Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

HOT WHEELS UNLEASHED 2 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    HOT WHEELS UNLEASHED 2 Názov:HOT WHEELS UNLEASHED 2 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:13.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-04-21 Peerov:7 (Seed: 7, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    HOT WHEELS UNLEASHED 2: Turbocharged Build 14021777 19 DLC + Windows 7 Fix


    Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština - Španělsko, japonština, polština, portugalština - Brazílie, zjednodušená čínština, španělština - Latinská Amerika, thajština, tradiční čínština, indonéština
    Audio jazyk: angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština - Španělsko, japonština, polština, portugalština - Brazílie, zjednodušená čínština, španělština - Latinská amerika, thajština, tradiční čínština, Indonéština


    Minimální požadavky: 
    Operační systém: Windows 7 64-Bit nebo novější
    Procesor: Intel Core i5-4590 / AMD FX-4350 nebo ekvivalentní
    RAM: 8 GB
    Grafická karta: GeForce GTX 1050 / Radeon RX 460
    DirectX: 11
    HDD Místo: 20,7 GB (22,7 GB během instalace)

    https://en.riotpixels.com/games/hot-wheels-unleashed-2-turbocharged/screenshots/9/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    DOKÁZALI JSME TO ZNOVU!
    Pokud jste si mysleli, že první kapitola byla úžasná, tak se připoutejte, protože vás ohromíme neuvěřitelnými novými funkcemi!

    VÍCE KOL PRO VAŠI ZÁBAVU
    Za prvé: udělejte si místo na své virtuální polici, protože máte přístup k více než 130 vozidlům a ještě více druhům! Ano, nejen Hot Wheels™ Originals, ale také Hot Wheels™ Monster Trucky a vozidla ze světa zábavy. Nyní můžete také jezdit na motorkách a čtyřkolkách, z nichž každá má svůj vlastní jedinečný závodní styl, abyste se mohli vydat na každou trať tím nejstrategičtějším způsobem!

    Zcela nový systém bude definovat kategorii vozidel, kterou lze vylepšit pomocí specializovaného stromu schopností, který přímo ovlivní jejich výkon. Sledujte, jak se vaše auto stává nezastavitelným!
    Ať už se jedná o dvorek domu na předměstí nebo minigolfové hřiště ve vesnici na Divokém západě, vaše tratě budou obklopeny těmi nejúžasnějšími prostředími! Objevte 5 zbrusu nových lokací, ovládněte jejich tajemství a budete se cítit jako doma jak tam, tak na stupních vítězů.
    Nové terény jsou další fantastickou novinkou, díky které budou vaše závody ještě napínavější a náročnější. Tráva, písek a další nečistoty přímo ovlivňují ovladatelnost vozidla, což je třeba mít na paměti, když si vybíráte jízdu. Strategie nyní hraje ještě větší roli!

    Než uděláte dojem na své soupeře skvělým vítězstvím, nechte je beze slov novými bláznivými pohyby! Kromě driftu a zrychlení se nyní můžete pochlubit svým bočním sprintem a jednoduchým nebo dvojitým skokem. Využijte je moudře a ve správný čas, abyste narazili na své soupeře a vykopli je z trati... Nebo se prostě těmto překážkám vyhnout! A s novými skoky můžete přeskočit provoz před vámi a také najít nové tajné zkratky!

    PŘESNĚ TAK, JAK TO MÁTE RÁDI!!!
    Jste odvážlivec, který promění každý závod v čistý adrenalin? Nebo jste možná typ, který rád testuje své limity? Řekli jste "fanoušek obrovských havárií"? HOT WHEELS UNLEASHED™ 2 - Turbocharged přináší na stůl to vše a mnohem více. Různé herní režimy pro cokoli, co pro vás znamená "zábava", offline i online.

    POPUSŤTE UZDU SVÉ KREATIVITĚ!
    Nejuznávanější redaktoři jsou zpět! Vytvoř si trať svých snů s výkonným Editorem tratí nebo použij ty nejlepší výtvory od komunity!

    A samozřejmě, krásné tratě si žádají úžasná auta. Nový a vylepšený editor vzhledů je přesně to, co potřebujete: s novými nástroji, jako je editor nálepek, můžete navrhovat a ukládat vzory a tvary a vytvářet tak své mistrovské dílo. Jsme si jisti, že ten nejlepší vzejde z vaší fantazie!

    JE TO ÚPLNĚ NOVÝ PŘÍBĚH
    A to doslova. Nový režim kampaně přináší zbrusu nové a originální příběhové dobrodružství! Město je pod útokem a jen vy ho můžete zachránit před tvory. Jak? Snadné, vyhrávat vzrušující specializované závody a výzvy! Dobře, ve skutečnosti to nebude tak snadné... Ale určitě to bude vzrušující! Připravte se tedy na to, že nebudete jen vítězem, ale skutečným hrdinou!

    Included DLCs

    Rust and Fast Pack
    Unstoppables Pack
    Speed Kings Pack
    Just A Scratch Pack
    Twin Mill Unleashed Edition
    AcceleRacers All-Star Pack
    Speed and Style Pack
    Manga Free Pack
    Highway 35 Free Pack
    Honda Modern Classics Pack
    AcceleRacers Free Pack 1
    Highway 35 World Race Pack
    Monster Trucks Pack
    Mega Bites Free Pack
    AcceleRacers Free Pack 2
    Fast X Pack
    AcceleRacers Expansion Pack
    Made in Italy Expansion Pack
    Fast & Furious Expansion Pack

    Season Passs Vol. 1 a 2 nejsou skutečnými DLC a nejsou zde započítány.

    Windows 7
    Zkopírujte obsah složky "_Windows 7 Fix" do kořenového adresáře hry a hrajte v systému Windows 7.
     








    Nixon88,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.269 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:51
    sql

    TOPlist