Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Jan Kotouc - Sektor Hirano (2009-2016)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Jan Kotouc - Sektor Hirano (2009-2016)(CZ) Názov:Jan Kotouc - Sektor Hirano (2009-2016)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:23.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-01-14 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: MOBI/EPUB/PDF/DOCX

    Pokračování diplomacie

    Žánr: Sci-fi
    Vydáno: 2009
    Počet stran: 260

    Lidé osídlili už před staletími vzdálený sektor galaxie pojmenovaný Hirano, vytvořili mezihvězdné státy a navázali kontakt s jinými mimozemskými druhy.Jenže lidé vždy zůstanou lidmi, a tak když Astonská unie a Ballingtonské společenství nezávisle na sobě objeví soustavu bohatou na vzácné suroviny, ani jedna ze stran se jí nechce vzdát. Na povrch vybublávají staré křivdy a nevraživost, a co začalo původně jako diplomatický spor, přerůstá ve vzájemné zastrašování pomocí válečných lodí. Celá situace se pomalu vymyká kontrole.


    Příliš blízké setkání

    Žánr: Sci-fi
    Vydáno: 2010
    Počet stran: 224

    O mimozemské rase Hunů lidé věděli jen jedno: komunikace s nimi probíhá skrze válečné lodě – útočili totiž na každého, kdo se přiblížil k jejich území. Komandér-poručík Evansová to moc neřešila, jako nový taktický důstojník na lehkém křižníku Ardent měla plno vlastních problémů. Ardent ale dostal rozkaz vydat se na planetu Hunů, aby se pokusil s mimozemšťany navázat přátelský dialog.


    Tristanská občanská válka

    Žánr: Sci-fi
    Vydáno: 2011
    Počet stran: 320

    Planeta Tristan byla bezvýznamným světem uprostřed Kolonizovaného prostoru, o který nikdo nejevil větší zájem. To se změnilo, když se na Tristanu rozhořela občanská válka a rozpínavé Kasimirské císařství začalo jednu ze znesvářených stran podporovat. Na Tristan nyní míří tisíce dobrovolníků z celého sektoru Hirano, kteří tamější konflikt vnímají jako poslední možnost, jak zabránit kasimirské expanzi. V občanských válkách však není největší hrozbou nepřítel, ale ten, který se tváří jako přítel. To brzy pochopí zkušený admirál Sean Tyler, váhavá Vivian Evansová i mladý dobrovolník Michael Kowalski.


    Volání do zbraně

    Žánr: Sci-fi
    Vydáno: 2012
    Počet stran: 524

    Válka s Kasimirským císařstvím je na spadnutí a Astonská unie jako nejsilnější člen Obranné aliance má plno práce. Zatímco admirál Sun Lin-shin musí s jedním oslabeným operačním svazem bránit spřátelenou planetu Tarnów, admirál Sean Tyler má jiné starosti. Za své kontroverzní činy v tristanské občanské válce byl poslán do civilu, ale nudný život úředníka mu nevydrží dlouho a Tyler se zaplétá do nebezpečné špionážní hry. Pravidla jsou sice úplně jiná než při boji vesmírných flotil, ale stejně smrtící a prohra je nemyslitelná. Sektor Hirano se žene do války a Tyler, Sun i hrdinka od Tristanu Vivian Evansová se musejí smířit s tím, že ať už se stane cokoliv, jejich svět už nikdy nebude jako dřív.



    Na prahu očistce

    Žánr: Sci-fi
    Vydáno: 2014
    Počet stran: 512

    Obranná aliance je ve válce s rozpínavým Kasimirským císařstvím. A válka se nevyvíjí dobře. Dalším cílem Kasimiřanů je Simeral, hlavní planeta největšího člena aliance – Astonské unie. Admirál Tyler dělá, co může, aby se připravil na nevyhnutelný útok, ale ví, že šance, že astonská flotila odolá kasimirskému náporu, je malá. Kasimiřané ale postupovali příliš rychle a v týlu nechali malou skupinu odříznutých lodí Obranné aliance. Důstojníci, astronauté a mariňáci na těchto lodích nemají prostředky, aby zastavili kasimirský nápor, ale jsou rozhodnuti nepřátelům znepříjemnit život i za cenu ztráty života vlastního.



    Bitva o Sinaj

    Žánr: Sci-fi
    Vydáno: 2015
    Počet stran: 404

    Konflikt v sektoru Hirano pokračuje. Obranná aliance je už dva roky ve válce s Kasimirským císařstvím. A prohrává.
    Zatímco kapitán Evansová letí navázat diplomatický kontakt s dávnou civilizací Teradonů, elitní jednotky Commandos musejí najít planetu, na které nepřátelé pěstují své organické vojáky – Mortisy.Čas ale hraje pro Kasimiřany a Obranná aliance posílá admirála Tylera na svou nejdůležitější předsunutou základnu.Válkou unavený admirál má nedostatek lodí, zásob, lidí i morálky, ale musí si poradit. Schyluje se k další kasimirské ofenzivě a všichni vědí, že šance na přežití jsou minimální…



    Simeral v plamenech

    Žánr: Sci-fi
    Vydáno: 2016
    Počet stran: 368

    Po úspěšné obraně planety Sinaj se vývoj války v sektoru Hirano začíná obracet ve prospěch Obranné aliance proti Kasimirskému císařství. Aliance má novou flotilu a s ní se chystá osvobodit Simeral, hlavní planetu, která byla okupovaná více než tři roky.
    Jenže Kasimir má jiné plány. Rozkaz císaře zní jasně: „Simeral smí padnout do nepřátelských rukou pouze jako radioaktivní pustina.“ Pod pečlivým dohledem velitele okupace jsou pod každé velké město na planetě umisťovány jaderné nálože. Kdyby selhaly, na oběžné dráze čeká flotila připravená bombardovat povrch planety.
    Zatímco se schyluje k bitvě ve vesmíru, na planetu musí být vysazeny speciální jednotky Commandos. Jejich úkolem je zabránit katastrofě. Kasimiřané jsou na ně ale připraveni. Ať už Commandos uspějí nebo ne, Simeral skončí v plamenech.








    Kim6, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.251 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:07
    sql

    TOPlist