Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Joe Cocker - diskografie (1969 - 2007) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Joe Cocker - diskografie (1969 - 2007) Názov:Joe Cocker - diskografie (1969 - 2007) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hudba - Velikost:3.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-12-23 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Interpret: Joe Cocker
    Kodek: LAME 3,95  MPEG 1 Layer III
    Bitrate: 192 Kbps (všechny)
    Počet kanálů: 44.1 Khz
    Rok vydání: 1969 - 2007
    Délka: 33:12:11
    Žánr: Blues, rock, blues-rock, soul
    Odkaz: Joe Cocker  


    Rodné jméno: John Robert Cocker (Také známý jako Vance Arnold)
    Narozený 20.května 1944,
    Původ: Sheffield, Anglie
    Žánry: Blues, Rock, Blues-rock, Soul
    Povolání: Zpěvák, skladatel, herec
    Nástroje: Zpěv, Harmonika, Kytara
    Aktivní roky: 1960-dosud




    Cocker se narodil 20. května 1944 u 38 Tasker Road, Crookes, Sheffield. Je nejmladší syn úředníka, Harold Cocker, Madge a kokršpaněl. Podle různých rodinné příběhy, Cocker získal přezdívku Joe buď od dětství hrál hru s názvem "Cowboy Joe" nebo z okolí čistič oken s názvem Joe. Cocker hlavní hudební vlivy dospívání byly Ray Charles a Lonnie Donegan. Cocker první zkušenost zpívat na veřejnosti byl ve věku 12 let, když jeho starší bratr Victor ho pozval na jevišti zpívat během vystoupení z jeho skiffle skupiny. V roce 1960 spolu se třemi přáteli, Cocker založil svou první skupinu, Cavaliers. Pro skupiny první představení v klubu pro mládež, byli povinni zaplatit vstupné před vstupem. Cavaliers se nakonec rozpadla po roce a Cocker opustil školu, aby se stal učeň instalatér plynu, zatímco on sleduje kariéru v hudbě.

    BiografieJoe Cocker je jedním z rock and roll je trvalé interprety, kteří se zachoval v šedesátých letech, nízké období v sedmdesátých letech, se na scénu v osmdesátých letech, a pokračuje být pevné a konzistentní umělec v devadesátých letech. Jeho gutsy, štěrkovité, zpěv a unikátní styl, vystupování na pódiu, aby ho jeden z nejdynamičtějších zpěváků v hudebním průmyslu.

    Začínal v Sheffieldu, v Anglii v polovině šedesátých let, pracuje jako instalatér plynu ve dne a předvádění v klubech oblasti v noci. Po hákování s dalším "Sheffielder," Chris Stainton nahráli "Marjorine" - menší úspěch ve Velké Británii Krátce poté nahráli "S Little Help From My Friends", vyrobený Denny Cordell A & M Records. Toto album představovalo hostovali umělci jako Jimmy Page, Steve Winwood a Matthew Fischer. To se rychle svlékl a obdržela airplay na obou stranách Atlantiku. Titulní skladba na albu je pravděpodobně Cocker nejlepší, to se stalo hlavním hřebem festivalu Woodstock v roce 1969, a překonává původní nahrávky Beatles. Po turné uvádí, nahrál album, "Joe Cocker!", Vyrobených Leon Russell a Denny Cordell.

    Album bylo všeobecně chválen kritiky a představoval písně jako "Přišla Skrze okno v koupelně," "Delta Lady," "Miláčku brzo doma," a veselý ztvárnění "Hitchcock Railway." Po dvou letech neustálého turné, kokršpaněl byl připraven na přestávku a chtěl jít domů. To však neměl být tento případ. Udělal závazky se objeví na koncertech po celé státy a US Immigration oddělení řekl, že smlouvy musí být poctěn a byl v nebezpečí, že nikdy nebyl schopen pracovat opět v Americe. S některými pomoc od Leon Russell, nesourodou skupinu talentovaných muzikantů byl rychle formovat do naplnit slibované koncertní termíny.

