Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Flatout (CZ/EN)(2004) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Flatout (CZ/EN)(2004) Názov:Flatout (CZ/EN)(2004) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:1.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-10-25 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Akcni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky









    Platforma : Computer (PC)

    Vývojáři : Bugbear Entertainment

    Vydavatel : Empire Interactive

    Žánr : závodní

    Původní Datum vydání : 5. listopadu 2004

    Hra je Kompletně v CZ jazyce s EN dabingem.





    FlatOut je arkádový závodní simulátor, jehož alfou a omegou jsou destrukce.

    Závody, v nichž je automobily možno značně znehodnotit, jsou doplněny nejedním typem klání ve stylu demolition derby.

    Hra je specifická animacemi, v nichž řidič opouští vozidlo čelním sklem poté, co se jím řízený vůz dostane do kontaktu s pevnou, nepoddajnou překážkou.

    Vozidla, vyskytující se ve hře v šestnácti druzích, každé v pěti skinech, nápadných reklamními nápisy, si hráč postupně nakupuje a vylepšuje v kariérním módu.

    Startovní pole jednotlivé soutěžní události čítá vždy osm účastníků.

    Model poškození zahrnuje i prostředí – srovnat se zemí je možné např. kůlnu nebo plot –; co do fyziky vozu je systém propracovaný natolik, že z poškození je možno odhadnout, co a z jakého směru se s automobilem dostalo do kontaktu.

    Závodí se typicky na asfaltu nebo šotolině, v zimním prostředí na sněhu, a to na okruhu nebo v prostředí venkova, jehož dominantou je les.

    Vozidlům, která spadají především do kategorie muscle cars, lze měnit motor, převodovku, výfuk, tlumiče, brzdy, pneumatiky atp.

    Hře nechybí možnost automatického nebo manuálního řazení, nitro, skoky na horizontech a od vyznačené trasy méně se odchylující alternativní cesty, vedoucí kupř. nakládací rampou nebo kůlnou.

    Vedle kariéry jsou dalšími herními režimy nezávazný závod (Quick Race) a časová zkouška (Time Trial), kde se počítá jak čas kola, tak celkový čas.

    Demoliční soutěže jsou ve hře zařazeny do bonusové třídy, která je spolu se standardní závody sdružující bronzovou třídou, na niž navazuje stříbrná a posléze zlatá třída, jezdci dostupná hned na začátku kariéry.

    Nejjednodušší z dvanácti destrukčních schémat – Demolition Dash – představuje kruhovou arénu, v níž se po nezbytné sérii nárazů vítězem stává ten, jehož auto vydrží pojízdné nejdéle.

    Před týž úkol soutěžící staví formát Circle of Eight, jenž na první pohled vypadá jako závod, ale závodiště je půdorysu „8“; podnik začíná být zajímavý ve chvíli, kdy poslední závodník na prvního začne ztrácet půl kola.

    Jiné nezávodní koncepce nacházejí původ v atletice – jsou založeny na katapultaci řidiče: hod oštěpem připomíná skok do dálky (Longjump), kdy se vůz rozjede proti nízké odolné překážce, za níž je písek s označníky vzdáleností; analogický skok do výšky (Highjump) se liší jen v tom, že před překážkou je skateboardová rampa a místo písku sítě; kombinací skoku do dálky a výšky jsou potom skok do terče – vertikálního (Darts) nebo horizontálního (Bullseye).

    Zvláštní pozornost vývojáři věnovali analogovému ovládání (gamepad, volant) – potenciál jeho citlivosti hra umožňuje využít.

    Model fyziky člověka, který hra používá, je systém Ragdoll. Atmosféru hry dotváří licencovaný rockový soundtrack, v němž jsou více než jednou skladbou zastoupeny kapely Adrenaline, Amplifire, Central Supply Chain, Deponeye, Full Diesel, No Connection a The Killer Barbies.







    Hru nainstalujte souborem "Flatout CZ by Blaster550.exe"

    Pak spusťte Hru Zástupcem na PLOŠE.

    (Nejlépe VŽDY jako SPRÁVCE)
    Přeji příjemné hraní



    Ukázka hry v CZ tit a ENG dabingu







    Odzkoušeno a Otestováno na Win 10 Pro 64 bit





    Moje Screeny Hry
























    Patrik97, uzbrblesle, jardakol, 1veronka, dromed24, Ivanov, Bágo, mira999, hora1000014, RuzenaK, Bub4j_McDuck, Nerousek, VRAKMANIA2024, izerman,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -8
    Patrik97
    Ratio 6.76

    VIP

    25/10/2021 09.24.50
    Ako vždy Blaster dobra Praca


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.309 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:43
    sql

    TOPlist