popsaná s vtipem, sebeironií a šarmem moderní, inteligentní a chytré ženy.

    Bridget Jonesová: láskou šílená
    Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic. Někde pod povrchem té současné dospělé Bridgit je pořád ta rozpustilá třicítka, co se po hlavě vrhá do nových dobrodružství, věří v lásku až za hrob, je magnetem na trapasy a neustále řeší svou váhu. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy („Přestanu před dětmi varovně počítat „Raz... dva...“, aniž jsem rozhodnutá, co vlastně udělám, až řeknu „tři“...“ a některé zůstaly stejné („Nebudu jíst víc než tři Big Macy nebo panini se sýrem a šunkou ze Starbucks týdně...“ , je jasné, že Bridget, kterou milují miliony čtenářů po celém světě, je zpátky v plné polní. Bridget je zpět a je prostě skvělá! Budete se smát, budete plakat a hlavně – budete ji milovat!














    nandigo, okioki13, lenka_gb, Hondas065,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Hondas065
    Ratio 0.2

    Clen

    18/05/2021 22.13.04
    Prosim o reseed. Děkuji


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.298 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:41
    sql

    TOPlist