Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Hiemer Ernst Ludwig - Jedovata houba (1938)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Hiemer Ernst Ludwig - Jedovata houba (1938)(CZ) Názov:Hiemer Ernst Ludwig - Jedovata houba (1938)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:34.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-11-19 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Hiemer Ernst Ludwig - Jedovatá houba

    Rok vydání: 1938
    Jazyk: český
    Žánr: Historie
    Formát: PDF
    Wikipedie: https://cs.wikipedia.org/wiki/Der_Giftpilz

    Tato ilustrovaná kniha, dle originálního podtitulu pro mladé i starší, je klasické antisemitské dílo německé nacionálněsocialistické propagandy. V roce 1938 jej ve svém nakladatelství Der Stürmer vydal jeden z nejaktivnějších kritiků Židovstva své doby Julius Streicher.

    Kniha byla vydána jako nacistická antisemitská propaganda určená pro děti, která z pozic nacistického světonázoru popisuje vzájemné německo-židovské vztahy.


    Obsah díla se neslučuje s pravidly současné demokratické společnosti. V současné době má tato kniha informativní význam demonstrující smutné a mentálně omezené historické postoje antisemické společnosti k židovskému etniku.









    pohee, Trismegistos, hajan, herbert67, frank_burns, abbadc, luboskopavol, Tobaliqa, Zmetek209, pleskac2020, pleskac2020, dlouhyjohn,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    Hustý123
    Ratio 1

    Clen

    08/05/2024 13.27.23
    Prosím o Seed, díky


    --------------
    >> 09/05/2024 09.54.46
    UPLOADER: nestahuješ/neseeduješ

    0
    Liipisk0
    Ratio 3.2

    Member+

    21/11/2022 13.37.13
    Asi pre to pre co sa lekary ucia o roznych hnusnich chorobach. Aby ich vedeli spoznat a liečit alebo aby vedeli posobit preventivne. Tiež pre to aby bol clovek v obraze ake hnusi moze do ludi tlacit stat, resp. mocipáni.
    Uploader
    20/11/2022 18.48.00
    Ahoj, nejsem si jist, zda se srozumitelně vyjádřím

    Na této knize vidíš, jak naivně něktěří lidé mohou myslet. A to bylo před pouhými 85 lety.

    A i tito lidé (také v dobré víře) propagovali zákaz literatury, kterou považovali za nevhodnou, např. knihy od Einsteina či Remarqua.

    Snahu zakazovat a likvidovat "nevhodnou" literaturu nalezneš právě u každého totalitního režimu, to ovšem nikdy nevedlo k většímu morálnímu uvědomění lidstva. Za posledních sto let to takto dělali např. fašisté či komunisté.

    Účinější (možná) je, aby společnost demokraticky vychovávala a vzdělávala lidi tak, aby byli schopni rozpoznat, která informace je hloupá a omezená a která dává smysl.

    -1
    Dudan_52
    Ratio 0.72

    VIP

    20/11/2022 11.58.04
    Hiemer Ernst Ludwig - Jedovatá houba????

    Rok vydání: 1938????
    Obsah díla se neslučuje s pravidly současné demokratické společnosti.

    V současné době má tato kniha informativní význam demonstrující smutné a mentálně omezené historické postoje antisemické společnosti k židovskému etniku.

    Takze ma informovat sucasnych mentalne obmedzenych asi s detskym rozumom ako nenavidiet zidovske etnikum. Preco toto nikdy neskonci?

    Prestante s tym konecne. Prosim moj prispevok nemazat.

    -1
    Dudan_52
    Ratio 0.72

    VIP

    20/11/2022 11.45.57
    "Kniha ma informativní význam demonstrující smutné a mentálně omezené historické postoje antisemické společnosti k židovskému etniku."

    Prepacte, takze kniha informuje mentalne obmedzenych ako maju ako antisemiti nenavidiet Zidov? Aby nabrali inšpiráciu? Prosím moj prispevok nezmazat.

    Naco je to dobre širit?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.274 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 02:07
    sql

    TOPlist