    "Mad Dogs a Angličané" tour vyrábí album a film podrobně zaniness a cirkus-atmosféru čtyřicet tři osoby doprovod. Bičovali přes Thiry devět měst v trochu méně než dva měsíce. Po tomto snažení byl Cocker fyzicky vyčerpán, citově vyčerpaný, a problémy právně a finančně. Odešel do ústraní, cestování v jeho dodávky po celé Anglii, takže pokus najít znovu sám sebe.

    V následujících letech 1971 - 1974, tam byly četné zprávy o požívání alkoholu a drog. Jeho epizody veřejných drunkeness byly stejně známý jako jeho talent a mavens hudebního průmyslu napsal Cocker off jako "myl, brzy burn-out." Alba vydala během tohoto období zahrnovaly "Joe Cocker," "I Can Stand A Little Rain", "Stingray" a "Jamajka, Say You Will." Žádný z nich nebyl umělecky skvělé, ani se přiblížit obchodní úspěchy svých předchozích verzí. Tam byly některé písně, které obdržely rádiích, "Nejvyšší čas, my jsme šli," "Fun Time", "Put Out The Light" a "You Are So Beautiful". Bylo období asi čtyři roky, kde nezaznamenala vůbec, místo toho se neustále cestoval a hrál většinou malé kluby, aby zaplatil účty a uspokojit jeho potřeby provést.

    Joe pak doleva & M nahrát album azylové Records a jeho kariéra opět na vzestupu. "Luxusní si můžete dovolit," měl několik skvělých melodií na to - "Watch the River Flow", "Fun Time", a úžasný cover "Heard It Through The Grapevine." Následující zpráva "Sheffield Steel," vitrina kokršpaněl na jeho úplně nejlepší. Album je tak dobře zaoblená, která zahrnuje vše od dostat dolů-rock and roll na duši-spalující evangelium. Nejpozoruhodnější kusy jsou na ní: "Mnoho Řeky na kříž", "Seven Days", "Sweet Little Woman," a "Tak jako vždycky." Novější verze od Joe Cocker patří: "civilizovaného člověka", "Cocker Live", "Unchain My Heart", "One Night of Sin" a "Have A Little Faith." Tyto zprávy se mu vyneslo čtyř po sobě jdoucích nominací na ceny Grammy za nejlepší mužský rockový vokální výkon.

    V roce 1995, A & M Records "The Long Voyage Home," čtyři CD box-set s materiálem, některé dříve nevydaných, který zahrnuje vrcholům kariéry Joe. Toto album je třeba mít pro všechny fan Cocker. Sony Music nedávno vydala "Ekologické" album. Na tomto jeden, mnoho hitů Joe byl přepracován, což je úplně nový zvuk. Některé pozoruhodné kusy patří "Anybody Seen My Girl, You and I" a vynikající "You Are So Beautiful". Joe Cocker schopnost přijmout píseň, přepracoval ho z duše, a aby bylo zcela jeho vlastní talent, je, že jen málo umělců v hudebním průmyslu. Jeho kariéra byla plná vzestupů a pádů, ale on je i nadále jedním z rockové hudby je nejsilnější majetku.

    PlaylistPlaylist Je příliš obsáhlí aby se vlezl do collaps takže jsem udělal Screen složek :



    A pro velké fajnšmekry a hledače je tu i Webová stránka se všemi alby které zde naleznete http://www.cocker.com/ (Dole druhé zleva - Dyscography -





    Doufám že se bude líbit a příjemný poslech!
    Upload by:


    Jakékoliv poděkovaní potěší a motivuje na další vytvaření torrentů.










    jarkove, Echo, scheuch, Vojta1122, evzinek, Gejza71, šimonek_,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.165 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:47
    sql

    TOPlist