Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Jednorazove bezpecnostni utility pro Windows (3/2019) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Jednorazove bezpecnostni utility pro Windows (3/2019) Názov:Jednorazove bezpecnostni utility pro Windows (3/2019) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:610.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-03-17 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Rok vydani: 2019
    Jazyk: Multi
    aktiv / pasiv: pasiv
    Ochrana: free


    AdwCleaner

    Vytvořil   –   Malwarebytes

    Verze programu   -   7.2.7.0

    AdwCleaner je malá, ale velmi výkonná a užitečná utilitka. Stará se o čištění PC od nežádoucích programů - adware (reklamní software). Ten se snaží buď přímo nabízet nějaké produkty, nebo spíše využívá své činnosti ke zjišťování a zpracovávání informací o uživateli. Mezi produkty takových programů patří vyskakovací okna, toolbary (nástrojové lišty, které se vloží do internetového prohlížeče např. po nepozorné instalaci některého programu) nebo tzv. hijackers (v překladu únosci – mění domovskou stránku v prohlížeči za vlastní a uživatele tak nedobrovolně přesměrovávají na vlastní stránky). AdwCleaner si poradí s mnoha druhy těchto nepříjemných programů a počítač tak bude čistý, přehledný a ve výsledku dojde k opětovnému získání jeho původního výkonu.
    ____________________________________

    TDSSKiller ( TDSS )

    Vytvořil   –   Kaspersky Lab

    Verze programu   -   3.1.0.26


    TDSSKiller je nástroj vytvořený společností Kaspersky Labs, který je určen k odstranění rootkitu TDSS. Tento rootkit je známý pod jinými jmény jako Rootkit.Win32.TDSS, Tidserv, TDSServ a Alureon. TDSSKiller se také pokusí odstranit další rootkity jako je ZeroAccess nebo ZeroAccess rootkit, pokud je tedy detekován.
    ______________________________________

    Kaspersky Removal Tools ( KVRT )

    Vytvořil   –   Kaspersky Lab

    Verze programu   -   15.0.22.0

    Kaspersky Virus Removal Tool je nástroj, určený pro odstraňování trojských koňů, červů, spyware a dalšího škodlivého softwaru z vašeho počítače. Výhodou programu je především to, že může být nainstalován i na již napadený počítač.
    _______________________________________
    RKill


    Vytvořil   –   BleepingComputer

    Verze programu   -   2.9.1

    RKill je program vyvinutý na platformě BleepingComputer, který se pokouší ukončit známé malware procesy, takže váš běžný bezpečnostní software pak může spustit a vyčistit počítač proti infekcí. Při spuštění programu RKill odstraní malware procesy a odstraní nesprávné spustitelné asociace a opraví zásady, které nás nebrání v používání určitých nástrojů. Po dokončení se zobrazí soubor protokolu, který zobrazuje procesy, které byly během spuštění programu ukončeny.
    ________________________________________

    Malwarebytes Antimalware FREE ( MBAM )

    Vytvořil   –   Malwarebytes

    Verze programu   -   3.7.1.2839


    Myslím, že není potřeba příliš představovat tento program. Stačí použít tento skenovací software a obavy mohou rychle zmizet. Jedná se totiž o nástroj umožňující prohledávání (rychlé i kompletní), detekci a zbavení se malware ve vašem počítači.
    ___________________________________________
    Malwarebytes Anti-Rootkit ( MBAR )

    Vytvořil   –   Malwarebytes

    Verze programu   -   1.10.3.1001

    Malwarebytes Anti-Rootkit je bezplatný program, který lze použít k vyhledávání a odstranění rootkitů z počítače. Po spuštění aplikace Malwarebytes Anti-Rootkit skenuje váš počítač a umožní vám odebrat všechny rootkity, které najde.
    _____

    Malwarebytes Anti-Ransomware ( MBARW )

    Vytvořil   –   Malwarebytes

    Verze programu   -   0.9.18.807


    Malwarebytes Anti-Ransomware Beta je program, který chrání váš počítač před šifrovanými programy ransomware. Tento program tiše sedí na pozadí při analýze chování zpracovávaných podprocesů v počítači. Když zjistí, že vlákno se pokouší šifrovat data v počítači, automaticky ukončí podproces.
    ______________________________________________
    Emsisoft Anti-Malware ( ESAM )

    Vytvořil   –   Emsisoft

    Verze programu   -   2019.2.0.9269


    Emsisoft AntiMalware se stal oblíbeným. Jedná se o systém dvojího skenování, který se skládá z definic BitDefender jádra, stejně jako definice vytvořené společností Emsisoft umožňují velmi dobrou a aktuální analýzu. Emsisoft se běžně používá v našich pokynech pro odstraňování virů, neboť je nejen zdarma skenovat a čištění, ale také na nejnovějších virech.
    ________________________________________________
    Chrome Cleanup Tools ( CHCUT )

    Vytvořil   –   Google

    Verze programu   -   23.131.2


    Chrome Cleanup Tool je program napsaný společností Google, který skenuje počítač pro programy, které způsobují problémy v prohlížeči Google Chrome. Cílené aplikace jsou potenciálně nežádoucí programy, malware, badware a adware, které způsobují, že v prohlížeči Chrome se objeví reklamy nebo jiné požadované akce. Není sice pravidelně aktualizovaný, ale je účinný jako prevence čištění prohlížeče Google Chrome.







    pajaner, george149, ozembuch45, Vladim52, mira999, JOHAN36,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.248 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 10:14
    sql

    TOPlist