Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

J. R. R. Tolkien - Farmar Giles z Hamu, Nimraluv list, Pribehy z carovne riše, Tulak Rover (1997-2008)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    J. R. R. Tolkien - Farmar Giles z Hamu, Nimraluv list, Pribehy z carovne riše, Tulak Rover (1997-2008)(CZ) Názov:J. R. R. Tolkien - Farmar Giles z Hamu, Nimraluv list, Pribehy z carovne riše, Tulak Rover (1997-2008)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:4.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-08-25 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: český
    Formát dokumentu: pdf, epub
    Krátký popis: Ďalšie knihy od známeho spisovateľa J.R.R. Tolkiena

    Nimralův list - Povídka vypráví o malíři jménem Nimral (v originále Niggle), žijícím ve společnosti, v níž výtvarné umění není ceněno. Maluje tedy z nutkavé potřeby jen pro vlastní potěšení. Jeho životním dílem je obrovské plátno s obrazem velkého stromu uprostřed lesa s krajinou a s horami v pozadí. Vymalovává detailně každý list stromu, takže je každý jedinečný. Kvůli obrazu Nimral opomíjí mnohé své jiné povinnosti, i tak ho ale od práce na něm každou chvíli odvádí nějaké všední starosti a povinnosti.

    Farmář Giles z Hamu - Sedlák Jiljí z Oujezda je typická tolkieonovská postavička – obyčejný chlapík, uvyklý pomalému a pohodlnému životu, nevyhledávající cokoliv mimořádného. Přesto se takřka proti své vůli stane hrdinou – když do kraje, kde žije, zabloudí obr, zažene ho kovář výstřelem z muškety, a sousedé ho oslavují jako svého zachránce. Ta zvěst se donese až ke králi. Dekoruje kováře mečem, s nímž se kovář nakonec musí postavit drakovi.

    Tulák Rover - Během prázdninového pobytu u moře v létě roku 1925 postihla Tolkienova syna Michaela nemilá příhoda: během procházky po pláži nešťastnou náhodou přišel o svou oblíbenou hračku, černobílého psíka. Když hračka nebyla ani po usilovném hledání nalezena, Tolkien začal synovi pro útěchu vymýšlet pohádkový příběh, jehož hrdina, pes Rover, je nejprve nerudným čarodějem proměněn v hračku a pak vinou nepozornosti svého majitele rovněž ztracen na pláži. Teprve v tomto okamžiku se však začíná odvíjet sled fantastických příhod, které psího hrdinu zavedou vstříc neuvěřitelným dobrodružstvím na měsíci a v mořských hlubinách a pak šťastně zpátky domů.

    Příběhy z čarovné říše - Svazek pohádek, krátkých próz a básní klasika světové fantasy doplňuje dosavadní řadu překladů Tolkienova díla o soubor veselých i melancholických písní, básní a rýmovaček sepsaných "Bilbem Pytlíkem a jeho přáteli nebo jejich nejbližšími potomky", dramatickou báseň Návrat Beorhtnothe, syna Beorhthelmova, pojednání O pohádkách a nové překlady pohádkových próz List od Nimrala, Sedlák Jiljí z Oujezda a Kovář z Velké Lesné.

    Ak by bol nejaký problém s knižkami určite mi napíšte a pokúsim sa problém odstrániť.  Ak by ste mali záujem môžete si pozrieť aj ďalšie moje knižky, ktoré som sem pridal.  V prípade, že sa Vám knižky páčia, bodíky ma veľmi potešia  Ak ešte máte nejaké knižky ktoré by ste tu radi uvítali určite mi napíšte a ak sa mi ich podarí zohnať s radosťou ich sem pridám.  Tak na záver už len príjemné čítanie prajem .









    lenka_gb, myshos66,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Misco13
    Ratio 0.64

    Clen

    03/03/2021 10.07.50
    prosííím seeed
    dakujem


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.133 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:18
    sql

    TOPlist