Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Jiri Kulhanek - Sbirka knih (1995-2011)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Jiri Kulhanek - Sbirka knih (1995-2011)(CZ) Názov:Jiri Kulhanek - Sbirka knih (1995-2011)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:44.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-06-07 Peerov:9 (Seed: 8, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: .doc, .pdf, .epub, .mobi, .pdb


    Vyhlídka na věčnost
    (rok vydání originálu: 2011, vydání v ČR/SR: 2011)
    Stroncium
    (rok vydání originálu: 2006, vydání v ČR/SR: 2006)
    Noční klub II
    (rok vydání originálu: 2005, vydání v ČR/SR: 2005)
    Noční klub I
    (rok vydání originálu: 2002, vydání v ČR/SR: 2002)
    Kříže
    (rok vydání originálu: 2000, vydání v ČR/SR: 2000)
    Temný prorok
    (rok vydání originálu: 2000, vydání v ČR/SR: 2000)
    Hardcore
    (rok vydání originálu: 1999, vydání v ČR/SR: 1999)
    Čas mrtvých
    (rok vydání originálu: 1999, vydání v ČR/SR: 1999)
    Cynik
    (rok vydání originálu: 1997, vydání v ČR/SR: 1997)
    Dobrák
    (rok vydání originálu: 1996, vydání v ČR/SR: 1996)
    Vládci strachu
    (rok vydání originálu: 1995, vydání v ČR/SR: 1995)


    Jiří Kulhánek je přední český autor knih na pomezí science fiction a fantasy. Narodil se roku 1967 v Brandýse nad Labem, nyní žije v Praze. V roce 1989 absolvoval SPŠS v Liberci. Od roku 1993 člen SF&F Workshopu. Je patrně nejprodávanějším současným domácím autorem žánru, populárním i mimo okruh pravidelných čtenářů fantastiky a pobírajícím honoráře srovnatelné s úspěšnými autory mainstreamu.

    V roce 1996 získal cenu Akademie science fiction, fantasy a hororu pro nadějného nováčka. Mezi fanoušky je už poměrně proslulý tím, že nerad vystupuje na veřejnosti, rozhovory dává jen zřídka a odpovídá stručně. Je svobodný, žije v Praze.

    Hrdinové jeho knih mají mimořádné až nadlidské schopnosti (např. upíři, kyborgové, speciálně vycvičení bojovníci); obvykle jsou na počátku napadeni a stráví velkou část děje útěkem a skrýváním před masami „normálních“ nepřátel, jejichž nebezpečnost spočívá v kvantitě, ale nakonec triumfují i nad jejich skrytými vůdci, což je několik málo zloduchů ještě supermanštějších než hrdinové.

    Další charakteristické znaky Kulhánkova díla jsou spádný děj, černý až cynický humor koncentrovaný ve formě tzv. wisecracků („hlášek“ – knihy jsou vesměs vyprávěny v první osobě), detailní popisy vyspělé techniky (zejména zbraňové), s jejíž pomocí hrdina řeší různé problémy, a hojná naturalistická, i když odlehčená líčení násilí. Kulhánkovi hrdinové představují sice kladnou stranu konfliktu, ale jsou ztělesněním opaku čítankové ušlechtilosti a často se dopouštějí i morálně pochybných skutků. Určité nedostatky knih lze spatřovat v poněkud jednodušším jazyce a relativně častých logických nesrovnalostech. Kulhánkův styl bývá přirovnáván ke Quentinu Tarantinovi. Je často napodobován, ale zpravidla nepříliš zdařile.









    zrzavejbananek, Brianko, trokarus, Ornela, Wcelaq, jirictu, mrBery, nojbec, Mischakdj, heretic1, premysl99, SunnynkaX, Vokoun69, MuadDib, Hyen, VOSI77, Binkmond, erthos, Neferian, Telemotak, Zwan, radkavalasek, amojmir, Lordsword, jdloading, logtekkners23, boris526, SirHachna, L_Peco, Nightroad, kidd_sadam, eagles, petrgol, Groottt, Matresa, pucmeloudik, samoty, Leinveber, test2018, jeffyjunk13, johnkurzweil, bubulak2, rkabad, PCman, ha-hans, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.247 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:20
    sql

    TOPlist