Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Gas Station Simulator - CZ | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Gas Station Simulator - CZ Názov:Gas Station Simulator - CZ Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:5.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-03-25 Peerov:27 (Seed: 27, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Gas Station Simulator
    v1.0.2.12581S 4 DLC

    Žánr : Životní styl, První osoba, 3D

    Steam Uživatelské hodnocení: 88 % uživatelských recenzí je kladných (na základě 18,471 recenzí)

    Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, němčina, španělština - Španělsko, polština, ruština, zjednodušená čínština, turečtina, čeština, portugalština - Brazílie, ukrajinština, finština, italština, thajština, maďarština, portugalština, vietnamština, korejština, arabština, srbština, chorvatština
    Jazyk zvuku: angličtina

    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7/10 (x64)
    Procesor: Intel Core i3 3.0 GHz
    RAM: 4 GB
    Grafická karta: NVidia GeForce GTX 660 2 GB
    DirectX: 11
    HDD Místo: 9.8 GB

    https://en.riotpixels.com/games/gas-station-simulator/screenshots/13/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    Čerpací stanice Simulator je o renovaci, rozšíření a provozování čerpací stanice podél dálnice uprostřed pouště. Svoboda volby a různé přístupy k podnikání a vypořádání se s tlakem jsou klíčovými ingrediencemi této hry.

    RENOVOVAT!
    Kupte si opuštěnou čerpací stanici uprostřed ničeho a obnovte jí její bývalou slávu. Zbavte se trosek a rozbitého nábytku, opravte stěny, vymalujte a vyzdobte místo podle svých představ.
    Jen hned neutrácejte všechny své peníze za vzhled, přece jen jste si koupili čerpací stanici. Opravte zařízení, nakupte, co opravit nelze, a začněte sloužit svým zákazníkům, abyste vydělali peníze na další renovace a vylepšení.

    EXPANDOVAT!
    Nemusíte zůstávat malí. Svou čerpací stanici můžete rozšířit, abyste mohli obsluhovat více zákazníků. Čerpací stanice také není jen o prodeji pohonných hmot. Můžete rozšířit škálu služeb, které svým zákazníkům nabízíte, a přilákat tak stále rozmanitější zákazníky.
    K dispozici máte různé možnosti rozšíření, od menších, jako je poskytování toalet, jednoduchý obchod, který doplní váš příjem, až po velké, jako je celá dílna na opravy aut nebo dokonce myčka aut. Možností je poměrně dost a většinu rozšíření lze také dále rozšiřovat. Je toho tolik, co zde můžete dělat.

    PŘIZPŮSOBIT!
    Obnova čerpací stanice je jedna věc, dát jí osobní nádech druhá. Hra nabízí širokou škálu možností, jak si přizpůsobit to, co jste již postavili, a spoustu dekorací, které ještě více umocní jedinečnost místa. Některé ozdoby lze zakoupit, jiné je třeba získat v průběhu hry.
    Nejde jen o to, aby čerpací stanice vypadala hezky. Čím působivěji bude vaše čerpací stanice vypadat, tím více zákazníků přiláká.

    SLOUŽIT!
    Obsluha vašich zákazníků je klíčem k úspěšnému provozování vaší čerpací stanice. Všichni očekávají, že budou mít svá auta natankovaná, nákupy hotové hned, a nejsou tak trpěliví, ani pokud jde o opravy jejich vozidel. Ve špičce se budete potýkat s vážným časovým tlakem a budete si muset naplánovat různé úkoly na dobu, kdy to bude méně hektické. Správný time management a výběr správných priorit se stává velmi důležitým, pokud jde o spokojenost vašich zákazníků.

    NAJMOUT!
    I když to můžete zkusit, ve většině případů může být provozování čerpací stanice, která byla rozšířena a modernizována a nabízí vašim zákazníkům spoustu různých služeb, příliš mnoho na to, abyste to zvládli sami. Zde vstupují do hry zaměstnanci. Můžete si najmout i více zaměstnanců, kteří vám pomohou s různými úkoly na čerpací stanici. Zaměstnanci mají své vlastní dovednosti a někteří jsou v některých úkolech lepší než jiní. Zaměstnanci se také vyrovnávají na základě úkolů, které vykonávají, a postupem času se v nich zlepšují.

    AKCIE!
    Nemůžete prodávat to, co nemáte. Sledování zásob je důležité a objednávání ve správný čas za správnou cenu pomáhá udržovat zisky. Chcete-li ještě lépe využít příležitosti s nízkou cenou, můžete postavit sklad a rozšířit jej tak, aby umožňoval větší skladování. Bedlivě sledujte své zásoby je zásadní, protože dodávky vyžadují čas a opravdu nechcete, aby vám došlo zboží k prodeji, nemluvě o pohonných hmotách.

    MANAGEMENT!
    Hru jsme vytvořili tak, že pokud chcete, můžete se ponořit hluboko do funkcí správy a mikromanažovat život, víte co. Pokud však mikromanagement není váš šálek čaje, nenutíme vás, abyste se zabývali jeho hloubkou. Jak již bylo řečeno, mikromanagement některých aspektů, jako jsou zásoby nebo zaměstnanci, může být velmi obohacující jak z hlediska financí, tak zábavy.

    Herní funkce

    Renovujte, provozujte a rozšiřujte čerpací stanici v poušti.
    Vybudujte nové služby, jako je dílna, obchod, sklad nebo myčka aut.
    Zkuste si vše poradit sami nebo si najměte zaměstnance, kteří vám pomohou.
    Zajímavé události nad rámec běžné hratelnosti.
    Spousta možností přizpůsobení a dekorací.
    Spousta různých zákazníků s různými potřebami a očekáváními.
    Spousta možností správy, do kterých se můžete ponořit.


    Instalace trvá 2-7 minut (v závislosti na vašem systému)
    Kontrola integrity po instalaci, abyste se mohli ujistit, že je vše správně nainstalováno
    Místo na HDD po instalaci: 9,8 GB
    Jazyk lze změnit v nastavení hry
    Použijte ikonu "Gas Station Simulator (DX11)" na ploše ke spuštění hry ve Windows 7.
     








    Marcellodias, Hebrejec, herakm, djadagri27, Golginko, adam99, MarcelPickwick, hazuva,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    DekaFedor
    Ratio 0.06

    Clen

    20/04/2024 10.12.51
    Tak snad tam není virus, anticheat mě přes to nechce pustit. Vím že je to normalní ale na této stránce se mi už ne jednou podařilo vychytat virus
    No každopádně hra funguje

    0
    djadagri27
    Ratio 0.09

    Clen

    28/03/2024 22.09.39
    Super prace super hra zatim male bugy ale to neřesim posilam kilo


    --------------
    >> 29/03/2024 09.56.40
    UPLOADER: Děkuji

    2
    hrabor
    Ratio 0.08

    Clen

    25/03/2024 12.17.40
    je tam i tidal wave dlc?


    --------------
    >> 25/03/2024 21.16.36
    rikitanaka: Ano je, tak ako predosle verzie dost zabugovana ale kto pozna tu hru uz to vie rychlo riesit a zabezpecit sa.



    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.270 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:02
    memcache

    TOPlist