Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Greg Donegan – serie Atlantida (6 knih)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Greg Donegan – serie  Atlantida (6 knih)(CZ) Názov:Greg Donegan – serie Atlantida (6 knih)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:1.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-07-21 Peerov:3 (Seed: 0, Leech: 3)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: Česky
    Formát dokumentu: epub
    Krátký popis: Sci-fi a fantasy




    Kniha 1. Atlantida    
    Rok vydání: 2006, rok vydání originálu: 1999  

    Tři místa na povrchu Země odolávají všem pokusům o vysvětlení: Bermudský trojúhelník, Ďáblovo moře u Japonska a malá oblast v Kambodži.
    Uvnitř těchto oblastí mizí letadla, ztrácejí se lodě a v Kambodži zanikla dokonce celá civilizace. Nyní byla odhalena ničivá síla zodpovědná za tyto záhady. Přepadli nás už v minulosti. Před deseti tisíci lety. Tehdy zničili Atlantidu. A teď jsou tu opět...



    Kniha 2.  Bermudský trojúhelník      
    Rok vydání: 2006, rok vydání originálu: 2000

    Před deseti tisíci lety... válka začala.
    Tři místa na povrchu Země odolávají všem pokusům o vysvětlení: Bermudský trojúhelník, Ďáblovo moře u Japonska a malá oblast v Kambodži.
    V Kambodži se ničivé síly skrývající se za těmito záhadami vrátily a pokusily se uvrhnout nᚠsvět do chaosu. Lidé je díky statečnosti se štěstím odrazili. Ale válka ještě zdaleka neskončila. Odvěký nepřítel lidstva se vrací...
    Útok je zahájen odpálením jaderné střely z vod Bermudského trojúhelníku, která exploduje u zlomu mezi tektonickými deskami v Atlantiku. Jedná se o první úder bytostí známých pod označením Temní, o pokus vyvolat celosvětovou katastrofu podobnou té, jež před tisíci let zničila Atlantidu.
    Zatímco vědci na celé planetě závodí s časem, aby odhalili tajemství minulosti, která by bylo možné použít k obraně, bývalý příslušník speciálních jednotek Eric Dane vede skupinku lidí do chmurných hlubin Bermudského trojúhelníku, aby tu čelil nezastavitelnému nepříteli, který má jediný cíl - naprosté zničení veškerého života na Zemi.



    Kniha 3.  Ďáblovo moře      
    Rok vydání: 2007, rok vydání originálu: 2001

    Napadli nás už v minulosti. Před deseti tisíci lety stáli za zánikem Atlantidy. Teď se dávný nepřítel lidstva vrací.
    V Kambodži se Stín pokusil proniknout na nᚠsvět a zničit jej. Potom zaútočil z Bermudského trojúhelníku – a nechybělo mnoho do zahájení celosvětové apokalypsy. Nyní lidstvo přenáší boj na jejich stranu. Stín se snaží roznítit „ohnivý prstenec“ – řetězec vulkánů a zlomů kolem Tichého oceánu – a zdevastovat povrch Země. Tým vojáků, vedený bývalým příslušníkem Zelených baretů Ericem Danem a vybavený zbraněmi příští generace, musí sestoupit do hlubin Ďáblova moře – a vstoupit bránou na druhou stranu...



    Kniha 4.  Brána Atlantidy      
    Rok vydání: 2008, rok vydání originálu: 2006

    Napadli nás už v minulosti. Před deseti tisíci lety způsobili zánik Atlantidy a rozvrátili lidskou civilizaci. Stínu se podařilo způsobit v našem světě spouš. V Bermudském trojúhelníku. V Ďáblově moři. V záhadné oblasti v Kambodži. Nyní se dávný nepřítel lidstva vrací.
    Vše začíná katastrofickým snem bývalého příslušníka Speciálních jednotek Erika Dana - podle něj Zemi před více než čtvrtstoletím zachvátil oheň. Jedná se o varování ohledně toho, co má nastat? Či o vidinu toho, co kdysi proběhlo?



    Kniha 5.  Útok na Atlantidu      
    Rok vydání: 2009, rok vydání originálu: 2007

    Nebezpečná cesta napříč prostorem i časem s cílem změnit osud Země.
    Napadl nás už v minulosti. Před deseti tisíci lety způsobil zánik Atlantidy a rozvrátil tuto lidskou civilizaci natolik, že po ní zbyly jen mýty a legendy.
    Pod jeho mocí se v paralelních rozměrech hroutila Země za Zemí. Jedna Země však dokázala opakovaně odrážet jeho nájezdy - v Bermudském trojúhelníku, v Ďáblově moři i v Kambodži.
    Nyní se Stín, dávný nepřítel lidstva, opět vrací.
    Poslední útok Stínu po sobě zanechal na celé planetě miliony mrtvých, šířící se díru v ozonové vrstvě a oblak radioaktivních plynů v atmosféře. Bývalý příslušník Speciálních jednotek Eric Dane věří, že jeho vidění jsou ve skutečnosti vzkazy, jež ho informují o tom, jak může zachránit svět před naprostou záhubou. A tak se Dane spolu s posádkou výzkumného plavidla amerického námořnictva vydává na nebezpečnou cestu napříč prostorem i časem v zoufalém pokusu změnit osud Země...



    Kniha 6.  Bitva o Atlantidu      
    Rok vydání: 2009, rok vydání originálu: 2009

    Stín nás napadl už v minulosti. Před deseti tisíci lety způsobil zánik Atlantidy a rozvrátil tuto nejpokročilejší lidskou civilizaci natolik, že po ní zbyly jen mýty a legendy. Pokusil se zničit celý svět z Bermudského trojúhelníku, z Ďáblova moře a z Kambodže. Nyní odčerpal ze Země ochrannou ozonovou vrstvu. Odvěký nepřítel lidstva se nezastaví, dokud nepromění svět v mrtvou planetu. Bývalý příslušník Speciálních jednotek Eric Dane už několikrát pomohl odvrátit bezprostředně hrozící katastrofu, ale Zemi docházejí možnosti. V Prostoru mezi světy se vydává na cestu portály, které propojují paralelní světy, jejichž dějiny se ubírají různými směry. Washington je opuštěným místem, ale v Paříži stojí moderní mrakodrapy - a z Eiffelovy věže vlají vlajky s hákovými kříži. V budoucnosti více než dvě miliardy lidí zahynuly poté, co roztály polární ledovce. Dane a jeho spolubojovníci z řad amerického námořnictva musejí objevit portál vedoucí na svět Stínu...













    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.257 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 10:12
    sql

    TOPlist